Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Valdība budžeta izdevumus samazina par 227 milj.

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kovbojs (govju gans)
k
Atceros, kādu lielu valsti astoņdesmitajos gados vadīja kāds izbijis kinoaktieris - kovboja lomu tēlotājs. Viņš pat ļoti svarīgās sēdēs reizēm mēdza snauduļot. Tomēr tieši viņa vadībā valsts administrācija panāca PSRS rezīma sadrupināšanu.
necieņa pret darbu
n
Jebkurš godprātīgi darīts darbs latviešiem pirms padomju okupācijas bija godājams un cienījams. Vairāk uz austrumiem ir citādi - tur valda necieņa pret darbu - tur cilvēkus dala kastās - dažas no tām ir labas, bet visas pārējās - sliktas. Diemžēl pēc padomju okupācijas daudzi ir piesavinājušies lielās kaimiņtautas tikumus.
sos
s
Latvijai nav nekadas attistibas un perpektivu nakotne , ja valsti vadis oficianti , muziki, komponisti, TV diktori un arsti............... tas nu gan ir skaidrs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juris
J
Valsts budžeta izdevumus valdībai izdevies samazināt par solītajiem 227 miljoniem latu.... taa saka premjers Ivars Godman 227 000 miljoni latu taupibas , algu iesaldesana, atlaisti darbinieki = cena par PAREX glabsanu.... Oranzie atkal atrada sev medus podu, bet vinu ekonomiskaa domaasana neglaaba ne valsti , ne spees glaabt banku. Kas prasiija vinus glaabt .....? Tikai ne nodoklu maksaataaji
Interesanti
I
Interesanti, kā Bērnu ministrijā vislielāko samazinājumu līdz šim ir piedzīvojusi tās svarīgākā institūcija - bērnu inspekcija.
tumba
t
Vai ir atcelts Arlietu ministrijas izlobetais valsts budzetu apzogosais likums "Par diplomatu izdienas pensijam", vai ir atceltas Skeles valdisanas laika ieviesta kropla sistema,ar kuru vins aizstaja novecojosos cekistu sistemu un tadejadi piemaksaja pie darba algas par stucisanu, zinu pienesanu, vadibas interesu nodosanu, pretim nerunasanu ministriem, augstiem ieredniem kad bija, ir acimredzams ka tiek izzagta Latvijas valsts, ka likumi tiek pienemti ne valts , iedzivotaju intereses, bet atsevisku cilveku, grupejumu intereses. Ir jasak ar likumu revidesanu, jo Latvijas likumdosana ir izveidota ta, ka ta kalpo atseviskiem cilvekiem, atsevisku grupejumu interesem, piemeram Arlietu ministrijas darbinieku interesem, ierednu interesem....
elma
e
Banditi, valdosa saika, banda turpina izlaupit Latvijas valsti, apzagt Latvijas iedzivotajus, ipasi jau latviesu tautu, kura jau ta 17 gadus dziva liela nabadziba.
dzeris
d
Solis jau ir pareizā virzienā, tikai, nesaorotu vienu - kāp;ēc katru dienu jauni skaitļi un aprēķimi, tas liecina tikai par to, ka ticēt nevar arī šim te budžeta plānam. No kādiem avotiem valdība tos ņem, un kāpēc nedēļas laikā prognoze var mainīties no 1,5% pieauguma līdz 1,5% samazinājuma - par vairākiem simtiem miļjonu latu? To sauc par atbildīgu plānošanu vai kā?
Uldis
U
PIENĀCIS ĪSTĀKAIS BRĪDIS LATVIJAS VĒSTURĒ SAMAZINĀT SAEIMU PAR 50 % !!! puse tāpat neko nedara, lasa avīzes, guļ , spēlējas ar mobilo, tiek risinātas sponsoru - kukuļdevēju intereses , daudzi vispār neierodas...... Ieekonomėto naudu zinåtnes fondiem DEPUTĀTU SKAISTĀKAIS SAUKLIS IR : ZODZ KOPĀ AR MUMS , ZODZ LABĀK PAR MUMS , TIK NEAIZMIRSTI PARTIJAS MELNO KASI . pārsteidz arī tas , ka nekad nav neviena vainīgā, neviens premjers vēl nesēž cietumā; tiek sacelti tādi brīnumi kā MAHINATORU TILTS KAMPĒJU PILS utt.
esz
e
Taisniiba nor. Iespejams nākamajā gada budzeta redzēsim vel "iespadigāku" bildi. Planotie budžeta ieņēmumi nepildīsies, uzņēmumi bankrotēs. Bažas rada bezdarbs un no tā izrietošās problēmas - noziedzība, nabadzība, alkaholisms u.c. Būs jautri!!
heham
h
Vot mlje mamit tavu.
nor
n
Nebūs -1,5%.Būs -8% attiecībā pret patreiz plānotajiem ieņēmumiem.
JONS
J
LNB----------> LV naaaaaave (((((((
nja
n
neko jau vinji negriezh, jo taapat juus to nedabuutu, jo nodoklju ienjeemumi ta kritiis. pareizi dara, ka uzreiz to njem veeraa.
janis
j
par maz!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valdības sēde ieilgst līdz vakaram

Izšķirs, kam no budžeta tiks mazāk

Saeimas opozīcija apsver iespēju sasaukt slēgtu ārkārtas sēdi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas