Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

papildināta - Trešdaļai "Latvenergo" darbinieku ienākumi pērn pārsniedz tūkstoš latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rolands
r
Latvenergo strādā augsti speciālisti,nevis tumsoņas kā tas ir valdībā un saeimā,kas ir noveduši Latviju līdz bankrotam!!!
Cody
C
Gudrinieks esi? Painteresējies, cik uzņēmumu iepērk elektroenerģiju pa tiešo no Lietuvas un Igaunijas. Konkurence nav graujoša, bet ir, jo šie uzņēmumi ir ļoti lieliem elektroenerģijas patēriņiem. Un tie ir simtiem tūkstoši zaudēti lati. Konkurence arī ir savulaik elektromontāžas kantoru, kuri tagad knapi velk dzīvību, pārvilinātie speciālisti.
A.Eichmann
A
"Latvenergo" strādā konkurences apstākļos... Nu gan izsmējos! Jokdari!
ZZ
Z
Nevajadzētu gan aizmirst, ka Latvenergo vairāk ir darbinieku ar augstāko izglītību, mazāk ar nepabeigtu pamata.
Cody
C
Vēl pat līdz 2008.gadam Latvenergo bija brīvas darba vietas. Neviens negribēja tur strādāt, jo elektromontāžas uzņēmumos varēja nopelnīt divas trīs reizes vairāk.
Drū
D
Neo, nu un? jau apnicis, plus nav ticības.
vdz
v
Nav jau tas tūkstotis nekāda dižā alga un šī cenu fona, varētu būt arī lielākas, bet vai skolotājs, ārsts, bernudārza audzinātājs un vēl, un vēl ir mazāki speciālisti un strādā mazāk??? Kaut kāds samērīgums ir nepieciešams mūsu valstī?Galu galā, cik tad jāsaņem premjeram vai ministram? Tās nenormālības tracina!
zeltene
z
nu ja alga ir 1000, cik tad tur pēc nodokļiem paliek? alga kā alga. šitās raganu medības man sāk mazliet apnikt, tagad jau sanāk tā, ka visos uzņēmumos, kas saistīti ar valsti neviens nedrīkst pelnīt, bet kāpēc? lai ir labas algas, lai labākie, gudrākie, spējīgākie tur gribētu strādāt! privātiem oficiāli ir mazas algas, visu maksā aploksnēs, tas tad laikam ir ok?
Cody
C
Neo nav ņēmis vērā, ka šoreiz publiskotā informācija nav no kāda pašvaldības uzņēmuma, kas barojās no mūsu nodokļiem, bet no pelnoša uzņēmuma, pie tam no tāda, kuram valsts atņem visu peļņu. Kāpēc neviens nebļauj par LMT, kuram peļna piecreiz lielāka nekā Latvenergo?
betons
b
Lielās algas nu esam redzējuši vai nav pienācis laiks publicēt mazās??? Piemēram interesanti kādas ir Nacionālajā Bibliotēkā???
volk tambovskij
v
nu galu galaa lai saema nobalso par maksimaalo algu valstii pieņemot minimaalo , Ļenins bija noteicis komoonistiem vienaadas algas 100 rubļu meenesii un veel no taas biedru naudu iekaseeja , muuseejiem inkasaatori savaac ( nozog) pa valsts pasuutiijumiem , Ļeņins gan preemijas maksaaja par katru nošautu popu 10 rbļ , par popieni un popeenu 5 rbļ , apmeeram kaa pie indiaaņiem , ... a mees maksaajam preemiju Cimdarim , par ko , ka iistie tiek pie varas tad var maksaat???
...
.
jautājums - kādas jomas speciālisti tad ir starp tiem 500, kas saņem virs 1 k mēnesī.. zobu dodu, ka tur 80% ir centrālā biroja darboņi, kam ar elektrību sakars tikai tāds, ka viņi strādā Latvenergo.
žoržs
ž
863 lati - neteiktu gan, ka tas ir pārlieku daudz speciālistam.
Jukums
J
Nu valdība - kur jūsu reakcija? Un neviena Vienotības pārstāvja reakcijas arī nav....
ihaha
i
Mees visi to nenormaalo atalgojumu vinhiem sametam! Arii pensionaari un puspaeedushie beerni met naudinhu shiem 'tuukstoshniekiem'.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas