Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - TP nosūta vēstuli Dombrovskim; prasa informāciju

Finanšu ministrija (FM) koalīcijas partijām piedāvājusi desmit aktivitātes uz kā rēķina panākt budžeta deficīta samazināšanu vēl par 55 - 60 miljoniem latu, kā to prasa starptautiskie aizdevēji, otrdien stāsta Tautas partijas pārstāvis Vents Armands Krauklis. “Pašlaik mums šķiet atbalstāms tikai nodoklis dabasgāzei,” viņš sacīja.

Savukārt pārējos priekšlikumus partija pagaidām nevarot atbalstīt. Priekšlikums pazemināt summu par apgādāmajām personām mūsu skatījumā nav pieņemams, norādīja V.A.Krauklis. Finanšu ministrija pagaidām nav komentējusi desmit jaunos priekšlikumus budžeta deficīta vēl lielākai samazināšanai.  Visticamāk, var nākties paaugstināt nodokļus, vakar izteicās valdības vadītājs.

Jau vēstījām, ka TP Saeimas frakcijas deputāti otrdien ir nosūtījuši vēstuli Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (JL). Partija aicina tai sniegt aprēķinus un analīzi par jaunajiem priekšlikumiem. 

Piedāvātie priekšlikumi, kas izklāstīti uz A4 formāta lapas, nesaturot pietiekamu informāciju, lai varētu pieņemt "izsvērtu, pamatotu un atbildīgu lēmumu", paziņojusi TP. "Ir nodokļa nosaukums un iespējamā summa, bet vajadzētu analīzi, ko tas nozīmēs sabiedrībai, tautsaimniecībai. Ir ailes, kur ir nosaukums bez summas, tāpēc nevaram izlemt par atbalstu," savu nostāju pamatoja V.A.Krauklis.

TP vēlas informāciju saņemt līdz ceturtdienas pēcpusdienai.

(turpinājums sekos)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas