Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Segliņš: ir fakti pret KNAB augstu amatpersonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ErixO
E
Segliņa foto izvēle vienkārši perfekta. Izrādās, ka Diena pati nostāda sevi vienā līmenī ar nra. Fui.
njā...
n
šitas sprukstiņš vai pašreiz neaizņem gan premjera, gan finanšu ministra, gan savu vietu? Nu raksturīgi viņam ir tā - izpļurkstēties un pēc tam lāpīties. Viena kaimiņiene reiz teica : tam ticu tikai tik daudz , ka viņš pasaka- labdien! - un tad vēl jāšaubās.
nasca
n
Neticu es Segliņa godaprātam. TP personas mani jau sen kā nepārliecina.
bac
b
Informēs prezidentu, izsauks SAB vadītāju un ģenerālprokuroru... Karastāvoklis valstī neizslūdinās?
Nu
N
Spriezot pec seit izklastitajiem faktiem tas viss ir baltiem diegiem suts. Ko tad vinam vajadzeja ar to ipasumu darit - pardot? Atradusi noziedznieku!
Dana 1
D
Manifestāciju Juraša aizstāvībai.
GM
G
Vakardien Segliņš kārsēja informācijas telpu ar vairākām personām un miljoniem, šodien "pēkšņi" palicis pieticīgāks. Te vakardienas info:"Informācija ir ļoti nopietna, runa ir par daudziem simtiem tūkstošu, pat miljonu lieliem darījumiem, tā žurnālistiem otrdien norādīja arī Segliņš. Viņš arī atklāja, ka iesaistītas vairākas personas, tomēr pagaidām plašākus komentārus nesniedza."
Neticami, bet fakts
N
Man ir fakti par vienu augstu amatpersonu Muitas kriminālpārvaldē...Ko nu?
Tā tas ir...
T
Liekas lieta ir pavisam vienkārša.Privatizējot Burtnieku zirgaudzētavu Jurašu ģimene to noformēja uz dēla vārda.Faktiski to vada tēvs,kas ar zirgkopību tur darbojās jau padomju laikā,ja mana atmiņa mani nepieviļ,un dara to joprojām.Segliņam gan to vajadzētu zināt un velti netērēt laiku ar darbības imitēšanu.
zvirbulēns
z
Bet ko par to visu saka Latvijas galvenais prokurors Jānis Maizītis? Kur vispār ir pazudis Jānis Maizītis?
Skatītājs
S
Kārtējā Segliņa muldēšana. Konkrēti neko neteiks un ņirgāsies par jautājumiem, kādi tiek uzdoti. Segliņš ir lielisks piemērs par absolūto kompetences trūkumu Šķēles kabatas partijas aprindās.
Sestdienis
S
Kā šī te, atvainojos, impotentā iestāde, kas saucas Valsts Ieņēmumu dienests, ir vispār tiesīga sniegt kaut kādus ziņojumus, ja pagājšgad tā veselu mēnesi nespēja noformulēt savu viedokli par to, vai "pateicības" ir deklarējamas un vai par tām jāmaksā nodokļi? Turklāt vienu no dienesta struktūrvienībām ilgus gadus vadīja krimināla autoritāte? Un kā pseidoministrs & premjera aizvietotāja karikatūra var šādus ziņojumus pieņemt?
Dille
D
aploksnē - tā ir pateicība, tur viss kārtībā, tikai nevaig skaitīt un deklarēt, paprasiet prezidentam :))
Dille
D
un Darba inspekcijas nagu maucējus, kas pēc pusstundas draudēšanas ar vairāku simtu sodiem par visiem konstatētajiem pārkāpumiem maigi ierunājas, ka var visus dokumentus pareizi noformēt... privāti par nieka 40 latiņiem... tas bij pavasarī, drošvien tagad jau takse ar inflāciju augusi
peter
p
...bet varbūt augstā amatpersona izrādās Strīķe ? To gan Segliņš ar vecbiedriem sapņo naktīs, kad guļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DARĪJUMA FABULA

VID aizdomas par KNAB darbinieka J.Juraša nelikumīgo rīcību saistītas ar viņa īpašumu Valmieras rajonā, Burtnieku pagastā. Šo īpašumu ar aptuveni 30 hektāriem zemes un vecu krogus ēku J.Jurašs saņēma mantojumā no mātes pirms vairākiem gadiem. Pēc paša J.Juraša teiktā, saimniecības vadītājs bijis viņa tēvs, tādēļ 2005.gadā noslēgts nomas līgums uz desmit gadiem ar firmu Burtnieku zirgaudzētava. Puse šīs firmas (50,8%) pieder pašam J.Jurašam, bet atlikušās daļas viņa tēvam, brālim un darbiniekiem. Saskaņā ar likumu, J.Jurašam drīkst piederēt firma, tikai viņš nedrīkst pats tajā strādāt.

“Noslēdzām nomas līgumu, lai man kā īpašniekam nav jākārto dokumenti subsīdiju saņemšanai un citiem darījumiem, jo galvenais saimniekotājs tur ir mans tēvs,” pastāstīja J.Jurašs. No nomas viņš nekādu naudu nav saņēmis, tādēļ šis līgums nav norādīts ienākumu deklarācijā.

Firma Burtnieku zirgaudzētava arī bija tā, kas pēdējo gadu laikā saimniecības attīstībai ņēma kredītu no firmas Vidzemes darījumu centrs. Zemesgrāmatas dati rāda, ka pērn, ieķīlājot saimniecību, saņemts  210 000 latu liels kredīts, bet šogad janvārī 350 000 latu. No Dienas rīcībā esošā pēdējā kredīta līguma redzams, ka to uz pilnvarojuma pamata parakstījis J.Juraša tēvs Jānis Jurašs.

Vairāk lasiet ceturtdien laikrakstā "Diena"!

LĪGUMI

Nomas līgums par zemi starp J. Jurašu un Burtnieku zirgaudzētava

Aizdevuma līgums starp Vidzemes darījumu centrs un Burtnieku zirgaudzētava

LASI VĒL

Segliņš pieprasa no Jakāna ziņojumu par VID un KNAB "nesaskaņām"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas