Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - TM runā tikai par formāliem kritērijiem KNAB vadītāja izvēlē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kriterijas
K
Kapec? vai dzivojam demokratija? Iebaziet kadu TP LLP/LC pakallaizitaju un turpiniet savus brinum darbus .
Bildemans
B
pašreiz slepkavnieka atteels blakus šim tiesl ministra atteelam , kautkas man abos liekas liidziigs...
zemnieks
z
Runājot par Rubiku, saimnieciskā plāksnē laikam jau neviens no Latvijas gaišajiem spēkiem nav izdarijis Rīgas labā tik daudz cik Rubiks! Un lielos vilcienos saimnieciski knabam ir līdzīga funkcija
lāpītaja
l
Te bija interesants vērtējums par zvirbulēna sociālo piederību, nu tāds baigais hibrīds tur bija aprakstīts, kaut kāds aristokrāta,buržuja un sazin kā savārstījums. Pēc ta ka viņs nekonsekventi lidinās pa tēmām, varētu pieļaut ka patiešām šitāds frankenšteins tur ari tup zem nika, bet domāju,ka patiesība ir prozaiskāka.Droši vien tur sēž kāds kliķes nolīgts žurnaļuga,kam patiesībā viss ir pofig, viņš skricelē visu, kas vajadzīgs pēc pasūtījuma, visu ko kliķes polittehnologi izštuko. Reizēm viņš ar savu nelietīgo demagoģiju riktīgi nokaitina un tad liekas ka labi ka tas ir portāls, ja būtu sasniedzams, nudien iepļaukātu, bet tad apdomāju, ka nav vērts ņemt pie sirds, draņķim draņķa darbs un jūdasa graši, žēl tikai to dažu naivo, kas iespējams, uzķeras uz viņa demagoģiju, bet par laimi tādu nav nospiedošs vairākums.
Lāpītāja.
L
Njā, valstī taupības režīms attiecība uz ministrijām, tātad vajadzētu būt tā, ka ministrijas ir tik un tādas kvalifikācijas darbinieki, kas var ātri un kvalitatīvi sagatavot tos dokumentus kuri nepieciešami un veikt konkrētasm funkcijas, bet te redzams,ka vesela varza kas saucas TM ilgākā laika sprīdī, spēj uzražot tikai stulbu, neko neizsakošu vispārēju papīreli, kurā pat tas kas tur izteikts nekonkrēta forma jau nonāk pretrunā. Nu kā gan var vienā dokumentā uzdot izvēlēties pretendentu bez konkursa,vienam cilvēkam,neobligāti pajautājot vērtējumu vēl šaurai buķetītei savējo (jo NDP ir pārsvarā TP amatpersonas)un vienlaikus izteikt vēlmi, ka izvēles procesam jābūt caurspīdīgam.šitāds aloģisks kalambūrs ar cita citu izslēdzošām lietām, nudien laikam viņi doma, ka te visi ir no muļķu zemes.Patiesībā ar neapbruņotu aci redzams, ka kliķe piemeklē sev vajadzīgo, TB formāli uzraksta papīreli, LC/LPP pārstāvis I.G. formāli "izvēlas", bet TP formāli caur NDP izraugās neformali pareizo savu kandidātu.
...
.
Ak, te ir tik maz reālu cilvēku un tik daudz niku ...
Nastasja Fiļipovna
N
Nohaltūrēts gan ar to instrukciju. Tāpēc vajadzēja mēnešiem deldēt beņķus un vēl algu par to saņemt?
Ojārs
O
Bet kā gan savādāk - instrukcijā ir jārunā tikai par formāliem kritērijiem!
to zemniekem
t
a ko jus visi rakstitu ja pie varas naktu jusu zdanoka un rubiks? Tad ret ka sunem nevaretu a runat nemacetu vot kadi sudi butu
Jānis
J
Un bija vajadzīgi vairāki mēneši, lai šo savārstojumu sarakstītu??? Nu gan... Un, varēja jau detalizētāk sarakstīt kādi ir izvēlēšanas kritēriji un vismaz noteikt cik kandidātiem vienlaikus MP var uzaicināt kļūt par kandidātiem... Bez tam, šajā gadījumā pilnīgi nav izslēgts politiskais izvēles kritērijis, jo, lai vai ko teiktu, MP ir un paliek POLITISKA amatpersona, kurai ir tikai un vienīgi politiskā atbildība par savu darbu un pieņemtajiem lēmumiem. Attiecībā uz kandidāta izvētīšanu NDP - ok, var jau parunāties, bet NDP kompetence tiešā veidā tik tiešām neattiecas uz KNAB. Bez tam, NDP sēdes ir SLĒGTAS!!! Līdz ar to - kā tiks nodrošināts procesa caurspīdīgums? Un - pats galvenais - nekur nav pateikts, ka nevar virzīt kandidātu, kura ievēlēšanu amatā neatbalsta ģenerālprokurors..... Valdošā kliķe joprojām neko nav mācījusies............. Skumji!
Pļovkins
P
G.Bērziņš atkārtoti norādīja, ka KNAB vadītāja izraudzīšanās procesam jābūt atklātam un saprotamam. TM sagatavotajā dokumentā gan nav minēts, ka kandidātu vārdiem jābūt pieejamiem sabiedrības apspriešanai. Tāpat norādīti tikai formāli kritēriji, kādiem jāatbilst KNAB šefam. -------------------------------------------------- Interesanti, kādi gan būtu tie "neformālie"kritēriji, ar kuriem jāpapildina "formālie", bet kurus Bērziņš neuzrakstīja...
Zemnieks
Z
A moška par knab priekšnieku vajag ielikt Vinetu - jātnieki ar zobeniem rokās un ērglis uz pleca... tā knaba priekšnieka izvirzīšana no sava loka jau nu gan ir pilnīgi apsurda, nabags vienmēr jutīsies kādam parādā, diezvai otreiz trāpīsies tāds spīdeklis kā Saša, kurš "paņēma un uzmeta" :)))
Lelle
L
Nu i muhļī tagad tie kretīni kuru un kā iestumt tai beņķī... nu nedod, Dievs, atkal uzrauties! A lai viņi stumj ko vien grib, tas tāpat šito bandu neglābs no tautas un Dieva dusmām...nu sēdēs šie aiz restēm kā likts.
jo - banijs
j
jūtu, ka tas būs mīļais Bode, vai brigmaņis
Skepse
S
kāpēc KNAB priekšnieku vētīs NDP? nu kāds Korupcijas apkarošanai sakars ar Nacionālo Drošību? vai tiešām izskaužot augstākā līmeņa korumpantus LV nāksies nomainīt visu politbiroju no A(ndriŠa) līdz Z(agleram)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

INSTRUKCIJAS PROJEKTS


Ar Tieslietu ministrijas izstrādāto instrukciju (projekts) var iepazīties šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas