Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Terehovas lietā lūdz sākt kriminālvajāšanu pret 42 personām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Silvija
S
Kriminālprocesu izbeigs, aizdomās turētie izrādīsies nepatiesi apvainoti un prokuratūra nelietīgi represīva iestāde, kurai pēdējais laiks mainīt vadību...
Ugulis
U
Diemžēl, kamēr varas nokrāsa Latvijā būs oranžzaļlillā (kopā saujaucot iegūstam mēslu nokrāsu), tikmēr tas tā būs. Jūrmalgeitā taču arī 2 īdzzinātāji un vaininieki nokļuva tikai liecinieku statusā.
vucāns
v
saraksts nepilniigs , truukst de Vaškevičs ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Vai Terehovas mafijas gals? 

Kas tiek inkriminēts

Krimināllikuma 190.pants 4.daļa „ Par kontrabandu, ja to izdarījusi organizēta grupa”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no astoņiem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trīs gadiem.

318.pants 2.daļa „Par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no trīs līdz astoņiem gadiem vai piespiedu darbu.

320.pants 3.daļa „Par kukuļa pieņemšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās un valsts amatpersona, kas ieņem atbildīgu stāvokli”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no astoņiem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu.

323.pants 2.daļa „Par kukuļdošanu, ja to izdarījusi valsts amatpersona un personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas