Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - SC vienojas par sadarbību ar Kremļa partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
j
Nu šausmīgi gribas urbanovicām atkārtot kirhenšteina varoņdarbus-pie kremļa vārtiem stāv urbanovics bāls,tam rokās trīc lūgums pēc maizes un sāls.Parasti gan 'vēsture atkārtojas kā farss.šorīt lasīju,ka krievijas cietumĀ BEZ APSŪDZĪBAS UZRĀDĪŠANAS NOMĒRDĒTS VALDĪBAS OPOZICIONĀRS,MILICIS,KAS UZDROŠINĀJĀS TEIKT PATIESĪBU PAR LIETU SAFABRICĒŠANU VALDOŠAJIEM NEĒRTIEM CILVĒKIEM,PATRIEKTS NO DARBA,ILGI ARĪ, NABAGS , DROŠI VIEN NEDZĪVOS,UTT...JA NETURĒSIM ACIS VAĻĀ, NE ATTAPTIES NEPASPĒSIM,KA ATTAPSIMIES ANAKONDAS NĀVĒJOŠOS APSKĀVIENOS.
Arī tā
A
Latviešu vecum vecie grābekļi-vai nu, vai nu. Vai nu draudzējamies ar X un Y šausmīgs ienaidnieks,vai nu draudzējamies ar Y un X brrriesmīgs ienaidnieks. Labi, 2.pasaules kara un aukstā kara laikos mums nebija izvēles. Bet tagad?! Kad Eiropas valstis (Vācija,Francija,Somija,Itālija,Grieķija u.t.t.) draudzējas, sadarbojas gan savstarpēji, gan ar mūsdienu Krieviju, "komunistisko'' Ķīnu, daudz ciešāk par Latvijas atsevišķu politiķu mēģinājumiem pārvarēt vecā aukstā kara traumas. Esmu par to, ka viss labs,kas Latvijai nes labumu-no gāzes,piena,zivīm u.c. līdz baletam,sportam,koncertiem,mīlestībai. Bet mūsu skaistās lugas,teikas,eposi par Lācplēsi, Kangaru, Spīdolu,Laimdotu,Sprīdīti lielisks pienesums pasaules kultūras krātuvē!
x
x
Beidzot dokumentali ir apstiprinajies tas ko visi jau zina, SC ir KREMLA partijas FILIALE.. nu ko naivie Latviesi kas skreja balsot par SC dabujat ko gribejat? un jus kadus treknumus esat dabujusi no USAKOVA un Slesera? nekadus ja? NAV TREKNUMU KO? BET JUS TA CEREJAT? tikai gandriz UZSPRAGA Kundzinsala, vai beidzot sapratat ka jusu veletaju balsis nes tikai launumu valstij un var beigties ar otreizeju krievu okupaciju!!! ( ja lidz tam laikam Slesers ar zilskabi nenoindes pusi Rigas, vins loti grib celt jaunu bistamo kimikaliju ostu)
lauķe
l
Nu Rīgas latvju lumpenīši , te jums ir jūsu stutētās partijas kārtējie" brīnumdarbi"!Pie laika jau sagādājiet "trikoloru", lai būtu ar ko sveikt jaunos draugus !
borcinsh
b
...vai nebuutu vieglaak vispar - iestaties kremla partijaa, nebus tad vajadziibas dzivot Latvijaa !
Puškins
P
Urbanovičai dzimst knauķis, Izskatā – nu tāds kā lauķis. Skola nemācas ne nieka, Matei tur nekāda prieka. Gara dāvanas nav lielas, Gudrības tas smeļ no ielas; Iemācās viņš bļeģ un māķ, Partij’s durvis virināt. Tur nu Rubikonkuls šo Krievmīlībā izskolo; Saka: Māķuškā būs jauki Netrūks šņabis, netrūks tauki! Tagad Kangars ir mūs Vaņa, Attīstās tam krieva maņa, Sociķi gan tēlo šis, Bet Impērija tam ir viss!
lux
l
Kreivijas krievu ir citādi nekā daļa to, kuri dzīvo šeit. Diezgan paradoksāli. Bet tas hgan vairāk attiecināms uz inteliģenci (arī ne visu) uz Ņemcovu , Kakamadu, ne jau uz Jedinsvo revanšistiem vai citiem. Es nemaz nepārdzīvotu, ja būtu noslēgts līgums ar Jabloko. Bet ar Kremļa partiju.??? Vai tiešām tik grūti bija savas savtīgās intereses noslēpt. Nu bet darīt tur vairs neko nevar. Ja nu vienīgi stāvēt ar plakātu "Urbanovičs...". Bet nav laika, jāstrādā. Ja manā Latvijai kaitējošo cilvēku sarakstā Urbanoviča nebija, tad tagad būs. Viņam par to, protams, ne silts ne auksts. Taču man ir arī domu biedri. 1+1+1......+1 KAUT KO JAU VEIDO.
Senais>lux
S
Es pazīstu ļoti daudz nopietnus krievus, lojālus Latvijai, tāpēc savas cerības varbūt nedaudz paspilgtinu, un ļoti interesanti, ka Krievijā tādu ir vairāk nekā šeit. Es negribu izteikt pieņēmumus, kāpēc tā, bet es domāju, ka Jūs to variet apsvērt.
lux
l
Vai Jūs tiešām esat tik naivs, ka ticat paritātei ar Krieviju??? Kāds būs labus? Izdot grāmatas ar revanšistu skatījumu uz vēsturi? Iznīcināt Rīgas slimnīcu, lai krieviem būtu kur izklaidēties. Nu kāds labums pēc būtības, izņemot, protams, pašiem parakstītājiem. Ja jau tas viss būtu tikai delegāciju apmaiņa vai tml. Bet tas līgums, ja to no diplomātiskās -vismaz ar pretenziju uz diplomātisko valodu- pārtulko vienkāršā valodā, tad tur saskatāma tikai krievijas interešu lobēšana gan ideoloģiski, gan visādi citādi. Latvijai jau tā ir problēmas ar tur dzīvojošajooem nelojālajiem krieviem. Vēl vajag tās padziļināt. Tad nu gan Latvijas interešu aizstāvēšana. Tad labāk tās neaizstāviet, ja tikai tā to varat darīt.
Senais>lux
S
Es nedomāju, ka jāraujas apkampienos. Es domāju, ka mēs esam pārāk mīkstčaulīgi un tieši tāpēc ir jāsadarbojas , ievērojot paritāti. Ja vienai Latvijas partijai, kaut daudziem tā nepatīk, tas izdodas , atliek vien pagaidīt , vai tie saglabās stingru stāju. Esmu diezgan tuvu šiem procesiem, lai varētu vērtēt, ka šis sadarbības līgums sola mums patiešām labus rezultātus, ja vien to nesabojās radikāļi no abām pusēm.
lux
l
_senais_ Nu nedomā taču! Vai tad Urbanovičs un pārējie 'tīrie"sociāldemokrāti nezina, ka Krievija ir neuzticams partneris, ka tā izmanto visu, lai grautu jau tā trauslo līdzsvaru valstī. Katram tiesības uz savu viedokli, bet neesiet taču akls. Kāpēc ne ET, ne LT neraujas Krievijas apkampienos. Turklāt ir vēl viens aspekts. Ar līgumu Urbanovičs ielein ĀM lauciņā. Vai tiešām MĀRIM Riekstiņam tas ir vienalga. K āpēc Urbanovičam un viņa piekritējiem tik ļoti gribas, lai Latvija būtu vājākais punkts ES un Krievijas attiecībās.?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!r taču kādas savtīgas intereses. Neticu pasaciņām par Urbanoviča brigādes šķīstību.
Valdis
V
Bet Lāci soda par to ka viņš nosaucis vienu no tās kompānijas par naidīgu valstij. Kur vēl tālāk.
Senais>lux
S
Jums taisnība, ka zem katra līguma ir intereses, tāpēc būtu laiks arī Latvijai praktizēt tādu stingru nostāju , saglabājot mugurkaulu. Mēs kaut kā esam pieraduši, ka , ko nu mēs, tādi maziņi, kam atliek vien zākāties. Nē mēs esam diezgan lieli, lai iestātos par savām interesēm un es ticu, ka SC , lai kā tas daudziem nepatīk, tomēr domā par mūsu visu interesēm, jo citādi kāpēc gan viņiem būru šeit ko darīt?
dace
d
Vispār jau dikti labi par sevi domā šie sociāldemokrāti. Tad nu beidzot būs atradušies vienīgie īstie un pareizie, kuru shēmas nav shēmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

IZLASI SADARBĪBAS LĪGUMU

SC parakstītais līgums ar Vienoto Krieviju

1.lpp.

2.lpp.



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas