Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Tikai JL gatavs vākt parakstus par Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gudrīšiem
G
Iesaku ierosināt ievēlēt Saeimu uz mūžu! Un tikai miršanas gadījumā ievēlēt aizstājēju! Tad būs politiskā drosme un stabilitāte! 100%
kontra
k
P.Leiškaln,Jūs esiet pārlieku gudrs priekš tās tautas daļas,kas vēl nav izkāpusi no Zīgerista gumijniekiem un ar varu tiek stūķēta Sorosa galošās.Viņiem noteikti ir pagrūti to izlasīt,kur nu vēl saprast.Soross jau arī varēja kopā ar Repši mūsu Delnās ielikt pa banāniņam.
ritucītis
r
Ko jūs tur muldat,Saeimas vēlēšanas nav mēnešreizes.Vajag darīt tā---ja ievēl 74 Saeimas deputātus,tad ne ātrāk kā pēc 74 dienām,lai Dienas žurnālitīte noprovē vai vērts viņus atstāt.Atlikušos 26 lai pārbauda Mozaīka.Ja nav labi gultā tad tikai atlaist un nākamos!
jefe
j
Jūs tur ,puiši esiet baigi gudrie,bet padomājiet arī par mums sieviešiem,ja jūs tik bieži taisīsiet referendumus mēs taču nepaspēsim nomainīt tamponos.Lūdzu,ne biežāk kā vienreiz mēnesī
haralds
h
minprezis vismaz 3 X pa TV teica: "...jūs ievēlIEt KAUTKO citu vietā!"
TAM SUSIM
T
Mazķ lasi dienu un tamlīdzīgus skribentus,tad sapratīsi savus maldus.
tm
t
Prieks, ka JL atgūstas un veiksmīgi pārvarējuši valdošās kliķes regulāros uzbrukumus. Tas viņus tikai norūdījis.
Jokpēteri
J
Pēdējās aptaujas rāda, ka 95% no Latvijas pilsoņiem nevēlas saeimā redzēt JL. Uz ko viņi cer? Uz brīnumu, kas nāks no debesīm? Tas marsietis, uz kuru tā cerēja, jau piesmējis tautu, izblēdīdams no tās pusmiljonu, lai sapirktu sev zemes gabalus 7 vietās Latvijā un pēc tam dārgāk pārdodams, lai piebāztu savu kabatu. Jums taču tic vēl mazāk, kā citiem.
nekā personiska
n
kuriozākais šajā stāstā ir tas, ka partija, kura spriežot pēc reitingiem arī nebauda nekādu tautas uzticību nāk klajā ar paziņojumiem, ka viņu konkurenti nebaudot tautas uzticību, tāpēc konkurentus vajagot steidzami atlaist ))))))) nu, vai tā nav demagoģija?! ))) Arī par augstāko tiesu piezīme ārkārtīgi interesanta, ja patiešām AT būtu vēlēšanas atzinusi par nelikumīgām, tad uzreiz pēc šāda atzinuma tiktu rīkotas jaunas vēlēšanas, opozīcija nekad neļautu strādāt nelikumīgai saeimai un bļautu kā kauti pa visu pasauli. Bet ar to te daļēji domātas tā sauktās pozitīvisma kampaņas, lūk, tās esot bijušas nelikumīgas. Interesanti, ka pats JL ar visu opozīciju saviem mērķiem ne tikai nesmādē līdzīgas kampaņas, bet pat pārņem pieredzi, kad vajag vervēt tautu par referendumu, vai nav divkosība?! Tad, kad konkurenti izdara, kaut ko, kam nav īsti skaidra likuma regulējuma, tad tas viss ir nelikumīgi vai tiek apelēts pie sirdsapziņas vai ētikas, tad, kad paši tā izdarās, tad atbilde ir vienāda : "Viss ir likumīgi, ja varat pierādiet pretējo". Tā politika, ja labi ieklausās, ieskatās un padomā, ir viens vienīgs cirks, demagoģijas, pretrunu un atklātas muļķības te netrūkst. Interesanta ir arī masmediju demagoģija, piemēram, ja savējo vairākums pieņem kādu lēmumu, tad tas ir ļoti demokrātiski, jo uzvarēja demokrātiskais vairākums, ja konkurenti pieņēma lēmumu, tad tas vairs nav vairākums, tā ir "balsošanas mašīna". Reizēm pārsmieties var par šo primitīvo tautas maldināšanu.
Oskars
O
Cik reizes var PARAKSTĪTIES,vienkārši TIE STULBEŅI IR JĀIZDZEN no VALDĪŠANAS un LATVIJAS.
Ha ha ha
H
JL atkal šauj pienā, jau trešo reizi. Velti cerat, ka jaunajā saeimā jūsējo sēdēs vairāk, kā šodien. Pirmo reizi jau alojās Repše, sacerējies, ka dabūs 51 balsi. Nekā! Otru reizi- iepriekšējās vēlēšanās, kad gaidāmo fanfāru vietā sanāca sēru maršs. Ne jau jūs vinnēsiet arī šoreiz! Jūs bruģējat ceļu pavisam citiem, bet paši tā arī varēsiet turpināt smilkstēt un kaukt savā suņu būdā. Apbrīnojami stulbi tie jūsu polttehnologi, neko nav mācījušies pa šiem gadiem.
stulbu tautu
s
neviens referendums neglābs. iedodiet tai labāk šņabi un šašļiku kā arī dziesmusvētkus un viņa laimē dies 1 nedēļu. vai arī reņģēm cenu vajag nomest, uzreiz visi pendžas uz tirgu aizskries ne vēlēt ies.
...
.
JL faniem- labs 17:51 | 31.07.2008. Zuze tam canny, 31.07.2008 17:39 Paklau, kāds ir tas kriev' apčakarēšanas plāns? Nu jūs tagad kopā ar kriev'to letiņu Saeimu gāzīsiet, bet ko tālāk? Kā jūs viņus pasūtīsiet , kad varas pīrāgs būs jādala? Nu padalies, lai visa tauta to zina kā jūs tos krev'par palīdzēšanu jums ap_āsiet? Nu?
KR
K
Labprāt parakstītos...
jurim-neticigajam
j
Augstākās tiesas Senāta 2006.gada 3.novembra spriedums ..Spriedumā secināts, ka TP priekšvēlēšanu izdevumi kopumā sasniedza apmēram 700 000 latus, bet LPP/LC apvienības izdevumi - 500 000 latus. Ievērojot minēto, Administratīvo lietu departaments secināja, ka politisko organizāciju priekšvēlēšanu aģitācijai izlietotie finanšu līdzekļi pārsnieguši likumā noteiktos ierobežojumus - 279 053 latus. Ievērojot to, ka TP un LPP/LC pārkāpusi partiju finansēšanas likuma 8.4.panta pirmo daļu, Senāta ieskatā ir izvērtējams, vai šie priekšvēlēšanu laikā izdarītie pārkāpumi radīja brīvu vēlēšanu principu pārkāpumus...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas