Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Valdība lems par "Parex" piektdien ārkārtas sēdē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kārlis
K
Man tā īsti nav skaidrs vai kāds var paskaidrot -Valsts pārņēma 85% (kāpēc ne visus 100%, kāpēc atlikušie 15% nav nacionalizēti, valsts ir ieguldījusi vienu miljardu un tad no šī viena miljarda 25% pārdod par 100 miljoniem? Es laikam īsti nesaprotu, bet vai tie 25% nebija vērtīgāki!!!!!!!Un cik ir ieguldījuši tie 15% mazie akcionāri vai viņi beigās vienkārši uzvārīsies, neko neieguldot, ja parex akcijas būs ko vērtas? Es domāju ja tauta ir ieguldijusi miljardu un ERAB vēl 100 miljonus vai šiem 15% akcionāriem nevajadzētu ieguldīt kādus 165 miljonus ?
to CM
t
Paldies par informaciju. Kretini vini ir tiesam!
Ta ta
T
Ak ,Parex ar Melngalvi grib, lai valsts viniem suknetu naudu visu gadu!!!! Nu skaisti!
Dombrovskim
D
Ar sadas slepenibas piekopsanu un dazadu rebu bidisanu, Tava valdiba driz bus spiesta atkapties! Tauta vero!!!! Gajieni klust aizvien netiraki!!!! Slikti bus Dombrovski, ar tautu nerotalajies!
rolis
r
Kapeec PB nevareetu paarveidot par domes banku,taas nauda arii tur atrodas,vai taair kaada probleema?Varbuut tas skar kaadu intereses???Man taada sajuuta,ka krievi jau uzlikusi tai acis un Skelmanis arii laikam kaut ko kombinee,bez vina tacu nekaadas lielaas zagsanas nenotiek.
wtf
w
what is parex?
paregis
p
Finanšu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis šodien valdības sēdē lūdzis slēgtajā daļā iekļaut jautājumu par Parex bankas restrukturizāciju. _______________________________________ __________________________ Vai beidzot pienācis laiks sadalīt Parexu pelnošajā un nepelnošajā daļā,lai pelnošo daļu varētu par vienu latu pārdot Karginam un Krasovickim,bet to draņķīgo paturēt valstij....Cerams ka nē.
WC
W
Aizvien biežāk uzdodu sev jautājumu "Kāpēc es šai valstij maksāju nodokļus? "
!
!
Pasu skandālā iesaistītais Bičevskis - rokraksts izkopts arī Parex intrigām. Kāds Dienai sakars ar to?
Maxis
M
Un ko DIENA grib panākt, publicējot šādu "šķidru" rakstu? Patracināt publiku? Vai apzināti kaitēt? Tiešām nožēlojama žurnālistika!
Riebj!
R
Kad Pareksam pietrūkst naudas, tad bez kautrēšanās iebāž roku tautas kabatā, bet, kad jāatskaitās par to, kur nauda palikusi, tad uzreiz valda slepenības princips!
CIO
C
Pēc sēdes pārtraukuma dokumenti e-portfelī bija ievietoti. Dienas rīcībā esošā informācija liecina, ka dokuments kas nosaukts par restrukturizācijas plānu, pagaidām neparedz nekādas būtiskas izmaiņas bankas darbībā un kapitālā. ------------------ Nu vispār nekomentējot pašu ziņu (un slepenības statusa piemērojamību) man liels pārsteigums bija ka avīzei ir savs "stukačs", kuram brīvi pieejama MK slēgtās daļas informācija un viņš vēsi dalās ar to ar ko pagadās. Šodien ar presi, rīt ar citu valstu izlūkdienestiem, parīt ar teroristiem... Var jau teikt, ka mūsu pīļu dīķī nav stratēģiskas informācijas, bet ko darīt ar NATO/ES noslēpumiem?
izbijis valsts patriots
i
Nekur nav zvanīts ka šīs nav Latvijas finanču sistēmas beigas. To jau šovakar dabūsim zināt. Ja skatās pēc šīsdienas notikumiem,tad izskatās ka jau sāk bruģēt ceļu jaunai valdībai. Jo ,ja kaut kas notiks neparedzēts JL ---nebūs pat koalīcijā.
Sapratīs, kas izlasīs
S
Dažs labs grib, lai viss perfekti izskatās. Jo tuvāk augstākam punktam, jo nevainojamākam jābūt.
Puteklis
P
Klusēšanas un slaepenības maratons turpinās. Slikta komunikācija bija iepriekšējā valdība, vēl daudz sliktāka šajā. Slepenums par slepenumu, izvairīšanās, nepeidodama nesteidzība - vēl sliktāk nekā pie onkuļa Godmaņa. Kāpēc mēs nedrīkstam zināt, kas notiek aiz tām slegtajām durvīm? Ne jau savu naudu tur iemaksāja, bet valsts - tātad mūs, kur palikusi solītā brīnišķīgā komunikācija un atklātība?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas