Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Uzņēmēji no VID sagaida lielāku cīņu ar ēnu ekonomiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
labs veids kā apkarot ēnu ekonomiku ir legalizēt tos darbības veidus kas iepriekš nebija valts ekonomisko interešu lokā- pimēram kā to dara latīņamerikas valstis - legalizēt vieglās narkotikas, jo apgrozībā tās ir jau šā vai tā.
vienkārši
v
ja nav godīgas VID darbības, nav godīgas konkurencs. 20 gadus TP idioti mēgināja saimniekot čekistu metodēm....sanāca čiks. Gribam valsti ir vajadzīgs kapitālisma modelis. VAJAGA KONKURENCI, LAI ATTĪSTAS SPĒJĪGĀKAIS NEVIS NEKAUNĪGĀKAIS. Nemaz nerunājot par piena gaļas olu mežu izvešanu bez muitas un kontrbandu, narkotikām......... LC/TP ir mūsu tautas traģēdija.
žuks
ž
VID ir jākalpo likuma burtam un tur nevar darboties cilvēki ar apšaubāmu reputāciju, ========= nu, nepiekrītu vis! VID jākalpo LIKUMA GARAM, jāsaredz ētikas problēmas, nevis jākalpo TIKAI likuma burtam, kā to deklarē Jakāns. Likumi, kā zināms, un īpaši Latvijā, mēdz būt ar caurumiem, speciāli pasūtīti, nepilnīgi, rakstīti vienas grupas interesēs, utt., tādēļ ne vienmēr akla kalpošana likuma burtam ir tā pareizākā. Likumi mēdz būt nepareizi un labojami! Cita lieta, ka nedz Jakānā, ne valdībā neredz vēlmi greizos likumus uzlabot!
Burkānu Edžus
B
VID: lielākais "ēnu ekonomikas" atbalstītājs un piesedzējs. Volodja un Dziņča ir nevis "jumti", bet gan atrodas "zem lielas tupeles'.
bralis
b
Sončiks bija no Cēsīm, mīkstais, skaistais zēns arī no Cēsīm, kas notiek? Vai Cēsīs tādus štancē?
nirga
n
kādā krāsā ir legāli ievestā lētā pārtika un ķīniešu loriņi. Tā, protams nav pelēkā ekonomika, Tur viss ir ok. Pelēks ir tas zemnieks, kas divas olas uz pilsētu aizved?
puf
p
Kas tie vēl par idiotiem, kas brēc pēc problēmu risināšanas ar cīņu? Čaklas darba rokas un prāti atstāj , tieši jūs, gudrie brēcēji.
zvirbulēns
z
New Rosme izpilddirektor Edgars Štelmaher - vai tad Tu nezini, ka visi tie konkursi ir viena liela ākstība? :)))
Ance
A
Viss sākās ar Sončiku... Vienreiz tam vajadzētu beigties.
cony
c
tIEšāM patiesība,ka partijas saeima balsojumā deformē tiesu varu un partiju bosu uztraukums un valdības locekļu TP,ZZS aizkavēta reakcija uz FIN.MIN. ierosinājumu,deformē nodokļu iēnēmumu varu.Zhēl,ka tādi ir mūsu izvirzītie priekšstāvi saeimā un valdībā,simtiem cilvēku atbrīvo no darba un šeit viens neaizvietojams,kas īstenībā zaudējis visas Finansu ministrijas uzticību,ko vēl vajag,vajag vēl vienas padziļinātas krīzes sākumu.
l'avocat
l
Ēnu ekonomisti prasa cinīties ar ēnu ekonomiku! aaaahahahahahah!!!!
Dolārs
D
Un Tu gribēji, lai tagad tik lielu uzņēmumu vadība atzīstas, ka kaut ko nemaksā un nemeklē visdiplomātiskākos veidus kā izteikties. Kaut ko ne tā pateiksi, tad pēctam neatkausies no visām pārbaudēm. Vienmēr kaut kur var atrast, kur piesieties. PVN ne tā noapaļoji un trīs santīmu dēļ vari dabūt vairākus simtus soda naudās nopiķot.
Kaspars Gasūns
K
Šajos ļoti labi parādās, ka VID jau ir tehniska un teorētiski apolitiska iestāde. Nevienai partijai nevajadzētu būt personāliju interešu šajā iestādē. Ok, bet mēs labi zinām, ka tā tas nav! Un tas ir ĻOTI RISKANTI valstij. Faktiski partija, kas deklaratīvi iestājas par personālijām VID, atklāti paziņo, ka deformē šī dienesta darbību sev par labu. Citas intereses tur nevar būt, gluži kā šeit intervētajiem, - ka tikai iekasē nodokļus. Šajā ziņā Repšes vektors ir atbalstāms, kaut paliek šaubas, vai likumīgs. Tagad tikai jāpierāda šī vektora leģitimāte ar turpmāko konkursu.
www.nta.lv
w
izsaki politisko viedokli
Revolucionars
R
Buržuji ir jāpadzen!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas