Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - "Swedbank" silda "nosalušos" bankomātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pildspalva
p
brīnums, ka vispār šo rakstu izlasīji. es jau domāju, tas aizgājis uz zviedriju pa taisno ar visām swedenām bankām.:) tā nokonspirēts raksts, kā kad būtu atombumba...
dormant
d
Sorry, neizlasīju kārtīgi, atvainojos visiem.
dormant
d
Kāda draudzīgā Krājbanka? Ja par izņemšanu Swedbank klientam no tās bankomāta ir jāmaksā komisija??? Paskaidrojiet, ar ko viņa ir draudzīga tādā gadījumā? Ka vispār ļauj pietuvoties bankomātam????
pildspalva
p
tā jau tagad pārsvarā arī darām. Seb pagaidām nav piečakarējis. un būtu jau jāaiziet un arī tā ,,miljonāra,, pensija jāsaņem tai Seb bankā, bet tas čakars atkal... un, protams, atkal velc naudu no ķešas un maksā, lai pārreģistrātu bankas. a šamā tak vairāk nerodas no manas pļurkstēšanas.
ziema
z
Nu re! Kamēr Swedbank klienti neapmierināti par to, ka nevar izņemt naudu no bankomātiem, jo redzieties tiem ir problēmas ar salu, tikmēr mana, SEB banka, jau laicīgi par visu padomājusi un nekādu problēmu nav! Nu tad varu tikai ieteikt Swedbank klientiem problēmu gadījumā naudu izņemt no Seb.
Teodora
T
Nu, jā... Swedbank...
kaut kā aizdomīgi
k
nevienai citai bankai nesals, bet šiem salst... laikam jau baumas par to, ka šī banka iet strauji uz grunti ir pamatotas. jaunais gads nāks ar spilgtiem pārdzīvojumiem.
standzinieks
s
Vislabāk ir turēt bankomātu mājās, tad nav nekādu problēmu.
sera
s
arī origo iekšā vakar vakarā nevarēja izņemt naudu.
Nuja
N
Vēl šodien ar dusmām atceros tās dienas, kad bankomāti uzskatīja pieclatnieku par "nekorektu summu" un nedeva. Velns parāvis, kāda tam dzelzim daļa gar manu naudu - mans pieclatnieks man ir gana korekts! Cik pa šiem gabiem cilvēki nav tracināti ar tādiem bankomātiem?! Pats riebīgākais dzīvē ir tad, ja tu pats ar savu personisko naudu nevari rīkoties kad un kā iegribas! Tādēļ vēl līdz šim lielāko naudas summu turu mājās, skaidrā.
,,,
,
man jau briziem skiet, ka swedbanka ir iepirkusi pasus vecakos un nolietotakos bankomatus, pat nezinu, kurai bankai vel ir tadi veci aparati...
...
.
Ja ne citiem, tad vismaz tev būs mācība, ka nevajag bāzt savu mantu svešos caurumos. :))
NAV VIENALGA
N
taa arii var buut! no zviedriem mees ne to vien varam sagaidiit! riebiigaaki par krieviem!
zebra ---- >> vy
z
Zini, filiālē par naudas izņemšanu no sava konta banka jautā naudiņu, man arī 2,50 bija jāsamaksā neskatoties uz to, ka ne jau manas vainas dēļ mana karte pēkšņi nederīga un vairs nav. Kundzīte nosmīkņāja ka tāda kārtība un vai es gribot to apstrīdēt? :D
!
!
Varbūt tas liecina, kā savulaik ar IeM iepirktajiem pustuksneša džipiem, kas nederēja mūsu ziemai, ka Swedbank šeit uzstāda lētus automātus, kādus Zviedrijā nevarētu ekspluatēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas