Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Teikmanis: ar radikāliem izlēcieniem Krievijā jārēķinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Draudzēties ar Krieviju!?
D
Es esmu kritisks attiecībā uz to, ka Latvijai ir jāmeklē līdzsvars starp Krieviju un Rietumiem jeb ciešāk jāsadarbojas ar Krieviju. VĒLREIZ: Latvija ir ekonomiskajā un militārajā SAVIENĪBĀ ar RIETUMIEM. R I E T U M I E M. Pēc definīcijas MĒS NEESAM LĪDZSVARĀ. Tā mēs esam NOLĒMUŠI. Vai tagad orientēties uz Krieviju, lai atrastu līdzsvaru? Krievija pati nāk uz Latviju, daļēji tāpēc, ka te ir vairāk nekā 40% krievvalodīgo. Tai skaitā 30% no visiem Latvijas iedzīvotājiem ir krievi. Un šie krievi arī pamatā veido biznesu ar Krieviju. Bet svarīgākais ir politiskais iemesls:Krievija ir deklarējusi savas intereses Tuvajā pierobežā tai skaitā Baltijā: stiprināt savu ietekmi šajā valstīs. Ideālā gadījumā, tās kontrolēt. Vēl pagājušā gadsimta 30. gados viņi sapņoja par to, ka mazgās zābakus Indijas okeānā (Komintern). Šodien Krievijai ir uzdevums atgūt zaudēto, kas radās pēdējos 17 gados. Tā ir Krievijas kā valsts pozīcija. Un nevajag aizmirst, kura organizācijas pārstāvji Krievijā ir pie varas. Jāskatās ne tikai ekomiskaja plāksnē, bet arī politiskajā. Varbūt grūti uztvert, kas ir 30% ? Piekrītu, latviešiem ir grūti ar abstrakto domāšanu. 30% ir aptuveni 650 000 Latvijas iedzīvotāju. Vēl ir grūti... Tad jāstāsta līdzībās. Līdzība Iedomājaties, ka Latvijā 650 000 krievu vietā dzīvo vācieši (nu teiksim baltvācieši). Un visi viņi runā vāciski, pie tam kādi 500 000 tikai vācu valodā. Vai varat saprast, kādu biznesu viņi organizētu ar Vāciju? Un ja vēl Vācija atrastos nevis aiz Lietuvas un Polijas, bet te blakus, robežotos ar Latviju. Un ja viņi nezin latviešu valodu, tad viņi nevarētu strādāt valsts sektorā un tātad paliek tikai privātbizness. Tad ar ko Latvijai kā valstij aktivizēt sadarbību. Ar Krieviju? Ar Vāciju? Ar Franciju? Ar Austriju? Ar Angliju? Ar ASV? Ar Itāliju? Ar Zviedriju?
Zaķēniņam
Z
Ja nemaldos, tai gadījumā bija ierosināts kriminālprocess, gudriniek.
19 Ls
1
19 Ls - tāda ir Latvijas vēstnieka goda vērtība Krievijā. Acīmredzot, pēc viņu domām, tādas elites pārstāvis vairāk nav vērts. Tādas elites, kas labprātīgi atsakās no savas valsts teritorijas pretī saņemot beigta ēzeļa ausis. Paldies, Kalvīti. Paldies TP, LPP/LC, ZZS, TB/LNNK. Jūs esat novērtēti gan no savas tautas, gan no svešas valsts pārstāvjiem.
xio
x
Man mājās ir tāds pats augs kā bildē Teikmanim fonā! Nezinu,kā sauc, bet kuplo izcili!
CR
C
Es vairāk apbrīnoju mūsu koalīcijas kliķi par centieneim nodibināt labas kaimiņattiecības ar Krieviju, kas pašlaik izskatās pēc utopijas.
aira
a
sarkanais fasisms pasaulee nav redzeets , tikai Baltijas valstiis , Ukrainaa, un Kaukaazaa koncentraacijas nometnu NADZIRATELI un gaazes kameru operatori , cekas pagrabu cilveeku spiidzinaataaji, nagu mauceeji nevar samierinaaties ,ka nevar vairs nogalinaat , spiidzinaat nevainiigus cilveekus , izvarot sievietes , mazgadiigas meitenes, nevar vairs nodarboties ar pedofiliju utt. Tas viss taapeec notiek , ka nav bijusi tiesa sarkanajiem fasistiem par noziegumiem pret cilveeci !!!
Ķēniņš Zaķēniņš
Ķ
ko nu tu aurojat un gaudojat. Sak, būtu jums teikšana, sen jau būtu Krievijai karu pieteikuši. Nu nedrīkst jebkādi huligānu izlēcieni ietekmēt valstu attiecības, ne uz vienu, ne otru pusi. Ko gan vērta būtu valsts, ja to varētu "pazemot " šādi huligāni? Jūsuprāt, Lielbritānijai vajadzēja pārtraukt diplomātiskās attiecības un pieteikt karu Latvijai toreiz, kad nacionālbolševiku Alīna ar neļķēm iepļaukāja princi Čārlzu. Par laimi, tik aprobežotus cilvēkus, kā jūs neviens par vēstniekiem nekur negrasās celt.
Altin Yildiz
A
Nožēlojams vēstnieks. Droši vien tāds pat krievu pakalpiņš, kāds bija peters, kura ļumīgā atvase Maskavā absolvēja čekistu skolu. Ne jau velti, lai pazemotu Latviju, piedalījās krievu fašistisko izdzimteņu rīkotajās svinībās 9. maijā Maskavā.
Йа креведко
Й
Jūs atgādināt man padomju laika strādniekus, kas tobrīd nozombēti ar propagandu šausminājās: "Kāpēc mēs nevaram vnk nobombēt to riebīgo Ameriku ar savām atombumbām un raķetēm, nolīdzināt to ar zemi, un viss, un miers, un āmen?"
niknais
n
Tāds ļurbacīgs vēstnieks kā Teikmanis ar nopērta sētas šuneļa filozofiju ir kauna traips Latvijai un ļoti parocīgs Krievijai ,tādēļ tā arī attiecīgi pret viņu izturās .Man kauns par savu valsti!
Kårlis
K
Labi pedejie divi meitenu raksti , Latvija Eiropas savienibaa paslaik ir padauzas statusaa, paklausiiga molekula , kas dara pat vairaak kaa liek , un pirms termina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laine
L
piekriitu Airai ! nav nosleepums , ka dazus var nopirkt , dazus iesaistiit kopuzneemumos , vispaar nauda dara savu.... Tikai ar stipru mugurkaulu un cienu pret savu valsti , saviem senciem utt. diplomaatu vareetu laist kaut kur paarstaaveet valsti. nav noziimes valsts lielumam , ir svariigi , ka Tevi ciena un zin ka ne par kaadu naudu TOS nevar nopirkt...................
aira
a
vajadzetu partraukt diplomatiskaas attieciibas vispaar ar krieviju , jo klaniitaaji - diplomaati vispaar neaizstaav muusu valsti. kad naaks normaali diplomaati , speejiigi aizstaaveet savu valsti ,tad vareetu uzsaakt diplomaatiskaas attieciibas . paslaik vairaak ir pastaigas pa diplomaatu -mazcenu specveikaliem , ekskursijas , maakslas baudiisana un uzdziive.......
Janis
J
varetu padoma ka "radikalas" organizacijas ir kaut kas ipasi krievijas politiskai kulturai raksturigs. Bet radikalas organizacijas ir visas valstis. Ar tam cinas. Bet ja tam dod valju, ka krievija, tad notiek sadi atgadijumi. Un tur vainiga ir pirmamkartam valsrts kura savam radikalajam organizacijam dod shadu valju.
K-K
K
... Labi, Lindermana lietu vairs nevares nokluset ... ta ir izcelta publika, laika kad Latvija si lieta bija jau piemirsta ... ... Kas sasmerets uzvalks salidzinot ar starpvalsts attiecibu graujosa notikuma dzilu noskaidrosanu ! ... Ko isti parstav Lindermanis - kas finance sis grupas darbibu, utt. ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO

 

Teikmani preses konferencē aplej ar šķidrumu


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas