Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Studenti par ietekmīgākajiem politiķiem uzskata Lembergu un Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Cien.izlasiet taču pirms kritizējat,JO VIŅAM vēl NAV atņemta ne nauda,ne amats,ne skeleti skapī.TAPĒC arī ne tikai spiež,bet laiza roku! BET esmu pārliecin āta,KA Vienotība par to ĻOOTI !!!DĀRGI maksās!! Pundurs nav ieinteresēts nomainīt koalīcijas partneri,JO NEVIENA CITA partija tam politklaunam neļautu tā sevi izdrāst !!!!
Ministry of Truth
M
Lembergs runā sarežģīti, bet spēj panākt savu. Kā to vērtēt, es vairs nezinu, bet redzi, ka Vienotība to vērtē ar atzinību. Bomzim roku tik sirsnīgi nespiež.
pamela
p
Jaunēkļi,viņš ir ietekmīgākais NOZIEDZNIEKS Latvijā,kas apzogot valsti,iedzīvojies miljonos ,par kuriem pārpircis Saeimas deputātu godu un sirdsapziņu ,salādējis viņu skapjos skeletu gūzmu un nu rausta kā marionetes.NOŅEMIET Lembim NAUDU,amatu un "melās"mapītes kur viņš glabā kompromatu par korumpētiem politkretīniem un kas viņš būs? ? Pareizi - ZEROO,bomzis no PSKP. Viņa "spēks"ir tautai nozagtajās bagātībās un NELIETĪBĀ,ne vairāk !Viņš pat nav gudrs,viņa padomnieku labi apmaksāta armija ir viņa smadzenes.Pasekojiet cik stulbs un analfabētisks viņš ir atklātās intervijās,viņš NEKAD !!! neies uz raidījumu kur būs oponenti,jo viņu NAV problēmu iesēdināt vircas bedrē ar visu viņa demogoģiju !
antiņš
a
Nu pēdējie študenti un nekas vairāk1 Tāpēc jau arī tāda "gudrība", kas prasa uzlabojumu...!
Trahtenbergs
T
... muusu studenti nav nemaz tik muļķi , lai neredzeetu kada ietekme ir šim smagajos noziegumos apsuudzeetajam , diemžeel šis viirelis ,nekatoties uz to ka viņam bagaažaa ir 140 kriminaallietu seejumi , ir noteiceejs par politiskajiem un ekonomiskajiem procesiem valstii , taa ir patiesiiba , lai cik tas nebuutu skumji , cerams jaunie veeleetaaji beidzot sapratiis kur katram sava vieta , zag;liem taa ir cietumaa.
Ese
E
Muļķu zeme.
Ha
H
Lembergs un ietekmīgākais? Hm!
Zirka
Z
Nožēlojoši un apkaunojoši, ka vīrietis hūtē tiešām ir! viens no Latvijas ietekmīgākajiem politiķiem. Tāpat man žēl, ka 1) tik daudzi Latvijā skatās uz šo alkatīgo un noziedzīgo personību dievinošām acīm, 2) cilvēki neizprot, ko valsts labā ir darījis Dombrovskis.
Terorists
T
Nabaga študieri,ja par Ventspils trubadūru vēl būtu ķauč cik taisnība, tad PAR LĀČBIKSI KAD ŠAMĒJAIS UN IETEKMĪGS TIKAI SMIEKLI NĀK. Banku lobija virzīts,sieviešu prāt raustīts un finālā vēl nespējīgs pat savu kabinetu kontrolēt,tad jau tiešām ietekmīga persona mūsu LIELAJĀ POLITIKĀ. JĀSECINA KAD KATRS JAU SAVUS KUMIRUS IZVĒLAS PĒC SPĒJĀM UN SAPRAŠANAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas