Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Šlesers labējās partijas neatstāšot opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Incis
I
Tagad arī latviešiem savs Žirinovskis . Vēl tikai aizmirsa piebilst ,ka katrai sievietei būs savs vīrietis!
UURE
U
Nabaga Igauņi! Viņiem nav Šlesera. Droši vien tāpēc pie viņiem gan RIMI, gan Stockman, gan citas kompānijas atnāca kaut kā neorganizēti (bez Šlesera). Paši nāca un atnāca, tā arī nevienam nesamaksāja! Vispār Latvieši ir dulli. Viens muļķis ņemas un uzskaita visas kompānijas, KURAS BIJA SPIESTAS, vispirms maksāt kukuļu starpniekam, pēc tam jau tiešajam saņēmējam ŠLESERAM. Pilnīgs sviests. Citās valstīs šādi RIMI, Saules akmeņi utt. ienāk un tiek būvēti bez dažādu krustēvu īpašas labvēlības. Beigās mēs taču šīs RIMI, Dressman utt izmaksas, kas saistītas ar Šlesera pakalpojumiem samaksājam preču cenā. Vai tiešām Latvieši ir idioti? Vai tiešām mēs nobalsosim?
Batons
B
Suņi tik rej un rej, bet Šlesera popularitāte un atbalsts viņam, līdz ar to tikai aug. Pārējie mēra kandidāti ir vienkārši smieklīgi. Visi tikai cenšās celt savu popularitāti, apkāšot un nomelnojot Šleseru, bet pilnīgi neko nepiedāvājot labāku kā viņa darbības programma. Vienīgie, kas klusē patreiz ir SC, interesanti ko gatavo? Piekrītu Šleseram, ka tagadējā Rīgas dome ir pārāk politizēta, nepieciešams vairāk pievērsties saimniecisko jautājumu risināšanai, nevis politiskās ietekmes un varas dalīšanai, tāpēc pilnīgi nesaskatu neko sliktu, ja Šlesers kā Rīgas mērs strādās ar SC. Tas nozīmēs tikai to, ka ļoti liela vēlētāju daļa tiks pārstāvēta pozīcijā un viņi zinās, ka arī viņu intereses tiek aizstāvētas. Tāpēc Birka pirksta kratīšana par to, ka Rīgu ieņems sarkanie un Šlesers to tikai domā, kā sarkanos nosēdināt pie varas galda,lai letiņi tiktu noslaucīti no zemes virsas, neiztur nekādu kritiku.
hmm
h
NENOBALSOS!
Prieks!
P
Pilnībā pievienojos! Un nobalsos par šo tipu! Ticiet man! Jo pasaulē neviens nav tik naivs un vientiesīgs kā latvietis. Pasoli tik zaļo tirgu viņam un 5 santīmus pie pensijas, bet 29 santīmus pie algas, un latvietis skries pa gadiem nesaremontētajiem ceļiem uz vēlēšanām, lai nobalsotu par kārtējo viltvārdi.
Berta
B
Šlesers ir tukša muca, kas tālu skan, - ne vairāk. Kāpēc viņš vēl nesēž cietumā?
Madara
M
Ja par šo klajo valsts apzadzēju tiešām kāds nobalstos pašvaldību vēlēšanās, tad, piedodiet, pierādīsies, ka mūsu tauta nav īsti normāla un no politikas pilnībā neko nesaprot.
M
M
Man patīk Kristovskis, vairāk var palasīt rigasmers.lv
Dita
D
Nu Brežņevs,kas Brežņevs!Tikai medāļu trūkst!
Kaspers
K
Šlesers ir atklāti labējs, Latvijā tas ir kaut kas jauns. Tautas partijas labējie pacentās uzvilkt nacionālo masku. Tāpat pārējie labējie ir it kā nacionālisti. Atgādinu, ka labējums nav īsti savienojams nacionālismu. Īsts nacionālisms ir tikai tad, ja tas ir kreiss. Arī Krievijas sociālisms galu galā ieguva krievu šovinisma seju. Ģeneralizēts labējums patreiz ir Eiropas nelaime, jo trešā pasaule ir sapratusi, ka tās labklājība ir atkarīga no labvēlības investīcijām. Tā arī gādā par sava darbaspēka konkurences spējām, uzlabojot izglītības līmeni. Rezultātā kapitāls aizplūst no Eiropas, palielinās bezdarbs, krītas dzīves līmenis. Ģeneralizētais labējums cīnās par brīvām rokām kapitālam, par iespējām iet tur, kur ir izdevīgāk. Rīga diez vai būs tā vieta,kur kapitāls gribēs dot darbu lielām strādnieku masām. Veikali, jā, tie būs.
grechka
g
Šlesers ir sadauzījis vāģi ar ko gāzēja pa visu Latviju. par to viņš nestāsta. bet pa kluso aizgājis jocīgos Rīgā makšķerēt un cik rāda, gana labi copē. Mācīs kā pelnīt liekas kad par vēlu visi no lielās pelnīšanas jau bankrotē . Es labāk balsotu par igauni viņš prot taupīt un dzīvo labāk. Liekas kad Š. jaunu sienu piedāvā, jo pedāli tur rokā. Cik daudz mums ir naivu cilvēku, kuriem ar drupačām pietiek. Un šie zina, vari darīt kas tik galvā lien, jo naivajiem pietiek ar reklāmu.
Blefs
B
Jo vairāk mēdiji uzbruks Šleseram , jo vairāk viņu zākās un nolamās, jo lielākas kļūst viņa izredzes. Vienreiz, nesenā pagātnē, sorosīti jau līdzīgu taktiku pielietoja - pret Lembergu. Visu antireklāmu ieguvums bija tieši pretējais - ZZS saeimas vēlēšanās ieguva 2,vietu, sasitot JL lupatās, bet Lemberga popularitāte tikai ieguva. Arī šoreiz nemitīgā, masveidīgā sorosītu un jaunlaicēnu un '& antikampaņa kā bumerangs iedarbosies tieši uz viņiem pašiem. Tas ir kā likums -- pārmērīga nomelnošana izraisa tikai neticību nomelnotājiem un palielina simpātijas zākāšanas objektam.Neaizmirstiet -sorosītu nu jau gadiem apzīstā JL glorificēšana un savu oponentu bezargumentēta, plika apsaukāšana jau daudziem līdz kaklam, un vairumam viņu izākstīšanās jau līdz kaklam. Aizvien vairāk ļautiņiem sāk atvērties acis un tie sāk saprast, ka aiz tukšas mucas cienīgiem brēcieniem par kaut kādu tiesiskumu un godīgumu nekā viņiem nav. Kronis visai viņu liekulības parādei ir lielo "'Ostu un jūrniecības"" speciālistu Pulka un Škapara iebāšana Rīgas brīvostas pasomē.
Misteria
M
Nu pasakiet man kads ludzu par kuru partiju man balsot.Esmu galiga nesaprasana.Negribas jau ta ari iet un balsot pa tukso.Palasot komentarus,ari citos rakstos,saprotu ka lielaka dala balsos par JL.Vai es esmu sapratusi pareizi?Ludzu dodiet man atbildi.
Berta
B
Vai man jāatkārto - Šleseram krievu vēlētāji atvēlēja vietu "uz nārām", nevis Rīgas domē. Uz ko tas afērists cer? - ???
vau
v
interesenati gan, cik daudz pensionāru Latvijā lieto internetu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:

 

Šleseram cittautiešu vidū lielāks atbalsts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas