Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - TV5 par Gerhardu: tulkojam tos, kas nerunā krieviski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krievs
k
kakie zdesj ozabo4enie vse, davno bi sdelali vtoroj jazik ruskij. hodili bi po ulice i ulibalisj drug drugu a ne gadosti zdesj pisali
Domīgais.
D
Raidītāju veidotājiem bija zinams,ka uzaicina uz raidijumu LATVIETI KURŠ RUNĀ DZIMTĀ MĀTES VALODĀ un nav tiesības pieprasīt , lai viņš runātu kādā svešvalodā! Ar ,ko tie LATVIJAS okupantu pēcteči būtu izpelnijušies ,lai mēs runātu viņu valodā? Krieviem jārunā tai valsts valodā kurā viņi dzīvo nevis tās valsts pamatiedzīvotājiem jāklanas viņiem un jārunā viņu mēlē. KASPARS HARHARDS ir malacis ,ka nepakļāvās prasībai. Raidijuma vadība zināja,ka uzaicina cilvēku kurš runā VALSTS VALODĀ. . Ja viņi nav nodrošinājuši tulkojumu,tad ,lai vaino paši sevi.
nuja
n
Protams, ka Gerhards pareizi darīja. Cik var tāds muļļa mamikins apd...st visus valsts amatpersonas un ņirgāties, bet pats nav spējīgs pat saprast valsts valodu. Mamikin, lidinies uz tādu darbiņu, kur vari iztikt bez valsts valodas!
lux
l
Tiešām. Kur VL rīcība, kur Kleckins. Labi, Kleckins bailīgs, tālāk par gandrīz neko neizsakošu vēstījumu medijiem viņš nespēj neko paveikt. Nu bet visi, kuri sevi pozicionē kā Latvijas patrioti, kur ir viņi.
AD
A
Nevaru un nevaru sagaidīt, kad Kļeckins "reaģēs".
AD
A
...TV5 par Gerhardu: tulkojam tos, kas nerunā krieviski... Paskat tikai! TV5 ievedīs savu valsts valodas likumu! Kam gribam, tam tulkojam!
...
.
Nodokļus maksā Latvijas visu tautību cilvēki, ne tikai krievi. Kāpēc atkal krievus nostādi augstāk par citām tautām? Arī, teiksim, tatāri Krievijā maksā nodokļus, vai tāpēc Krievijas satiksmes ministram jāsāk runāt tatāru valodā? Te ir Latvija, vienīgā vieta pasaulē kur latviešiem lietot savu valodu! Tas ir jārespektē! Mamikins sāk kļūt izteikts krievu šovinists. Tam nav vietas Latvijas TV, tas kurina naidu.
reālists
r
Te vienkārši notiek netīrības un melīguma augstākā līmeņa inscinētais čekistu teātris ar nacionālā naida kurināšanas pazīmēm.lai lielkrievijas šovinisti ar Gerharda piedalīšanos un palīdzību notestētu vēl niecīgās bauru intelekta paliekas uz STULBUMU. Tagad taču vēlēšanu tuvums un arī Lužkova izteicieni divvalodībai Latvijā būt. Testa rezultāti tiks izmantoti Latvijas kā valsts priekš latviešiem agonijas paātrināšanai. Sižets vienkārši propogandiski sekls par ko liecināja pēkšņās 4.min.Gerharda krieviskās intervijas,melīgās pretrunas,Cūkas Mamikina neatlaidīgie uzbraucieni,Gerharda akūtās patriotisma diarejas u.t.t. P.S. Pēc 90% komentāriem patiešām rezultāti pozitīvi lai tiktu ievēlēti tie paši sen jau kontrolētie latvju urrrāāā-nacionālpatrioti. Prokrievisko grupējumu elektorāts ir stabīli pieaugošš un bezproblēmu.Prognozējamā saeima vienkārši idiāla priekš latviešu nācijas pašlikvidācijas pamatu ielikšanas tuvāko 40-70 gadu laikā.
nu ko
n
mamikins šoreiz ir pārkāpis sarkano līniju
Abet
A
... un vismaz kāda iespēja būs valstij kaut kur vēl piepelnīties krīzes apstākļos.
Cik zemu
C
var nolaisties bijušais valsts prezidents!
Abet
A
Es domāju ,ka bez tiesas darbiem te neiztikt. Mamikina kantoris un citi tamlīidzīgie jāslēdz ciet nomētājot tos ar soda naudām.
===
=
Par PLL Gunti Ulmani, LNT zvaigznēm Ēķi un Mamikinu Fjodoru Aleksandroviču.
Eva Braun
E
gan jau aizulkosies žīdelēns-mamikins līdz tādam terpentīnam pakaļā,ka dzirkstis vien šķils uz matuškas plašumiem skrejot ....
Nu pietiks
N
Vai TV 5 nepieder lielajiem draugiem no "Par labu Latviju"? (LNT krievu versija, pilnīga krievu versija), Mamikins, jaunizcepts krievu šovinists arī ir "Par labu Latviju"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas