Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Streips atvainojas Ābiķim, bet no teiktā neatkāpjas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
qwerty
q
šķiet ka varētu teikt - valdošā zagļu banda
AL
A
Banda, tas ir ļoti maigs salīdzinājums. Varbūt tāpēc Ābiķa kungu moka mazvērtības kompleks?
Irēna
I
Kāds grupējums,tas atbilsts mafijas klasifikācijai.
Andrejs
A
Streips, ievērojot pieklājības formalitātes, atvainojās, BET pilnīgi pareizi teiktā būtība nav mainijusies. Koalīcija ir, teiksim, SAVTĪGS, AMORĀLS, SAVU INTREŠU VIRZĪTĀJU GRUPĒJUMS.
Apbrīnojams idiots Ābiķis
A
Ģeniāli, Ābiķi! Tu esi atbildīgs par saviem balsojumiem, atbalstot - priekšvēlēšanu aģitācijas pārkāpumus 500 000 lat apmērā, lai Tu - tautpartijieti, tiktu tajā krēslā, kur katru darbu dienu saņem algu! Pieņem likumus un pats pārkāpj!
Tam nu nu nu
T
Nu ja kaut ko meklēt dibenā, tad ...
nu nu nu
n
kaarli streipu uzskatu par augstas klases zhurnaalistu,taapeec,aabikjis,lai meklee taarpus savaa dibenaa,nevis paarmet streipam traapiigus epitetus...nav ko mekleet kashkji,aabikji....uz priekshu,kaarli...turi buru.....
Streipam K
S
Lai netracinātu tautu un neaizskartu viņu priekšstāvju estētiskās jūtas, iesaku nomainīt vārdu "banda"ar maigāku un grūtāk traktējamu vārdu "pūlis", kas nozīmē gandrīz vai tādu pašu, tikai vēl piedevām arī pastulbu grupējumu....latvietis sapratīs
pensionāre Marta
p
Ļoti pareizs formulējums mūsu valdībai , labi ,ka atrodas cilvēks , kurš nebaidās to ari atklāti pateikt , citādi , bieži vien ir tāda nožēlojama izlocīšanās no žurnālistu puses , ar skaidri jūtamu zemtekstu- kad tikai kaut kas slikts nesanāktu.
daarta_no_laukiem
d
Vai ābiķis nebija arī tas, kurš priekš sievasmātes bija nozadzis no kaimiņu mājām lielu, vecu , ļoti senu katlu un iestādījis tajā puķes????
pamela
p
Šodien lasu par prēmijā FM,VID / nodokļu ieņēmumi samazinās/,PAT VAŠĶIM !!!!!!!!! Kārli,prasi Ābiķim atvainošanos,jo tie nav pat banda,bet kriminālnoziedznieki apzogot tautu ,kad Godmanis nēsajās ar Hamleta cienģu ģīmi par katastrofālo budžeta stāvokli. Vašķim NOTEIKTI vaJADZĒJA PRĒMIJU PAR BENZĪNA KONTROBANDAS NENOMAKSĀTO NODOKLI. ĀBIĶI,TĀ PAT NAV BANDA,BET MAFIJA!!!!! Mafija - noziedzīga organizācija,kurā darbojas arī val;sts varas amatpersonas, cilvēku grupa,ko vieno kopīgas,pārejai sabiedrībai slēptas intereses.Tas attiecas arī uz amatpersonu iebīdīšanu / SLEPENU !!/amatos,mafijai uzticamus cilvēkus ar skeletiem skapī.
pilnīgi personīgi Krlim
p
Man ļoti patīk ši Kārļa fotogrāfija! Tur pat rakstu nelasot skaidrs ,ka samierinoša un pazemīga atvainošanās nebūs. Tas priecē.
tā nav gan
t
Tiesiskā valstī par vainīgu var atzīt tikai tiesa, nevis žurnālisti vai neta komentētāji.
jautrais
j
100 ir liela sūdu čupa vai maza?
ivs
i
Ja cilvēks sastāv noziedznieku partijā,viņš ir tāds pats "bandīts" kā pārējie un nav ko taisnoties ka neesi darījis,bezdarbība arī ir noziegums.Kārli biežāk atgādini tai bandai,ka viņi nav aizmirsti,un viņus vilks ārā un liks atbildēt par saviem darbiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas