Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Tortes cepējai Saldū - 135 latu sods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sisicam
s
tiem skolniekiem būs garāks mācību gads vasarā :P
sisic
s
tie skolnieki, kuriem divas nedēļas nav jāiet uz skolu, varēja pateicībā samesties tantei soda naudai!
sic!
s
"Cilvēki nesaprot, domā, ka var mājas virtuvē kopā ar suņiem un kaķiem taisīt ēdienu un piedāvāt to patērētājiem," tas ir Citats! bargi un skarbi. lai ar sunjiem un kakjiem kopaa gatavotais eediens tiek maaijiniekiem, kas to pelniijusi!
Andrew
A
nu jaa..zheel cilveeka jau taa..vareetu padomaat ,ka kaut kaads diversants, ka jaasoda..labi veel, ka politiskas bumbas nepieshuva kaa krievu laiko..
andisss
a
Es domāju, aizliedzam cilvēkiem mājās gatavot ēst vispār, jo tas taču ir nehigiēniski. Un es vēl savu dēlu vedu pie vecvecākiem, kaut arī viņi tajā pašā virtuvē vāra putru suņiem. Ceru, ka tēva tiesības man neatņems.
i(((((
i
Cilvēks no visas sirds gribēja iepriecināt svētkos,bet šoreiz iznāca slikti.Un ko tie VIDi raksta,ka nevar mājas apstākļos cept,esot jākontrolē.Mums bieži kolēģi nes pašceptus labumus.vai man jāziņo VID?Žēl tās tortes cepējas.
piebilde
p
kā jums šķiet,kā jūtas tā anonīmā "cepēja" šobrīd? slikti,protams,ir arī svinētājiem-pedagogiem,bet tortes autorei nav slikti,viņai ir reāli,atvainojiet, sūdīgi.
...
.
Taa jau nu vareeja gadiities jebkuram. varbutt atbildiiba jaaprasa no tiem, kuru razjotajos produktos ir slmoneloze nevis no tortes cepeejas?!!!
lala
l
Diena, trūkst informācijas - vai to torti cepa profesionāla cepēja? tad OK, PVD lēmums ir taisnīgs vai arī ieskatāms profesionālajos riskos - vai arī kāda skolotāja atnesa pašceptu torti uz skolu? tad PVD lēmums ir absurds un pārsūdzams. Šādi gadījumi nav uzskatāmi par pārtikas apriti.
Eda
E
a tā prasība par reģistrāciju neattiecas arī uz kūkām, kas ceptas mājās un aiznestam uz darbu kolēģiem/ bērna dzimšanas dienai skolā u.tml.? 8^ Par veselības un kvalitātes kontroli piekritu, bet par reģistrāciju - atkal kaut kāda birokrātija, stulbums un arī "iespēja noplēst pīķi" par labu valstij vai pašiem kontrolieriem kabatā.
Es patentēju
E
Es piesaku patentu uz jaunu nosaukumu: "Saldus torte". Varētu būt labs pieprasījums.
stulbs tas PVD
s
Diezgan jau stulbs tas PVD. Šis jau nav gadījums, kad persona ar to nodarbojas profesionāli un dara to pārdošanai, kā, piemēram, Maxima un tamlīdzīgi.
lauķis
l
Nu vairs nevarēs dabūt saēsties kārtīgu lauku torti, ja vien pats neceps. :( Kurš cepējs vairs gribēs riskēt dabūt sev krāgā PVD!
Ola
O
Olas gan nav galvenais salmonellas avots: salmonelozi izraisa baktēriju grupa - salmonellas. Ir apmēram 2000 salmonellu tipu, bet Latvijā pacientiem konstatēti apmēram 20. Visizplatītākais ir Salmonella enteritidis un Salmonella typhimurium. Salmonellu infekcijas avots ir daudzi savvaļas un mājdzīvnieki, kā arī cilvēki. Salmonellas dzīvo un vairojas zarnu traktā un izdalās apkārtējā vidē ar izkārnījumiem. Labvēlīgos temperatūras apstākļos ( +5,2 līdz + 45° C) salmonellas intensīvi vairojas arī daudzos pārtikas produktos. Salmonellas ļoti ilgi izdzīvo arī sasaldētos pārtikas produktos, 200 dienas - augsnē, līdz 10 mēnešiem - putekļos, ilgāk par 10 mēnešiem grauzēju izkārnījumos, ilgāk par 4 gadiem - sausā olu pulverī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas