Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

papildināta - SC: Vienotība par koalīcijas partneri izvēlējusies Nacionālo apvienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
UZMANĪBU!
U
BET vajadzētu ņemt ARĪ NACIONĀĻUS! Tad patiešām būtu LIELĀ koalīcija - visas uzvarējušās partijas. !!! un abas etniskās partijas lai plēšas valdībā, nevis uz ielām, sarīdot tautas! Labāk, lai ir liela valdība, nekā abas etniskās partijas risina jautājumus ar referendumiem !!
Nu bet,
N
lai Vienotība veido koalīciju ar Nacionālo apvienību ar 34 balsīm un ZRP lai veido koalīciju ar SC ar 53 balsīm un ZZS opozīcijā. Demokrātiskāka valdība. Labākais iespējamais risinājums. Saeimā balsīm jābūt proporcionāli vēlēšanas rezultātie. Savādāk priek'kam tad vēlēšanas. Paldies Zatleram par veselo saprātu.
222
2
Zatlers savu ambīciju dēļ , jo grib tās realizēt tūlīt un uz pusdienas laiku , gatavs atdot Latviju SC. Tādas pilnvaras NEVIENS vēlētājs ZRP NAV devis. Ja tā turpināsiet , nākošās vēlēšanas nepārdzīvosiet. Un aizvāciet Kukuli no ekrāniem , labāk lei pasaka ko izdarīja ar rakstnieka Imermaņa dzīvokli.
viens no vēlētājiem
v
aicinu Vienotības deputātus piedot tiem saviem vēlētājiem kuri savas balsis atdeva zatlera nekauņām un amorāliem radījumiem, domājiet par to ka 69% vēlētāju atdeva savas balsis par Latviešu partijām tas ir par jums arī. Un urlu 31% tā nav uzvara vēlēšanās. Neatdodiet Latvijas, Latviešu nākotni sc noziedznieku rokās
kozels sadurskis
k
kozels sadurskis
:)
:
lai tiešām tā būtu!!!
Kondra
K
Vai tad tiešām būtu pienācis tas laiks kad Latviju vadīs uzticīgi Latvijas pilsoņi??? Premjeram jabūt labam saimniekam,sliņķi japamudina un "karstie"japadzesē.Esiet kā viens un darbs veiksies.
selga
s
Bet tautai arī jābūt kā viens,un lai valdīšana ir ar mums ,nevis pret,un lai saka skaidri un gaiši,kas notiek ,kāds plāns un ko darīs ,nevis matus skaldīs.
  • 1
  • 0
beisiks
b
Bija doam ka iekļaus SC valdībā, lai parāda vienreiz ko var un ko nē, jo visu laiku zin kā kritizēt....bet pēc Liepājas jaunlaulātās jumpravas izgājiena zagsā par krievu valsts valodu izskatās ka tā nav tikai viena individa izlēcieni, tā ir visas SC politika .
duudalja
d
Berta, kāpēc tu nedraudzējies ar savu galvu? Pateicoties Dombrovska "stingrajai" finanšu disciplīnai un "stingrajiem" meliem pēc iepriekšējām vēlēšanām pensionāri tika apčakarēti.... Vai tiešām tu tici, ka tagad nebūs kas līdzīgs? Parādi man kaut vienu ārzemju investoru, kurš ir ieguldījis savu kapitālu Dombrovska un Vilka veiksmīgajā risinājumā.
Liekas ka dūdaļa
L
pati ir sastrīdējusies vai sagājusi īsajā ar savu galvu nevis Berta,es izlasīju komentāru un sapratu tā.
  • 4
  • 1
,,,
,
Nu, vismaz kautkāda cerība, ka Biškekas poļitruki paliks ar garu degunu. Vienotībai Ušakovs pie sevis jāpārvilina.
!!!
!
Lūdzu Dievu, lai tā tiešām būtu! Lai brīva Latvija bez krieveļiem!
K-K
K
... Citadi vispar nedrikst but !!!! V+ZRP + VL/TB/LNNK/DP + dazi patrioti no ZZS !!!!! ... Vai mes ka atbildiga valsts un tas pamattauta drikstam velreiz atlaut musu 'veciem' un nelojaliem politikaniem no LC, TP, LPP un SC iegruzt Latviju neslava ar nodevibu internacionalo principu nodevibu - ar vel vienu internacionalo tiesibu lausanas precedentu ? 1. - sakara ar so partiju NELEGALO ABRENES ANEKSIJAS APSTIPRINAJUMU, procesa kas ir pret Latvijas Satversmi un internacionalo konvenciju likumiem par okupetam teritorijam - ta, luk, mes lauzam internacionalas konvencijas noteiktos principus par valstu savstarpejam attiecibam, kartibu un vispareju drosibu !!! ... Un tagad tuvredzigie politikani grib panakt vel vienu nodevigu precedentu - lugt okupantus un to pectecus valdit par sevi - ja tas nav Stokholmas sindroma rezultatas, tad ta ir savas valsts un nacijas nodeviba lielaka mera principa un aktualitate, un, ka atkal jauns precedents internacionala skala, kas varetu tad tikt pielietots loti daudzas instances pret mazajam valstim un tautam ar 'Lielo melu' propogandas palidzibu !!!! ... Sads precedents, kad pretvalstiska minoritate tiek ietilpinata valdiba, butu vesturiski unikals un draudos visai pasaules iekartai un drosibai !!!
BALTS
B
VARĒJĀT TEĀTRI NESPĒLĒT: TAUTA LABI SAPROT KA TE VISU VADA STARPTAUTISKAIS VALŪTAS AUGĻOTĀJU FONDS ...UN VĒL ŠADI TĀDI ... NEPAZEMOJIET TAUTAS NE MANU PRĀTU , EKSPONĒJOT MELUS ....
Tev jau Baltais,
T
arī lielie un sarkanie burti nelīdzēs,jo esi iebraucis augstprātībā,šovinismā un paštaisnumā.
  • 2
  • 1
Lapsta
L
Sobrid reali izskatas ka Zatlers nedaudz sak aplauzties un SC dzeku reali tin ap pirkstu. Kas to butu domajis, ka Zatlers tautas uzticibu pardos urlikiem... Zel.
standzinieks
s
Vai "urliki" ir tie, kas rakstot nelieto garumzīmes un mīkstinājumus?
  • 0
  • 3
Buba
B
Un kā kabanoviešu (kuiļu) partijas cerībām, ka satiksmes ministrs Urbanovičs pastums malā Rail Baltic un strauji sabīdīs projektu Rīga - Maskava ar pagarinājumu ( tikai uz "darbaļaužu vēlēšanos"!) līdz vēsturiski jau apgūtajiem Omskas/Tomskas apgabaliem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas