Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

papildināta - Uzdodoties par 4ATA, apgalvo, ka Poikāns nav Neo; policija pieļauj, ka situāciju kāds var izmantot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
_"Ekrānšāviņš no vietnes, kur publicēts paziņojums"_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ "ekranshavinsh" - un nulle emociju, ziniet, nu talak braukt nav kur. vai tiesham ljausiet visadiem planpratinjiem kas sevi nosaukushi par "valodniekiem" turpinat njirgaties par musu valodu?! kas to izlemj ka neder vairs visiem ierastais un saprotamais skrinshots no linka? ja tik ljoti ir vajadzigs parcelums lai grutak butu latvieshu valodas vardus saprast nu tad ekranzibsnis vai skatplaknespipsnis bet ne jau shavinsh, vardam "shot" anglju valoda ir vismaz kadas 10 nozimes. kretini, es sava valoda pat mobilo telefonu nevaru lietot jo shos "vietnju iestatnijumus" ar "sakneshanam" un "beidzeshanam" es vairs nesaprotu, jus par shim akstibam visus cietuma vajadzetu sabazt, tur varesiet ar to nodarboties. liekezhi.
Citātam ( filosofam )
C
Ne jau nu Latvijā kāds vērtēs ,analizēs,izsvērs un nonāks pie pareizā secinājuma.!
neneo
n
Poikāns TV neprata paskaidrot to vai šito? Ziniet, es personīgi rakstu daudz sakarīgāk nekā runāju. Tā var gadīties daudziem.
tāds>kāds
t
Baigā intriga - labāk kā meksikāņu seriālos! :D ----------------- pirms vēlēšanām mūs uzjautrina ne pa jokam.. kā saka krievi - pomiratj, tak s muzikoi..
?
?
Stendzinieka projekts
Trakai
T
Gaidām JAUNUMUS no Neo!
hz
h
Saskaņā ar organizācijas Domain Tools sniegto informāciju, neo4ata.info lapa reģistrēta pirms mazāk nekā 24 stundām - 19. maija vakarā. ************************************************** ****************** Bet vakar vakarā tajā laikā Poikāns bija DOMBURŠOVĀ .LOL
Viribu
V
klaunu liepiņu pat pēdējā rindkopā nebija vērts pieminēt, bet visa situācija ir latviešiem tipiska - tikai latvieši revolūciju varoņus tik ātri aizstāj ar pareizajiem cilvēkiem, kaut vai tautas fronte, neviens no pirmajiem garīgajiem līderiem nekļuva ne par prezidentu, ne premjeru, tādi ir izmirstoši latvieši
VG
V
Būtu forši, ja kāds būtu nopublicējis vēl kādas iestādes algas tajā brīdī, kad Poikāns bijis aizturēts :D
?
?
Poikaans ir NEO, bet visticamaak, tagad kaadi cilveeki zem shiis NEO brenda rudenii gaaziis araa kompramaatu. Diez vai viniem kaads sakars ar isto Neo Poikaanu. Atcerieties, kas aizskreeja registreet 4ata...ne jau Poikaans
Jukums
J
Interesants pavērsiens. Varbūt Neo un 4ata drīzāk vispirms ir kustība par atklātību un pārmaiņām, pret veco kārtību valstī un spēkiem, kas to pārtāv, nevis konkrēti cilvēki. Un katrs mēs tur varam dot kādu ieguldījumu. Kurš ir īstais Neo man nemaz tik svarīgi neliekas - galvenais ir IDEJAS, par kurām notiek cīņa. Un ar zināmu humoru varēsim noskatīties kā policija vecās kārtības pārstāvju uzdevumā mēli izkāruši kā uzticīgi ĶĒDESSUŅI mēģinās atkal kādu noķert. Tikai skumji, ka šie policijas resursi tiek izlietoti PRET sabiedrības interesēm un ne reālas noziedzības apkarošanai.
žoržs
ž
Leitnanta Šmita dēli
viesis
v
šķiet, ka šim Neo tekstam tonis un stilistika nedaudz cita kā agrāk.
Citāts
C
Reiz viens domātājs teica apmēram šādi: Gadījumos, kad kāds privāti, publiski vai kādā grāmatā nāk klajā ar nepatiesu paziņojumu, kas tiek uztverts atzinīgi, vai vismaz netiek apšaubīts, tas nav iemesls, lai jūs izsamistu vai domātu, ka līdz ar to lieta ir arī beigusies. Jums jāmierina sevi ar domu, ka jautājums pēcāk tiks pakāpeniski pakļauts izpētei, tas tiks izgaismots, pārdomāts, apsvērts, apspriests un kopumā beigās būs nonākts pie pareizā viedokļa; līdz ar to pēc laika, kura ilgums būs atkarīgs no lietas sarežģītības, ikviens sapratīs to, ko skaidri domājošais pamanīja uzreiz. Tā ka mieru, tikai mieru, attiecībā uz Neo identitāti. Svarīgāk ir kas cits.
Zigis
Z
Šaubos, vai šis NEO ir tas pats, kas publicējis VIDa datus, jo domēns piereģistrēts tikai vakar vakarā. Tomēr ja puišiem/meitām gribas turpināt 4ata misiju, tad mans ieteikums - lai uztaisa drošu atpakaļsaiti. Pie mums tagad ir daudz apčakarētu un "saīsinātu" bijušo valsts iestāžu adminu, kuri zina ne tādus vien knifus kā bija VIDā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas