Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

papildināta: vairākums no ZRP deputātiem ir vairāk noskaņoti uz sadarbību ar Nacionālo apvienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
axis
a
Var pabrīnīties par Zatlera divkosību. Zatlera skatījumā ZZS ir jāiznīdē no zemes virsas. Taču SC VALSTIJ KAITĪGUS lēmumus pieņēma kopā ar ZZS rĪGAS DOMĒ SC saimnieko kopā ar Šleserniekiem un Ameriku un paši par sevi ir stāvā sajūsmā un tā turpinās. BET , Šlesers taču arī IR iznīdējams oligarhs. Kā tad īsti Zatleram ir ar saprašanu , kurš kurā brīdī ir oligarhs un kurš nav . Zatler , tu esi āksts.
gx-7
g
Zagleram vajag atvainoties visiem vēlētājiem,kuri par viņu balsoja,atzīt pieļautās aplamības un atteikties no deputāta mandāta,lai saglabātu partiju.Nosaukums patijai jāmaina.
niknā Marija
n
Interesanti, kā ZRP valde nodrošinās paklausību. Jācer, ka ZRP jaunuļi spēs atšķirt partijas statūtus no deputāta zvēresta. Deputāta zvērestā nav rakstīts, ka deputātam saistoši ir "politiskās partijas valdes lēmumi".
Latvijas iedzīvotājs parastais
L
Bet varbūt patiesais Jūda ir 10.Saeimas deputāts, kurš ar asarām acīs no tribīnes paziņoja par mandāta nolikšanu, ja Zatleru neievēlēs uz otro kārtu. Un pirms dziedās pirmie gaiļi viņš savu saikni ar Vienotību un tālāko Āboltiņas saikni ar ZZS Lembergu noliegs. Izskatās, ka Āboltiņas kundze galīgi nespēj pārvārīt pazemojumu, ka ZRP dēļ būs jāatstāj Saeimas tronis. Līdz ar to arī ārdās pati, tracina līdz lēkājošo Olšteinu, kurš savukārt rausta līdz tos ZRP ļautiņus, kas pakļaujas raustīšanai. Bet acīs gan āboltiņai, gan Olšteinam deg aprēķina un atriebes liesmas. Bet tautai - visai Latvijas tautai no tā labāk nemaz nepaliek. Lai Saeimā paliek tikai tie deputāti, kas ir gatavi strādāt, nečakarēt smadzenes, nebīdīt savas štelles un vēlās lai pēc 3 gadiem mēs visi - ne tikai 100 gudrās galvas un viņu radi - dzīvotu labāk.
&*%
&
Kādas cerības var piepildīt partija, kuras priekšgalā ir ambiciozs, varaskārs, alkatīgs un atriebīgs nulle, cilvēks ar jēlu, trauku lupatai līdzīgu nevīrišķīgu rokasspiedienu, cilvēks, kuru diriģē viņa neizglītotā, bet valdonīgā sieva, cilvēks kurš gatavs nodot savu tautu un pārdoties Pūķina partijas meitas uzņēmumam SC tikai tāpēc, lai nodrošinātu sev Saeimas priekšsēdētāja amatu?
  • 5
  • 2
Andris
A
Vai ,nu traki ar tiem KRIEVIEM ,ar to kolhoznieku masu ,kas šei ir iepludināta no atpalikušajiem krievijas plašumiem.Mīlie labie cilvēki ,pasakiet ,kā lai viņus CIVILIZĒ.Liekās ,ilgi mēs ar viņiem mocīsimies.Viņi taču Latviju vilks un tikai vienīgi uz LEJU.DRAUSMAS.
artūrs
a
Vai jums nešķiet, ka ZRP ir šizofreniska partija? Nabaga cilvēki no ZRP, kas šobrīd atrodas neapskaužamā situācijā. Valdība ar SC, ko vairājums partijas biedru (!) neatbalsta. Sviests... Droši vien Lilita ar Kukuli kaut ko izdomāja... Zatler, tu drīz no rīkojuma nr. 2 varoņa vari kļūt par nepopulārāko cilvēku nr.2 (Aiz Kirhenšteina). Atsaucu visus savus komentārus par Zatleru zem Dienas raksta par rīkojuma nr. 2 izsludināšanu. Dombrovski,cilvēk, ko tik ļoti sirdī cienu, neesat muļķis un neejiet ar šiem klauniem valdībā! Jūs izmantos kā grēkāzi katrai SC kļūdai, bet pats SC tīrīsies balts.
auto
a
Vai varētu šādi: ir divas istabas - vienā sēž SC, otrā NA . Ierodas no ZRP un V ievēlētie deputāti un katrs brīvi izvēlas, kurā istabā iet. Tad saskaita, cik deputātu katrā istabā. Kuriem sanāk koalīcija, tie strādā.
Landišs
L
Tajā dienā, kad Zatlers pieņēma lēmumu Nr. 2, modās cerība, ka Latvija mainīsies. Biju vakarā pie Pils kopā ar VL jauniešiem. Tur virmoja cerība un ticība. Prezidentam dāvāja maijpuķes...šodien ši cerība zuda. Prezidents Zatlers nodeva mūsu ideālus.
...
.
Prieks par šiem sakarīgajiem cilvēkiem. Pazīstu te dažus personīgi. Biju jau sabijies, tačuizrādās, ka savu pašu ļaužu vien ir. Redzēsim, cik Voldiņam beigās izmaksās šī afēra.
Zatlers
Z
Es uzpiržu tam,ko domā mani partijas biedri! Būs tā kā gribēs Lilita un tā kā teikšu es!!!
Domājot
D
par tautas noskaņojumu, lielākās daļas viedoklis jāizvērtē.
Sīmanis
S
Zatlers ar savām dāmām apkauno arī cilvēkus, kas piekrita būt par viņa "partijas" biedriem un kandidēt vēlēšanās. Kauns.
Ilze
I
Tiem cilvēkiem vajadzēja saprātīgāk domāt! Redzēja taču, ka savas intereses bīda, valdē tikai savējie! Vai tiešām visi muļķi tur salīda?
  • 2
  • 0
Dadzis
D
Antiņ pūt stabulīti un prātiņ nāc mājā.tikai,ne,kopā,ar,SC.
K-K
K
... Sis ZRP valdibas lemums sastaadit valdibu ar SC - neparstav ne frakcijas deputatu vairakumu, ne partijas biedru politisko nostaju, ne vinu personigas velmes, ne velesanas platformu, ne publiski pausto programmu (ieskaitot Zatlera pazinojumus)!!! ... Sis ir ieksejs, nelikumigs, nedemokratisks partijas apversums !!!!!
Berta
B
Ļoti pozitīvi: ir jādomā, kā stiprināt savu valsti, nevis svešas valsts iedēto dzeguzes olu ar agresīvajiem plāniem. Turklāt, Vienotība nekad mūžā uz to neparakstīsies, līdz ar to ZRP paliktu tikai ar SC. Un tad ir iespējams, ka ZRP vispār vairs neveidos koalīciju, bet kopā ar SC paliks opozīcijā - un pēc 3 gadiem ZRP pazudīs no politiskās skatuves kā Latvijas interešu nodevēja. Vienotībai nav problēmu sastrādāties ar šiem 12 no ZRP atkritušajiem deputātiem kopā ar NA; tomēr tad diemžēl būs jāaicina palīgā ZZS, ar kuru pretvalkstiskajiem izlēcieniem V.Dombrovskim nav problēmu tikt galā. Uzskatu, ka tas pat būtu labākais variants šobrīd, vismaz daudz drošāks, nekā iet kopā ar degradātiem. Klāv Olštein, nu, ko, aplauzies?
Ilze
I
Zatlers nenovilks 3 gadus politikā! Partija jau šķeļas!
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas