Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Valdība rod formālu risinājumu par dienesta auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
.. Interesanti, vai ministri baidās, ka kāds īstenais latvietis pa feisu nesadod...bet pagaidām puiši vizinās uz pensionāru, bēŗnu un invalīdu pabalstu rēķina...un Dombrovskis to atbalsta...
XAU
X
Kā tad. Tavi reizrēķini būtu pareizi, ja ministri piektdienas vakarā no darba un pirmdien no rīta uz darbu dotos ar sabiedrisko un tikai darbdienās mājās dotos ar darba auto. Man gan šķiet, ka viņiem arī brīvdienās auto stāv pie mājas - lai var uz tirgu un pie sievasmātes aizlaist :)
Terorists
T
Tēdēļ jau šī brēka ir sākusies kad politikāņi privātajiem uzlika dubultu nodokli uz mašīnu izmantošanu,bet paši tik urb ar valsts autiņiem kur vēlas un kad vēlas. Ja jau reiz visi glābj šo birokrātu izpostīto valsti tad jau jāsāk no birokrātiem nevis vienkāršiem darba darītājiem,bet Muļķu zemē kā vienmēr -VISS CAUR ĀNUSA PUSI.
Matemātiķis
M
Un kur jūs visi bijāt iepriekš, kad ministri tāpat izmantoja dienesta auto tikai par to nemaksāja nodokli.
Sniper'sEye
S
Godīgāk un prātīgāk jau būtu atzīt, ka ne viens vien ministrs itin bieži strādā/ar darbu saistītus pienākumus pilda arī sestdienās, tad nu korekti būtu to mājās autovedamo maksu salīdzināt ar tramvaja mēnešbiļeti tomēr visām mēneša dienām. Un tad 22,86 iepret Ls 29 izskatās atbilstoši JēLīšu Vadoņa un finansu ministra gara veselības stabilajai diagnozei un JēLīšu partijas izteikti savtīgajai kombinatoru glumajai dabai.
Tramvajs
T
Mani neinteresē blakus tēmas un blakus lietas. Es tikai pateicu, ka apgalvojums, ka tramvaja mēnešbiļete maksā lētāk nekā ministru nodokļos samaksātā summa - 22, 86 Ls ir klaji meli. Un nevajag man par bērnudārziem, apdrošināšanām un vēl nez ko - tas ir offtop, jeb ne pa tēmu:)) Viens te ieminējās - lūk, tramvaja mēnešbiļete visiem maršrutiem un visām dienām maksājhot 29, 10 Ls. Jā, bet lasīt vajag - es teicu, ka mēnešbiļete ir darba dienām un pat, ja tā ir visiem maršrutiem, tad tā ir par 86 santīmiem lētāka par dienesta auto nodokļa summu. p.s. Es ļoti labi apzinos, ka patiesība nevienu neinteresē - visus interesē personīgās patiesības interpretācijas atkarībā no simpatātijām vai antipātijām pret pārkāpēju. Bet, ja to visu atmet līdz loģikas līmenim - tad paliek pliki fakti, kas nemelo. Bet fakti ir tādi kādi tie ir - darba dienām (ministru darba laiks ir 5 dienas nedēļā no pirmdienas līdz piektdienai) tramvaja mēnešbiļete vienā maršrutā maksā 14,20 Ls, visos maršrutos 22 Ls. Apgalvojums, ka 22,86 Ls ir mazāk nekā 14,20 Ls vai 22,00 Ls ir melīgs un pretrunā ar elementāriem matemātikas un loģikas likumiem.
u.t.t.
u
Nesaprotu, kur problēma. Ikviens darbā ierodas pēc savas varēšanas (tramvajs, taxi, personīgais auto u.t.t.). Darba laikā saistībā ar darba jautājumiem tiek izmantots dienesta auto. Mājā dodas ar to pašu ar ko ieradās. Tai pašā Zviedrijā ministri u.c. augsti stāvošas personas uz darbu dodas ar sabiedrisko transportu vai velosipēdu u.t.t.
Lems
L
No kura laika Audi A6 un Audi A8 dzinējiem tilpums ir mazāks par 1500cm3 , lai nodoklis būtu tik mazs. Varbūt mūsu valstsvīrus uz mājām vadā Fiat Panda vai kādu šādas klases mašīnīti, bet varbūt ministri kopā ar šoferi nomaksā uz pusēm šo nodokli?????
tramvajam
t
Stulbi salidzinat ka jus to darat! Kratities aukstaa tramvajaa pirms esi pusstudnu to gaidijis pieturaa vai braukt siltaa komfortablaa auto! Un auto var braukt, kur tik iegribas. tramvajs tikai pa vienu marsutu. taa kaa jums iet tapat kaa ar excel tabulas lietosanu Latvijas finansu planosana.
kretiniem valdibaa
k
Tautai, kurai ir jau minimalaa alga cel un cel sab. transporta bilseu cenas. Pasi gan sanem lielas algas, gan vizinas lepnos auto par valsts naudu. Riepas pardursu! Oh..u ....j...li
Ērglis
Ē
Labi, ka tu vismaz šodien mūsu partijas kanti turi, jo ja liks ministriem braukt ar tramvajukā, tad kā tiksim uz reģioniem vēlētājus zvejot? JL ir mūsu gadsimta gods un sirdsapziņa. To tautai būs ielāgot!
Bet
B
Apskatījos RS lapā, tur rakstīts "Tramvajam visam mēnesim 29.10". Un nevajag damgoģiju, ka var jau pirkt mazāk, var pirk vienam mršrutam u.t.t.
Terorists
T
JL ministrīši visā savā krāšņumā.Tad kad jāpaceļ iedzīvotājiem nodokļi un jāatņem visādas piemaksas tā pirmie balsotāji par jo viss slikti un jāglābj. Bet kā pašiem nu ir jāsāk glābt un maksāt tā šamējie tik funktierē kā maksāt mazāk vai nemaksāt vispār ,jo jāglābj jau citiem tikai ne viņiem. Nu ne ar ko neatšķiras šie glābēji no Lielā Andra un LPP/LC glābējiem,bet kritizētāji un populisti gan augstākās raudzes.
He he...
H
Audi markas automašinai jāmaksā nevis 22 lati mēnesī , bet trīs reizes vairāk. Tāpēc šie JL ministri ir aplaupījuši bērnus un nozaguši tiem pusdienas, tāpat kā tautas pīrādziņus JL noēda pašvaldību vēlēšanu naktī. Nabadziņi.... Bauskas bērnudārzā Pasaulīte janvārī saņemti četru ģimeņu iesniegumi, lūdzot ļaut bērniem apmeklēt tikai nodarbības. Iemesls – šie vecāki nespēj samaksāt par bērnu ēdināšanu, raksta portāls bauskasdzive.lv. Bērnudārza darbinieki šīs ģimenes aicina vērsties pašvaldībā pēc sociālās palīdzības. Šādi bērni ir arī Gailīšu pagasta pirmsskolas iestādē Lācītis. Tā vadītāja Sarmīte Perševica portālam Diena.lv pastāstīja, ka par ēdināšanu vecākiem jāmaksā lats dienā, kas mēnesī veido 20 - 22 latus. Ja iztikas līdzekļu nav gandrīz nekādu, tad vecāki to samaksāt nevar, viņa sacīja. Nodarbības pirmsskolas iestādēs apmaksā valsts, jo piecgadīgo bērnu apmācība valstī ir obligāta. Nodarbības parasti esot no rīta, pēc tam vecāki bērnus izņem.
Tramvajs
T
Es jau teicu - tikai bez demagoģijas. Tramvajs maksā 14,20. Bet par cik tev vajag divus tramvajus, tad tev maksā lētāk - 22 Ls un tas ir par 86 santīmiem mazāk, nekā ministru samaksātais nodoklis. Saproti? Ja mēs skatamies uz ministriem, tad nav teikts, ka, ja viņi brauktu ar tramvaju, tad viņiem obligāti vajadzētu pirkt mēnešbiļeti 2 tramvajos. Ja viņiem pietiktu ar 1 tramvaju, tad viņiem tas izmaksātu 14,20 Ls mēnesī darba dienām. Tā, ka apgalvojums par to, ka summa 22,86 Ls ir mazāka, nekā tramvaja mēnešbiļete ir klaji melīgs! Es to pierādu ar faktiem - katrs var aiziet uz RS klientu apkalpošanas centru un pārliecināties - cik maksā biļete tramvajam jebšu vienam maršrutam! Ja rakstā būtu minēts daudzskaitlī - ka vairākiem tramvaja maršrutiem biļete maksā dārgāk par 22,86 viņi nebūtu samelojuši. Tagad viņi ir samelojuši - tas ir neapgāžami!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas