Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Tihonovs noliedz, ka būtu maldinājis Saeimas komisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nemet
n
Adv. Lik. 37.pants Latvijas Zvērinātu advokātu padomes lēmumus var pārsūdzēt Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. Latvijas Zvērinātu advokātu padomes lēmuma par zvērināta advokāta izslēgšanu, atstādināšanu vai atskaitīšanu no advokātu skaita vai par zvērināta advokāta darbības apturēšanu pārsūdzēšana neaptur šā lēmuma darbību līdz dienai, kad stājas spēkā galīgais nolēmums lietā. Ķihonovs pieteikumā tiesai nav prasījis akta darbības apturēšanu, tādējādi iznāk, ka viņš nevar darboties advokatūrā neatkarīgi no pieteikuma iesniegšanas, līdz kamēr tiesa ar lēmumu akta darbību apturēs (bet kas teica ka tiesa apturēs?)
Pikselis
P
Tā viš te pie letiņiem i, kas kaunu neprot, badu nemirst. Ja tā viens avantūrists var darboties Saeimas apkškomisijā, man nav atbilde uz jautājumu, cik rievas tiem apakškomisistiem ir?
Kinza
K
Par šito varētu ilgi smiet ,kā par anekdoti, kādā teiksim ASV, vai Zviedrijā, kā absurdu nejaušību, vai iespējams, pat skumt par personāžu eventuālo garīgo slimību...Jo nu, ar tādu reputāciju tikai cirkā vēl vieta palikusi.. un arī, diez vai. Bet, te jau Latvijas Republika, saukta par Brīnumzemi.
papucis
p
Noklizmot Gaiļezerā-lidz neatceras ka bijis jurists,kur nu vēl advokāts[Maina,Vira un visi pārējie sakāmvārdi no Rīgas Ostas kravu pārvadājumu darbinieku dialekta.]
Tāuntā
T
A kā var tikt iekšā Saeimas apakškomisiju sēdēs? Un ja vēl nekāds pilnvarojums nav vajadzīgs? Man ar reizēm garlaicīgi, es varētu aiziet tur muti pavirināt... un vēl kaimiņus paņemt līdzi- viņiem ar būtu ko teikt.
jurists
j
Un vēl - viens rupeklis izsludina preses konferenci un visi žurnālisti skrien? Patiešām muļķu zeme
jurists
j
Vai ZZS ar "mutatis mutandis" nebija gana, ja jāaicina palīgā caurkritušus un apšaubāmas reputācijas advokātus?
ululiņš
u
Tāda tiesa, kā LR, vajadzīga tikai noziedzniekiem...
Valeram
V
Vai tagad visi vēlētāji varēs sēdēt komisijās un sniegt savus viedokļus?
suns
s
Man patik dzivot valsti, kur man daudz draugu, un vini visi mak riet!!!
edgars
e
Saeimā interesanta prakse - komisijās tiek uzklausīts smagos noziegumos apsūdzētais Lembergs, pēc tam no advokātiem izmestais Tihonovs, kas bez lamu vārdiem nespēj vārdus sasaistīt. Vai tagad tur ikvienam būs ieeja, vai ikviens varēs pieteikties Valeram? KAS sagādāja caurlaidi- vai ZZS vai TP?
Andža
A
Ak tu deputāts Pavļiks Morozovs - tēvu dibinātāju nodeva.
[email protected]
h
Kombinācija "zaļie - zemnieki" ir absurda pēc būtības. Zaļo intereses praktiski vienmēr būs pretējas zemnieku interesēm. Šāda apvienība var pastāvēt tikai tajā gadījumā, ja abas puses melo un blefo.
ululiņš
u
Jūtu līdzi Tihonovam. Atcerieties, par ko viņu no advokatūras izmeta? Par to, ka taisnību runāja. Gribi vinnēt prāvu - dod...
Pret ķēķi Saeimā
P
Kur tad skatās šo komisiju priekšsēdētājs, kas par to saņem lielu naudu ? Un par ko viņš atbild? Paldies jāsaka Jaunajam Laikam par modrību. Citādi šis "ķeķa cilvēks" pārvērtīs Saeimu par vienu LIELU ĶĒĶI, bet varbūt, ka tā jau ir noticis? Iesaku nomainīt šo neveiksmīgo komisijas vadītāju no TP ar JL pārstāvi. Nav ko gaidīt, lai atkal notiek kādi ķēķa joki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas