Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - SM: Šlesers rod risinājumu LTV un LR apraides nodrošināšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gnireb
g
Kaspar tu pārdzēris jēgu , vai ko ? tev ar šloseru ir bijis sakars kā rezultātā tev ir labas atmiņas un tev kremd ka cilvēki kuri viņam nav tikuši klāt reiz tiks un un tu nevarēsi tos sakarus atkārtot nākotnē ? kāsi tu esi slims .
Ēriks
Ē
Spriežot pēc negatīvajiem komentiem,vairāk nekā 90% iebilst pret līdzekļu piešķiršanu sabiedriskajai TV un radio.Demokrātiskas valsts parlamentam būtu tautas balsī jāieklausās un jālikvidē šie uzņēmumi.
Marcus
M
Ir tāda shēma - sliktais policists, labais policists: sliktais naudu atņem, bet labais iedod. Un (bez šaubām, tīrā nejaušība) arī partijas SAKRĪT!
Ģirts
Ģ
Kurš gan cits,ja ne viņš rādīs Panorāmu
hm
h
No otras puses, - izskatās, ka LVRTC ir slēptas rezerves, tas slēpj savus ienākumus un peļnu, un budžetā iemaksā mazāk, nekā to pienāktos darīt. Kur šajā padomē skatās valsts pārstāvji? Nav nekāds brīnums, ja nemaldos tajā sēž maluzvejniecībā pieķertais ministra čomaks Dripe. Tāda aina ir arī citūr, varbūt, pat visās valsts īpašumā esošās kapitālsabiedrībās.
@
@
Ak tad tādēļ man dažās aptaujās jautā, ar ko es katru dienu braucu uz darbu: ar auto, sab. tr., vai ar lidmašīnu. Pašsaprotamas lietas - ceļu būvēšanu, pasniegt kā sasniegumu ... Vai, vai! Tad jau būs jāizīrē tas ģeniālais Šlesers mūsu kaimiņiem igauņiem, lietuviešiem un citiem, lai šiem arī beidzot ceļi parādās. Vēl arī tāds sīkums, ka plānot milzīgu preču kustību pa autoceļiem, neko nedomājot par Eiropas dzelzceļu... tur ir jābūt kādai taustāmai loģikai. Vai ir?
sekste
s
Bilde riktīgi laba. Ja tās lampiņas izdauzītu, ietaupītos ne viens vien simttūkstotis. Kazi, arī Oirovīzijai sanāktu...
šausmas
š
... un te piebrauca buldozers un teica: būs!
ha
h
Tipiska haltūra pamatslkolnieka garā. Tad jau katrs sāks budžetā maksāt ar mērķi nodrošināt kādas konkrētas iestādes darbu.
:)
:
atkal varēja kārtīgi izsmieties! :)
kraa
k
Die's ar visu LTV un LR un visiem viņu kanāliem, bet kam vajadzīga tāda NRTP - ko vispār tāda dara ar saviem n-tajiem padomes locekļiem no partijām, kāda tādas NRTP jēga un pienesums sabiedrībai? Tas ir pirmais, kas jālikvidē nost. Vai tad LR un LTV nevar pa tiešo sevi pārstāvēt sarunās ar valdību?! Un piekrītu te komentētajam, ka LR-2 ir vienīgā iespēja iegūt reālus ieņēmumus un pašu peļņu, jo tas taču ir klausītākais Latvijā. Citādi taču LR būs jāiztiek tikai ar dotāciju...
Jony
J
Cik gadā LVRTC iekasē no LTV un Radio par raidītājiem? Varbūt vienkārši politiski atteikties no šīs maksas un lai ķer taimiņus un lašus LVRTC vadība izdzīvošanai?
Econ
E
Piekrītu Jums, un šo sarakstu noteikti vēl varētu papildināt.
Econ
E
Šlesera kungs piekopj Āfrikas "brālēnu ekonomiku" paņēmienus, arī šis ir viens no tādiem, vispār jau pats Šlesers neko rast nevar, jo visa budžeta nauda pēc būtības pieder LR pilsoņiem un nodokļu maksātājiem. Un šie žēlsirdīgie žesti tāpat Latviju neizglābs ne no starptautisko sodu (varētu iznākt paprāvi) maksāšanas par pārkāpumiem lidostā, ne no viņa "gāzi grīdā" (Dienvidu tilts kā satiksmes objekts arī ir viens no šīs izcilās darbības rezultātiem, tāpat visādi pierādīti un vēl nepierādīti karteļi ceļu būvē utt.), ne arī no izcilajiem kadriem (radiem. draugiem, kaimiņiem, maluzvejniekiem), kas ar savu pienesumu gremdē uzņēmumus ar valsts un pašvaldību daļām (SM padotībā to ir visvairāk), kurus īstenībā vajadzētu dot uz starptautisku privatizēšanu, katrā ziņā politiskās padomes un valdes būtu likvidējamas nekavējoties, šo uzņēmumu vadībā ieliekot starptautiski izsludinātu konkursu uzvarētājus. Ministrs ar vidusskolas izglītību jau vien par kaut ko liecina, bet diemžēl par viņa muļķībām (un ne tikai) visiem Latvijas pilsoņiem un nodokļu maksātājiem nāksies samaksāt diezgan paprāvi - gan ar saviem nodokļiem, gan arī netieši - ar labklājības līmeņa samazināšanos daļā gadījumu līdz pat līmenim pirms "gāze grīdā" utt.
!
!
Nepūti trubiņā pirms vai pēc Jūrmalgeitas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas