Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Skaudrā valdības programma saraudina ministres

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Jau vairak ka simts gadus, BALSTOTIES UZ SAISTITU NOTIKUMU VIRKNEM, klist baumas par BEZABRENI, ka vienigo, iespejamo 'gudro' izredzeto dzives vietu ... jo vinu pagaidam eksistejosas izredzetas vietinas tiek likvidetas vai apdraudetas no atmoduso vinu apspiesto pretestibas kustibam... ... Ka citadi varam izskaidrot neticami intensivi koncentreto Latvijas un latviesu iznicinasanas procesu, kas ir skaris mums visu so laiku ! Tas ir panakts ar pasu 'gudro' planotu infiltresanos visos kritiskos valsts, financialos, kulturalos un citos organos un institucijas: Cara laika izplanojot ar masveidigu dislokaciju un ta latviesu tautas un kulturas iznicinasanu; Genocidu komunistu laika; to agentiem un vasaliem uzperkot valdibu, prihvatizejot valsts mantu, korumpejot un likvidejot rupniecibu, vai izpardojot to visu arzemniekiem, ar piramidu shemu un NI burbulu palidzibu izgruzot tautu politekonomiska trimda, visa Tresas Atmodas laika; un, sobrid, pat, pardodot tautas nakotni un nakoso paaudzi ekonomiskai verdzibai ar izplanotu PAREX bankas un valsts financialas krizes starpniecibu ( nemot maksligi raditus, nevajadzigus un nesamaksajamus aizdevumus no so 'gudro' parvalditas kustibas - Globalisma - bankieriem) !!! ... Kad latvietis modisies un aizstaves savas INTERNACIONALI GARANTETAS TIESIBAS PASTAVET SAVA DZIMTAJA ZEME !!!
Abc
A
ludzu atbrivojiet sabiedribu no intrigu ministres Demakovas! Vina ir Skeles mantojums
Financialis
F
Arī man no pamatskolas laikiem līdz asarām nepatīk saskaitīšanas un reizināšanas vietā sākt atņemt un dalīt ...
A
A
Pagaidiet, ko nozīmē, ka valdības sastādītā programma ir briesmīga, bet ministri to vēl nav redzējuši? KO nozīmē tādā gadījumā jēdziens valdība?
WC
W
Praids nākošgad būs! Un notiks krastmalā . Pie prezidenta pils
Econ
E
So am I.
A Dane
A
The situation is not really a surprise. If you run a country for years for you own best and not for the common best you end up asking for money from your neighbours. If you have a country where corruption and black money is a naturally part of the economic system, if you have a country where you hire friends and family instead of people who actually know what they are doing, if you have a country where the finance minister can not read the "Econimist", if you have a country where people are ready to buy an badly built apartment for 250000€ which real value is 125000€, if you have a country where you have to get a paper at one window, pay at a second window and get a stamp at a third window (I just tried this at a hospital in Riga), if you have a country where most people are political inactive (parties has around 1000-3000 members!), if you have a country where you keep electing politicians who everybody knows is on the wrong side of the law, if you have a country where some people live likes kings and queens and only few steps away people has no toilet and running water and nobody cares, if you can not agree to raise the taxes on expensive cars or other luxus amenities but instead agree to raise the VAT so "Mr. and Mrs. Berzins" has to be pay, if you have a country................it can not really be a surprise! PS. Some might wonder why I am still here, and I promise that I am going to think about this today :-)
Nu ko...
N
Beidzot valdībai būs jāsāk domāt ar galvu un taupīt - ir tāds svešvārds... :)))
priede
p
Bet Garants aizmidzis...
Egle
E
Tagad ir par veelu lamaat valdiibu. Latvijas ekonomiku vajadzeja strukturali reformeet jau pirms veelaakais 2 gadiem. Tagad, kad deelj finanshu kapitaalisma kraha gaazhas visi tirgi, jau ir par veelu. Uz pavasari daudzaas valstiis saaksies politiskie nemieri un visi vainos valdiibu. Lai gan nacionaalaas valdiibas ir tikai daljeeji vainiigas.
klusais
k
Par LPP -SC - problēma jau ir un ne jau Teodora puika tur ko varēs darīt - citas naudas, citas ietekmes. Mēs bieži neredzam ,ka ar mums spēlē šahu , bet diemžēl tā notiek.
Uguns
U
Piekrītu! :) Ar labu nakti!
klusais
k
Jāiet gulēt , bet informācijai - neklausies, ko raksta avīzes , jo tad ,kad viņi gatavojās iet valdībā -no vienas puses bij skaidrs, ka viņus neņems , bet no otras tika tēlots,ka džeki gatavi kopējam darbam , tapēc arī tika izspēlēts šis teātris - rezultāts bij PR darboņu rokās. Tā ir reālā dzīve ,kas notiek politikā . Nevienam tāds JL nav vajadzīgs, jo tikai duļķo ūdeni. Es te nerakstīšu , bet ir tik daudz visādu brīnumu ,kas stāstāmi par konkrētām lietām.
Uguns
U
Par SC saistību ar LPP/LC. Būtu Šleseram teikšanas vairāk, tā patiešām varētu izvērsties par problēmu (viņa tieksme pēc peļņas ir jau savā veidā "slimīga"), taču tādi LC veterāni kā Godmanis šīs partijas darbošanās tur zināmā līdzsvarā. Varbūt kļūdos, bet tādas ir manas domas.
Uguns
U
Nezinu kā JL ir ar principiem šobrīd, bet laikā kad viņi gatavojās būt valdībā un kad bija - tie principā nearko neatšķīrās no pārējo partiju izdarībām (bet korupcijas karogu bija izvēlējušies kā tādu "jājamzirdziņu", kas protams nav tā sliktākā izvēle uz ko koncentrēt uzmanību). Par tēvzemiešiem es gan nekad īpaši augstās domās neesmu bijis un neesmu arī tagad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KAS AIZDOS

Eiropas Komisija — 3,1 miljardu eiro (ap Ls 2,17 miljr.)

Starptautiskais Valūtas fonds — 1,7 miljardus eiro (ap Ls 1,19 miljr.)

Zviedrija, Dānija, Somija un Norvēģija — kopā 1,8 miljardus eiro (ap Ls 1,26 miljr.)

Pasaules Banka — 0,4 miljardus eiro (ap Ls 0,28 miljr. )

ERAB, Čehija, Polija un Igaunija — kopā 0,5 miljardus eiro (ap Ls 0,35 miljr.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas