Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Papildināta - Valdība ārkārtas sēdē vienojas par valsts budžeta izdevumiem nākamajiem trim gadiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
darbs
d
KUR IR VALDĪBAS ĀRKĀRTAS SĒDE PAR RAŽOŠANU, PAR BEZDARBA SAMAZINĀJUMU? LIELVEIKALI MOŽI MAINA ĪPAŠNIEKUS, LAI TIK NEMAKSĀTU NODOKĻUS, KUR IR INTERESĒJOŠĀS INSTITŪCIJAS?
cilveks
c
Vilks! Vilks! Nekur nevilks! Tepat p i s ī s! --------anekdote-------
cilveks
c
"vienošanās ar starptautiskajiem aizdevējiem paredz, ka 2012.gadā budžeta deficīts nevar pārsniegt 3% no iekšzemes kopprodukta." --------------------- nu ja.vienošanās paredz..... a paši jau nesaprotam ka nedrīkst vispār būt budžeta deficīts. nu ja.kādam no malas tas mums ir jāiemāca......
jjj
j
Vilka paziņojums līdzvērtīgs tukšai demagoģijai
vai vai vai
v
tukša muldēšana, bet neko citu jau nevarēja gaidīt
Ēriks
Ē
Savāda pieeja... Vai nevajadzētu sākt ar ienākuma prognozi, jo tikai tā var zināt, cik (paša) naudas būs ko tērēt, un cik vajadzēs meklēt no aizdevējiem. Es arī varu kalt visvisādus plānus, bet ja censtos tos īstenot, nezinot, kur radīsies tiem nepieciešamie līdzekļi, tad neizbēgami pusi no projektiem paliktu nepabeigti!
tiktak
t
Tak viena laba ziņa - bērniem , invalīdiem un pensionāriem budžets tukšs -- tak beidzot būs vien jāsāk griezt uzblīdušo vaidziņu gals- tiesneši , deputātu kompensācijas, ministru un padomnieku(likvidējama institūcija) algas!
Fiksais
F
Pēdējais laiks. Rudenī jākonsolidē 400 miljoni, kamēr ieņēmumi budžetā krīt un pēdējie darbspējigie domā kā pamest šo zemi. Nākošgad jākonsolidē būs 1,5 miljardi - vai tas nenozīmē, ka pensiju nebūs vispār? Vēl pēc gada 1,3 miljardi - vai tas nozīmē, ka valsts pārvaldē algas nebūs nevienam? Pašiem bail nemaz nav dzīvot ar strausa politiku? Kad šie miskastnieki domās strādāt?
SVF atnāks un piespiedīs jūs atkal visas savas koncepcijas mainīt, kā tas jau ir tikko bijis ar papildus 50 mlj., kas papildu jākonsolidē, un kurus jūs līdz šim tā arī nav atradušī: "Valdība ārkārtas sēdē vienojas par valsts budžeta izdevumiem nākamajiem diviem gadiem BNS"
Jukums
J
Un piebildīšu - acīmredzot, kamēr cilvēki ar rungām neizdzenās šo absurdo goda maltīti kā tas arī notika Mērnieku laikos, tikmēr arī nekas nemainīsies. Jo Goda maltītes dalībnieki ir aizrāvušies ar Augstās dziesmas apsveicināšanas dzejoļa baudīšanu komplektā ar kāpostu strēbšanu. Analoģijas, protams, ir uzkrītošas un tās varētu vēl turpināt...
zagļu banda
z
Dombrovska valdība, apzogot zīdāiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijas nākotni!
Jukums
J
Es teiktu - valdība darbojas Mērnieku laiku Goda maltītes rīcības komitejas līmenī - ar visiem dipitoriem, aplaudisemangām un pārejiem pēc viņu pašu saprašanas veidotajiem elementiem.
Teo
T
Šie laikam cer, ka vēl ilgi valdīs:))
xxx
x
...kas īsti notiek?
!
!
Kā var nesolīt? Kaut kur šiem būs jāatrod līdz 190 miljoniem latu. Iespējams, tavā maciņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas