Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Smagajā autoavārijā cietušās sievietes roku mediķiem neizdevās glābt

Svētdien uz Vidzemes šosejas pie Garkalnes notikušajā autoavārijā vissmagāk cietusī sieviete pirmdien ir nākusi pie samaņas, taču ārsti viņas stāvokli raksturo kā smagu. Sieviete guvusi dažādus sasitumus, traumēti ir kakla skriemeļi, bet roka bija tik smagi cietusi un sašķaidīta, ka to glābt nav izdevies, atsaucoties uz Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāves teikto, ziņo aģentūra LETA.

Viņa pēc veiktās operācijas atrodas reanimācijas nodaļā. Pārējie pieaugušie guvuši vieglākas traumas un pēc neatliekamās palīdzības saņemšanas novirzīti tālākai ārstēšanai ambulatori.

Divi autoavārijā cietušie bērni pašlaik ārstājas Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā un viņu stāvoklis ir stabils, Dienai sacīja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Romēna Namniece.

Viens no bērniem, kuram ir pieci gadi, guvis galvas traumu, otram - divgadīgajam – ir politrauma, tādēļ viņa ārstēšanās varētu būt komplicētāka, stāstīja R.Namniece. Slimnīcā pie brāļiem atrodas viņu māte, kura žurnālistiem stāstīt par notikušo nevēlējās.

Jau ziņots, ka svētdien, 27.jūnijā, pie Garkalnes automašīnas Opel vadītājs, traucoties pa šoseju, uztriecās virsū priekšā braucošajam Volkswagen markas automašīnai,  kurā atradās pieci cilvēki, tajā skaitā - divi bērni. Opel automašīnas vadītāja organismā alkohola klātbūtne netika konstatēta. Viņš pats paskaidrojumā minēja, ka balss no kosmosa kaut ko teikusi, tāpēc viņš ir tik ātri braucis. Savukārt policija vēsta, ka agresīvajam šoferim jau viens administratīvais protokols par braukšanu dzērumā Jāņos jau sastādīts - 24.jūnijā viņa organismā konstatētas 0,54 promiles.

Kā informē Valsts policija, smago avāriju izraisījušajam šoferim norīkos psihiatrisko ekspertīzi, bet pagaidām viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

(papildināta ar video)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VIDEO

 

LTV Panorāmas video skaties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas