Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Valdība pieļauj vēl citus smagus taupības pasākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tauta
T
Rakstisim SVF (angliski IMF) un pasi iztastisim, kas notiek Latvijaa .Par joprojam lielajam algam izredzetajiem, kompensacijam, premijam!!!!!!!!!!! Atcelt aizdevumu, jo to tik un taa vadosie pievaks. Mums no taa dzive labaka neklus!
Tauta
T
Mes, pasi rakstisim SVF, lai pastastitu kadas kompensacijas, premijas, lielas algas tiek joprojam maksatas valdosajas aprindas! Mes prasisim nepieskirt aizdevumu, jo mums to nevajag! Katra diena rada, ka naudas Latvijai ir pietiekosi! Mes, jus, valdiba apsteigsim!!!!!!!!!!!!
a
a
Žēl, ka Latvijā nav arodbiedrības, bet tikai butaforijas!
dz
d
ceļam prasības tiesā par SOC nodokļa atmaksu sakarā ar valsts solīto garantiju nepildīšanu
edmunds
e
OCTA veseliibai ir tik pat mulkjiiga kaa OCTA transportam - maksaas visi neatkariigi no taa vai slimo vai nee. un veselie maksaas par slimajiem. arii iemesls sudzeties satversmes tiesaa - apdrosinaasnaas ir briivpraatiigs pasaakums!!!
he he
h
protams, labāk šī valdība, kā nekāda, tomēr šaubas par Dombrovska kabineta rīcībspēju ir lielas. Abi ar Repši ir iemācījušies diplomātiskāk runāt un tādēļ nenonāk tādās kritikas krustugunīs, bet... kāda rīcībspēja, ja nevar ministrijas piespiest samazināt administratīvā aparāta uzturēšanas izdevumus? Tā vietā, lai nogrieztu nozaru finansējumu, nosakiet cietas finansējuma robežas ministriju aparāta budžetam, tad man būs vienalga, vai tur strādā 20 vai 120 darbinieku.
njaaa -
n
"Memory 00:25 Vēsture atkārtojās ?– tikai tagad viss notiek visu acu priekšā demokrātiski atklāti ar tirgus izvēles iespēju: Spīdola: ‘’ Pār latvjiem ir kungi’’. Kangars: ‘’ Tos piekrāpsim, tik kungu vārdu tiem atstāsim,- bet meslus ņemsim sev, Lai ļaudis kalpo tev un man’’ (‘Uguns un nakts’, Rainis)." .................................................. ............................................................ .................................................. - Tā tolaiku Spīdola tagad ir Spīdaļa ( no ZZS)................ jebšu Gauja ( no "Gauja - Tu ?!?") un Kangars laikam tas pats marsiešu pastavanags vien sanāk ( kas tagad uz pašu pasaules nabu lido ( ar domu "Tos piekrāpsim, tik kungu vārdu tiem atstāsim" un vēstījumu .............. "... Something special ... appear !!! " ) Tikai - kur tad tos tirgus tā izvēlēsies ? Visos jau parādā palikuši .....
pavei, kas uzrodas >>&gt
p
"ciniķis » jautājums 21.04.2009 23:22 Devalvācija................. Bet pats bēdīgakais visā šajā stāstā ir tas, ka mēs pie devalvācijas nonāksim jebkurā gadījumā ir tikai jautājums: kad?! " No Tavas mutes -:) - Dieva ausī !!! Kaut nu nekā bēdīgāka nebūtu !!! ..... priekš tiem, kas nav vainīgi ....
aaa
a
Kāpēc neviens nerunā par to, ka jāsamazina negauša Rimšēvica algu? Izskatās, ka samazinās tikai pabalstus un RImšēvica u.c. algām pat nepieskarsies.
libra
l
interesanti, cik naudas ietaupiitu, ja pateiktu, ka "saeima ir atlaista" K.Ukmanis. Cik?????????????? Eergli, kaa ar to?
Человек
Ч
Чем больше таких мероприятий - тем лучше! Самурайский дух! Они должны закалить волю народа!
ice
i
Kapēc neviens neprasa atmaksāt tos negodīgi iegūtos miljonus? Nu ja, kā tad paši sev prasīs.....Kādā 100 panta raidījumā Šķēle teica - ko man var pārmest,ka esmu MĀCĒJIS NOPELNĪT naudu.....Labi teikts.
Memory
M
...bet labāk iet gulēt. Vispār jau situācija stipri atgādina jau piedzīvoto ''perestroikas'' laiku. Arī bija baigais juceklis, kad neviens īsti nesaprata sistēmu - ko, kā uzlabot. Arī aizņēmās naudu (PSRS parāds kapitālistiem sasniedza n-tos miljardus), bet beidzās viss ar sabrukumu. Sajūta, ka no drupām neesam izlīduši.....Un kur visa tā Eiropas palīdzības nauda aizgājusi ikviens jau izprot, bet atklāti pateikt - nav drosmes ?
edz
e
spriedumi un veelreiz spriedumi.man nav ko zaudeet jo visus ssos briiviibas gadus esmu ruupeejies pats par sevi un saviem beerniem un ja nekas turpmaak man nesanaaks vainossu tikai sevi. p.s.vareetu jau te komenteet ,bet
Kisindžers
K
šie ir mūsu glābēji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Valdībai lemšana par budžeta grozījumiem rit lēni un smagi

Valdība ķersies klāt budžeta grozījumiem, ticamākais 40% samazinājums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas