Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - TP valde cer, ka Demakova neatkāpsies no ministres amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SOS
S
viņa ir pilntiesīgs ministrs un bauda pilnīgu NETAUTAS partijas uzticību !!! taa SAKA KALVITIS kompensaacijaa CIETUMS ar trim braaliem pederastiem !!!!!!!!!!!!!!!!!
muša atā
m
no mušas uzpūsts zilonis ir šī ministre un paldies dievam ka pārsprāga
žēl gan
ž
ka Helēna nevar konsultēties ar Zatlera kungu. Cik dzirdēts tad viņš ir ļoti labs speciālists tajās locītavu kaitēs. Tagad helēnai jābrauc uz Franciju pie svešiem cilvēkiem!
veļikānova
v
Heļa, laiks tīt makšķeres!
Ija
I
Kā tur ar to slaveno diriģentu, kurš kādus trīs taukšķus saņem nestrādājot, tas arī liels ministres sasniegums kultūrā?
Inda
I
Ministre jau vqar atkāpties vai nē tas jau nav svarīgi vairs, jo noslēgtais līgums jau netiks lauzts! Viss tāpat ir "noticis". Un vai sabiedrība tiešām tic. ka ministre deva atļauju parakstīt līgumu, ja tas nebūtu saskaņots arī ar Godmaņa kungu? Vienkārši runāja un skatījās vai sabiedrība norīs. Un sabiedrība kopā ar presi pabļāva un "norija". Ja Godmanis tiešam nezinātu tad zinot viņa raksturu un ātrumu butu anulējis līgumu un "palūdzis" Demakovai aiziet. Bet nekas nenotika....
Lelle
L
Esmu sagatavojusi apkopējai Ļenai apkopējas cienīgu dāvanu-spaini, slotu un lupatu, kura viņai tiks nogādāta mītiņa laikā. Lai veiksmīga cietuma kameras beršana...
guntocka
g
Negribas te nomelnot ministrīti, viņai nudien ir saprašana kultūras lietās, arī izglība atbilstoša (gandrīz vienīgajai), bet ar galvu viņai labi nav nudien. Kā var parakstīt tādu līgumu, ja naudas vienkārši nav!!!??? Vai jau nepietika ar dižo ``gaismas pili``? Bet , ja kādam te nesas tagad prāts viņu aiztāvēt, tad tiešām gribas teikt - nu nolaidieties uz zemes ( nav bērnu dārzu, nav dzīvojamā fonda, nav algas) nu kā var gribēt LUX lietas mēra laikā!!!
baizevei
b
Demakova sanjem,ko pelniijusi. Ar kaadiem liidzekljiem vinja visus gadus straadaaja,ar taadiem pat liidzekljiem vinju padziis. Meerkji jau bija ceeli,to nevar apshaubiit. Bet izpildiijums,kaa primitiivaakajam farsovshkjikam.Un nav ko teikt,ka Latvijaa savaadaak nevar.Var un to nu buus jaaiemaacaas.Sevishkji,ja par pieredzi njem Eiropu vai ASV. Nevar kraapties,melot un apmelot,izlikties,sheemot,bezgaliigi skjeerdeet valsts naudu,plaanot pilniigi nesaimnieciskus projektus un gaidiit,lai taadu cilveeku ciena.Nevar spekuleet ar savu veseliibu momentaa,kad tas izdeviigi. Nevar sleepjoties nosleegt ar savu draugu Siili 10 miljonu eiro projektu un peec tam sadzert baaraa.Eiropaa tas saucaas INTERESHU KONFLIKTS.Jebkursh Eiropas ministrs par shaadu riiciibu demisioneetu,vai tiktu patriekts ar kaunu.Un shis liigums ir tikai viens no daudziem 100,vinjas "karjeeraa" sasleegtajiem,kurus nodoklju maksaataaji apmaksaas. Ir arii zjeel to "kultuuras" cilveeku,kuri shobriid madaamu aizstaav.Par nieka grashiem un gadiem ilgi uz celjiem apkaart Demakovai raapojot,vinji ir pazaudeejushi veselo sapraatu un sirdsapzinju. Sho "kultuuras" darbinieku aciis nespiid kultuuras uguns,bet gan naudas ziimes un veeleeshanaas buut pasargaatiem "galma" tuvumaa.
Phoenix
P
Tev taisnība 'abava', vakardienas komentāri tiešām nebija no nabagiem par savu iztiku, bet gan no saprātīgiem pilsoņiem, kuri labi apzinās ka cīnās pret politisku pretinieku, kurš ir droši jau ar 'vairākām galvastiesām' pārāks šēmošanā, valsts apzagšanā un visāda veida savu kabatu pildīšanā.
Ysk
Y
Runas par atkāpšanos, neuzņemoties politisko (un varbūt pat arī citu!) atbildību par sastrādāto, cieņu pret cilvēku nerada. Izskatās pēc mukšanas caur krūmiem! Nožēlojami. Un tās ārvalstu speciālistu konsultācijas...ak, dies, cik mēs smalki! Saka, ka visas vainas sākoties galvā, varbūt tiešām sāciet ar to!!!
marča
m
Vajag iemeslus demisijai, kaut vai kauna dēļ? Te viens ir: Algas par decembri un janvāri taupības pasākumu dēļ, visticamāk, pilnā apmērā netiks izmaksātas vairāku mūzikas un mākslas skolu pedagogiem, aptaujājot skolu pārstāvjus, uzzināja aģentūra LETA. Lai arī rakstiskus paziņojumus skolu vadītāji nav saņēmuši, sarunās ar pārstāvjiem no Kultūras ministrijas (KM), kura ir atbildīga par algu izmaksu minētajās skolās, noskaidrots, ka janvāra algu izmaksai plānotā summa būs nepietiekama pat vairāku tūkstošu latu apmērā. Vairākās skolās līdzekļu trūkst arī decembra algu izmaksai pilnā apmērā. Piemēram, Ādažu mākslas un mūzikas skola saņēmusi informāciju, ka algām piešķirtie līdzekļi būs par 4000 latiem mazāki nekā pagājušajā gadā. Jelgavas mākslas skolā janvāra algām atvēlētais finansējums solās būt par 1000 latiem mazāks nekā iepriekš. Pārdaugavas mūzikas un mākslas skolai Rīgā ministrija telefoniski ziņojusi, ka algu izmaksai piešķirtie līdzekļi būs par 25% jeb 4000 latiem mazāki. Priekules mūzikas un mākslas skolai janvāra algām sola piešķirt par 2400 latu mazāk nekā līdz šim.
Čika
Č
Es arī gribētu ārstu konsultācijas gan Latvijā, gan ārzemēs... Bet, "kā var nesolīt" atgriezties! Lūdzu gan manā (tautas) vietā neizteikt "cerību, ka Latvijas sabiedrība viņu (Demakovu) nezaudēs".
Rukmanis
R
Nevar taču slimam cilvēkam uzspiest tādu smagu slogu kā kultūras vadīšana. Kultūra jāapvieno ar izglītību un zinātni, un lieta darīta. Tuvākos 5-10 gadus vispār jāatsakās no visādām koncertzālēm utml. Ja vajag, meklējiet sponsorus, bet nelieniet tautas plānajā maciņā.
s
s
muusdienu prometejs gaajis bojaa???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas