Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Teikmanis būs ĀM valsts sekretārs, meklē vēstnieku Krievijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Khm
K
Pirms vēlēšanām lietderīgi sabāzt savus cilvēkus svarīgos amatos. Jo koālicijai nekas labs nespīd...
Khm
K
Ja pareizi atceros Zatleram ir draudzīgas attiecības ar Teikmani. Tika ārstēts arī radinieks. Tas jau nekas. Tik tā Abrene...Atdevām 2 % teritorijas un pretī nekā, Kāda tur Teikmanim bija teikšana kā Latvijas vēstniekam Krievijā? Kāpēc tik steidzami atdevām? Atceros, krievi pat izbolīja acis no pārsteiguma.
ku ku
k
Tikai tad Latvija zels un plauks, kad atbrīvosies no komuņagām valsts un pašvaldības amatos!
pioniere Berlīnē
p
Teikmanis ir super džeks! Viņš mierīgi varētu būt arī prezidents. (Tas būtībā bija skaidrs jau pēc tā, kā viņš tika galā tobrīd Rīgas domē, un ar gadiem nekas nav zudis, tieši otrādi). Ļoti cienu talantu apvienojumā ar profesionalitāti un stipriem nerviem. Mazliet neticami, ka Riekstiņš uz to izgājis - tādi kā viņš sev tuvumā gan parasti vēlas redzēt lielākas pelēcības kā paši.
Anna
A
Ar Teikmani viss ir kārtībā - ir darītājs un labs menedžeris. Būs labi.
to amulets
t
Neba jau gan Irēna Riekstiņa strādāja uzņēmumā VIA Baltika - kļūda, kļūda - atkal pat pamatlietas nezinām :)
Ilgvarins
I
Labi ka ta. Riekstins, ja butu Skele augsta amata un vara panemtu saja amata savu draugalu, pilnigu tuksu mucu, blatnicu, pielideju Elitu Kuzmu pie saviem saniem, bet skiet ka ir nobijies, jo ne tikai iedzivotaji ir nemiera ar Riekstina darbu, bet ari prezidents vinu ir norajis un tas jau nav vairs tik maz. Jacer, ka Riekstins driz tiks padzits no Arlietu ministrijas.
amulets
a
Riga klida baumas, ka tiesi Teikamnis Rigas Dome stradajot Riekstina sievai, VIa Baltika, biroja telpas izgadajis K.Barona iela, bet velak Riekstins vinus iekartojsi Arietu ministrija, vestnieka amata. Vai ta ir patiesiba? Tada prakse esot loti populara Latvija, arlietu minstrija, ,kad nederigi partijnieki, alinki, nespejnieki, neprofesionali vai "lielo saimnieku" skelelveidogo, gailveidigo, birkavveidigo un citu, izbraketie sulaini tiek iekartoti vestnieka amata. Kur bazis, kura cauruma izbraketo, nekam nederigo E.Stipro?
Oskars
O
TP atkal baumo,no krievu avotiem tur braukšot KALVĪŠA k-gs,kā agrāk iesūtītais Latvijā spiegs un LATVIJAS ZEMES PĀRDEVĒJS.
Человек
Ч
Простите, а ваша бабушка не фашистка? Но, вы, конечно, понимаете, что в США, Великобритании и других бастионах демократии много бабушек с указанными вами чертами характера - однако они не становятся послами в ООН.
Человек
Ч
Я фигею. Что, точно у Диены новый цензор? У Диены особые отношения с Тейкманисом, поэтому все комментарии про комсомол и компартию вымарываются? В чём проблема? Вперёд, в прошлое? По СССР соскучились? По главлиту? Но ведь это правда, что как Тейкаманис, так и Риекстиньш были функционерами комсомола и компартии, нравится ли это кому или не нравится. Так же как то, что Сармите Элерте была членом партии (бывшая главред Диены). Чего вы стыдитесь? Самих себя? К психиатру не пробовали обратиться?
Atkal
A
Atkal jau musu bananu republika kadu "mekle"...
Человек
Ч
Комсомол, компартия - это были лучшие, энергичнейшие люди при СССР. Не стоит их хаять. Но плебс, так называемое быдло, всегда завидовало тем, кто лучше их. Умные люди знают, что путь Латвии - с Россией. И это тоже быдлу не нравится.
ku ku
k
Tipisks komjaunieša vieplis!
Lai veicas
L
Teikmanis ir labs administrātors un labs vadītājs, kurš prot ieklausīties arī citu viedoklī un cienīt cilvēkus. Tas šajā amatā nemaz nav mazsvarīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Zatlers apstiprina Normanu Penki par ANO vēstnieku

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas