Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Tiesību eksperti: grozījumus var sagatavot līdz gada beigām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Tu viņus visus aptaujāji? Nu tad parādi rezultātus, kas apliecina, ka viņi patiešām neatbalstīja, nevis, piemēram, ka viņiem visādi referendumi ir pie lampiņas jo valdībā esošie taukumūļi tāpat visu izdarīs pa savam!
tautas balss
t
tautas vairākuma balss. To 60% vēlētāju balss, kas neatbalstīja Krievijas arodbiedrību iniciētos grozījumus Latvijas satversmē.
Ieva
I
Kuras tautas balss tu īsti esi/'-ologarhu tautas? - likumu un tiesu ignorētāju tautas?
tautas balss
t
grozījumus jau var sagatavot, kādus vien vēlaties, bet vajadzētu respektēt tautas nobalsošanas rezultātu - tauta ir noraidījusi šo Krievijas arodbiedrību ierosinājumu, tādēļ Saeimai vismaz šī sasaukuma laikā to nevajadzētu aiztikt.
roza harja
r
atceroties kā šie bija pielikuši bikses pirms referenduma, tikai bērns var cerēt ,ka viņi nopietni taisās kaut ko izlemt. Iemuļļās komisijās, tur arī pārklāsies ar putekļiem līdz nākamajām vēlēšanām. Prezidents ar parādīja " mugurkaulu", piepūta vaigus, nu tik būs.. tad saplaka kā balons un ātri aizšmauca atpūtā uz Ķīnu.Man zudušas pēdējās ilūzijas par viņa lomu. Ja agrāk vēl domāju, ka cilvēks vnk ne savā vietā trāpījies, tad tagad tas izskatās pēc apzinātas ,zoodarzā saskaņotas rīcības tautas tālākai muļķošanai. Jāiet balsot par pensijām.Sākumam..
Lelle
L
arī tevi izmēzīsim. latvijā kretīni ir vairākumā.
k
k
atkal smirdi, nu izspied kauč vienu domiņu, pārāk nespied būs bezdelis, bet doma nebūs, nevar būt
Tā nu ir >> lellei
T
Svarīgi bija balsot. Tagad spriedelēt kā būtu, ja būtu ir naivi ... mantriski tas stiprina, bet rezultāta nav. Svarīgāk bija LABI SAGATAVOT PROJEKTU. Gatavošanai Krīgera (?) arodbiedrības (?) paspārnē diemžēl iznākumu varēja paredzēt. TAUTA nav atbalstījusi un Saeimai pat nav tiesību pieņemt tādu pašu grozījumu.
Litv.
L
Mūsu politiski prostitētais, stipendiātu parlaments to pieņems labi, ka divu vai triju gadu garumā un izmanīta, saeimai izdevīgā variantā. Es vairs neticu pilnīgi un galīgi Latvijas politkāņiem un valdībai.
Lelle
L
Vai tad tagad ir svarīgi ko kurš taisās grozīt un mainīt?! Svarīgi bija nobalsot un jau pēc pāris mēnešiem visi kretīni būtu izmēzti no tā Jēkabnama. A tagad mēs vel ļaujam viņiem kādu laiciņu nemērā zagt, skat, atkal 2milj .Ls iešķiebti Ozolam, uzņēmējdarbības popularizēšanai. Augstākā mēra kretīnisms... Bet nekas, gan jau izmēzīsim, pie tam ar lielu blīkšķi...
Tā nu ir
T
Tiem, kas referendumam virzīto redakciju uzskatīja par labu un pieņemamu laikam (atkal) nāksies mainīt savu viedokli. Starp citu, Čepānes kundze kopā ar domubiedriem savu redakciju iesniegusi un piedāvā grozīt vienu pantu.
Lelle
L
A, ja kretīnu varēšana nesakrīt ar gribēšanu? Ko tad darīsim mēs-600 tūkst.???
Antons
A
Katram normalam cilvekam ir skaidrs,ka oranza kriminalnoziedznieku bandas valdosa koalicija "stieps gumiju" cik vien bus iespejams ilgi,jo viniem sis likums bus tik pat ka cilpa ap kaklu.Vini jau tiri labi saprot kadus noziegumus ir pastradajusi un meginas no sis cilpas iizvairities ar visnoziedzigakajiem lidzekliem.Uz vinu godapratu nav ko palauties,jo tada jau viniem jau nemaz nav,ja zatlers uz to izliekas palaujamies ,ad ta ii diagonoze vinam pasam.
Arī eksperts
A
Gudriem ekspertiem gan vajadzētu saprast, ka grozījumu sagatavošana nav tik daudz atkarīga no varēšanas, kā no gribēšanas.
Autorei
A
Gunārs Kūtris ir Satversmes tiesas priekšsēdētājs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas