Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - TP principiāli svarīgi pārņemt ES fondu vadību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
t;ema
t
7. martā notikušajās Oskara Kalpaka piemiņai veltītajās ložu šaušanas sacensībās Saeimas deputāts Juris Dalbiņš (TP) sašāvis Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) pārstāvi Ēriku Filipenoku, svētdien vēsta TV3 raidījums "Nekā Personīga". Deputāts ar vēl vairākiem sacensību dalībniekiem bija nogūlies uz grīdas un gatavojās šaušanai. Dalbiņš šāva ar automātisko "Carl Gustaf 45". 1945. gadā ražoto ieroci kā dāvanu no Zviedrijas armijas saņēmusi Zemessardze. Kā stāsta aculiecinieki, pēkšņi Saeimas deputāta ierocim nezināmu iemeslu dēļ atlecis laidņa fiksators - šautenes pleca stiprinājums palicis plecā, bet pats ierocis strauji saliecies uz labo pusi un izšāvis. Viena lode trāpījusi tiesnešu datora monitorā, otra - blakus guļošajam karavīram kreisās rokas apakšdelmā. Raidījumam kļuvis zināms, ka ievainotais ir Filipenoks - viens no labākajiem Latvijas šāvējiem, kurš dienējis arī Zemessardzes specvienībā "Vanags". NBS komandiera personīgā štāba Preses daļas virsnieks Normunds Stafeckis apstiprināja, ka karavīram sniegta pirmā medicīniskā palīdzība gan uz vietas, gan arī hospitālī un šis cilvēks pirmdien jau bija atpakaļ ierindā un ambulatori ārstējās mājās. Dalbiņš raidījumam apstiprināja, ka negadījums patiešām noticis. Viņš neuzskata, ka sašāvis cilvēku savas kļūdas dēļ. Deputāts ar ievainoto ir ticies un apsolījis segt visus ārstēšanās izdevumus. Pēc nelaimes gadījuma Militārā policija ierosinājusi kriminālprocesu, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. Izmeklēšana pret deputātu Dalbiņu nav sākta. Kā stāsta šaušanas profesionāļi, šādi nelaimes gadījumi ir retums. Un pirmā reize, kad ar to saistīts Saeimas deputāts. Raidījums norāda, ka militārpersonas centušās negadījuma apstākļus centās noklusēt, bet šaušanas sacensībās izmantots ierocis, kas bija sliktā tehniskā stāvoklī un apdraudēja apkārtējo drošību.
GRRr
G
: Bez pilnīga Dāldera un Demakovas konflikta publiska iztirzājuma ir augstākā mēra amorāli un pretvalstiski likt Dālderi par ministru. Dāldera un Demakovas konflikts un mīklainā "salabšana" ir iemesls, lai noskaidrotu detaļas - vai šis gadījums nesatur korupcijas motīvus vai pat faktus. Turklāt publiskai iztirzāšanai ir jābūt par Dāldera un Koncertu Ķirša attiecībām (darba attiecībām), tālāk - Ķirša un Demakovas saistība.
Jautātājs
J
Uzmanību vajadzētu pievērst vārdiem: "Eiropas Komisijas Latvijā pārstāvju atbalstu" - tur der painteresēties ar, ko kopā iepriekš Ārlietu ministrijā strādājusi EKP vadītāja un kāpēc, tad ir šis atbalsts. Un no ES nākaušo naudiņu EKP kopā ar dažiem veikliem darboņiem Ārlietu ministrijā "apsaimnieko" dažādos interesantos projektos un pasākumos.
ērce
ē
Bedzot pateica bez aplinkiem - TP ir svarīgi paturēt ES fondus savā parziņā. Lai varētu pucēt savu tēlu pašvaldību vēlēšanām.
agonija
a
Eiropas savienības naudas gāja caur Finanšu ministriju , kamēr to vadīja TP ministrs !!! Kad nu FM ir no citas partijas , tad nu tas vairs nav pareizi , jo vajag taču , lai tās naudas ietu caur TP rokām . Nu protams - tās jau nu pienāktos tām pašvaldībā , kas atbalsta TP. TP schēmošana ir vienīgais viņu darbs Latvijas valstī, uz pārējo šiem r'yudītajiem ciniķiem uzspļaut. Kāpēc tauta viņus nav patriekusi ar mēslu dakšām?
zorrix
z
fochene labaa - chetri tankisti, vel tikai suns truukst...
Econ
E
Es teicu - darbs pie cilvēka nenāks, jautājums par to, kādēļ ir tiks augstas izmaksas starppilsētu satiksmei (ņemot vērā, ka naftas cenas ir kritušas visai nozīmīgi, tāpat krītās darbaspēka izmaksas) - ir no citas operas, laikam būtu jājautā "gāzētājam Šleseram", bet ko darīt, ja visa nauda tika/tiek iegrūzta starppilsētu lidojumos!!! un lidostā, bet tas pats dzelzceļš ir zem katras kritikas - kopās Padomju laikiem nekādi dižie uzlabojumi nav notikuši, lai gan ir pagājuši jau gandrīz 20 gadi.
tutuuu
t
stulbie teļi beidziet vienreiz plēsties par varu un naudu,labāk paskatieties Degpunktā kas notiek Latvijā drīz nevienam nevajadzēs ne fondu ne aizdevumu,jo visi būs jau miruši paliksiet vieni paši pie galda sēdēdami,nebūs kas priekš jums pelna
Svarīgi pabeigt zagšanu.
S
Varas partijām svarīgi vēl kaut ko nozagt. Kad vadošās amatpersonas uzņemsies atbildību ne tikai vārdos, bet arī darbos par valsts izzagšanu lielos apmēros. Izzagšana ir drausmīga, jo to ir atbalstījis likuma spēks. Bez Saeimas atbalsta izzagšana nenotiktu. Deputāti sev ar likumu noteica mēnešalgu lielāku par strādnieku gada algu. Vai tad tā nav izzagšana ar likuma spēku?
vilis
v
Labs raksts.Jauki un vairuma pareizi komentari.Pasreizeja situacija neder puku audzetaju tehnologija,kad nelku stadam izkniebj vajakos pumpurus,lai izaudzetu vienu lielu ziedu.Paslaik ir vajadziga zemnieka tehnologija,kad labi nobarojusos un nekaunigu siventinu nokauj un pasniedz kazu viesiem galda,bet pie sivenmates atstaj parejos 11 lai tie barojas un izaug par labiem bekoniem,jo paslaik tirgu ir pieprasita laba gala ar mazu speka slani.Speka cuka paslaik nav mode.Nepirks.Ta ka lai TP unAndris pastav pie ratiem.
ihaha
i
Tas nu ir vieniigais, kas veel palicis nenozagts! Labi buutu, ja publiceetu, kaada dalha no Eiropas naudas aiziet uzturot naudas sadaliitaajus. projektu lasiiaajus, veerteetaajus un paarveerteetaajus, atskaishu iesseejejus un kaartotaajus. Kaadus 50% taa izdodas aizskalot ar galiem! Projektu izpildiitaajiem paliek nozheelojami grashi.
Iesaku T partijai
I
Nevis teikt MŪSU MAFIJAI DIKTI GRIBĀS, bet vienkārši sist d... pret zemi, aiziet jūras malā un palūgt zelta zivtiņu, lai iedod vēl vismaz vienu reizīti to valsti Latviju aplaupīt :))
ES fondi
E
TP ir jau pieradijusi savu cienu pret Latvijas financu stavokli ar vinu iebidito nekompetentu "Nothing Special" Financu ministri SLAKTERI Es varu iedomaties cik TP velas atbildibu par ES fondiem. TP reitings vel arvien zem 2% un vini nav tiesigi taisit tadus lemus. Un es viniem galigi NEMAZ neuzticos
Lāpītāja.
L
Urā!!! Cik tai Dunalkā ir to iedzīvotāju, 80 gadīgās mammītes un opīšus atskaitot, vai kādi 600 simti būs? tad kāds noslogojums baseinam un hallei,un cik bieži iet autobuss uz turieni no tuvējām apdzīvotajām vietām, reizi, jeb divas nedēļā??? Cik tur ir ļaužu apkārt,kam naudiņas pietiek benzīnam lai brauktu nopeldēties un bumbiņu uzsist??? Tā rādās,ka noslogojums un rentabilitāte tai būvei būs dažas stundas dienā,ja skoliņa vēl nav nolikvidēta. Tad nu mums rīdziniekiem tagad visas iespējas braukt turp pavadīt brīvos brīžus veselīgās nodarbēs. Urā!! Zalānu par valsts glābēju, reģioni izdzīvos, drīz turp trauksies pat ārzemnieki,halle darbosies 24 st.diennaktī. Neapvainojieties dunalkas ļauži,man nav žēl ka jums būs halle, tik šai krīzes laikā naudiņas var pietrūkt jūsu omīšu un opīšu pensijām un bērnudārza uzturēšanai.
jautajums
j
Jaunsleinis(LPS) atbalsta..hmm.. vai tad vina jocins par " iszinu no bankas" ir materializeejies?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Partijas valdības deklarācijā iezīmē prioritātes

Tautas partija reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra Edgara Zalāna vadībā ir sagatavojusi un iesniegusi Ministru prezidenta amata kandidātam Valdim Dombrovskim priekšlikumus topošās valdības neatliekamajiem darbiem ekonomiskās aktivitātes atjaunošanai Latvijā. Tos var izlasīt šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas