Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Valsts kontrole konstatē nepilnības prokuratūras iekšējās kontroles sistēmā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inteliģents un
i
aaaaaaa, nu viss! lietussargu nodevējs! atkāāāāāpties!!!
veesums
v
Cien.sētnieces kundze! Jūsu domu gājiens atbilst Jūsu profesijas izvēlei... Ar to arī apsveicu - Jūs esat savā vietā!
andris>Andris
a
"300 000 LVL tas nav daudz. Lai prokuratura strada. Tai ar nozidziniekiem ir jacinas, nevis jaievero formalas proceduras." Atvainojos, protams. Skaidrs, ka prokuratūrai nav savs laiks tādām muļķībām jātērē. Pa ātro sarunā ar kādu čomaku un nopērk ko vajag, visas tās procedūras taču var nobeigt. Un 18 mašīnas, loģiski, ja nu ievaigās kaut kur aizbraukt. Nebrauks, tācu katru dienu ar vienu un to pašu autiņu, tas var iemidzināt prokurora modrību.
Andris
A
300 000 LVL tas nav daudz. Lai prokuratura strada. Tai ar nozidziniekiem ir jacinas, nevis jaievero formalas proceduras.
Riko
R
"Bet kapēc nav ievērots iepirkumu likums?" Nevajag savus izdomājumus uzdot par konstatētiem faktiem. Nav jums tās autoritātes to lemt. Iesaku jums nodarbināt savu prātu turpmāk ar jautājumu kā tas nākas, ka mums dienvidu laipa pār vidusmēra upeli izmaksā dārgāk kā vairāk kā 30 kilometrus garš jūras tilts. Cēloņi, iemesli, kuri un cik daudz naudas sabāza sev kabatās nevis tiltiņa oranžajās vantīs.
andris
a
Bet kapēc nav ievērots iepirkumu likums? Kapēc visiem vajag rīkot konkursus a daži var pirkt bez konkursiem no kā paši grib un par cik grib? kaut kā nesmuki.
Riko
R
"Vai saliekot kopā šos faktus ir iespējami vēl kādi citi skaidrojumi?" Jā, Ojār, ir iespējami citi skaidrojumi. Un ticams skaidrojums ir klasiska šantāža. Vai nu tu Maizīt Loskutovu, vai arī mēs tevi. Bet Sudraba ir tikai ierocis, bet ne akls ierocis. Minētais ir pilnīgs antipods tiesikumam un tāpēc ir ļoti pretīgi.
sētniece
s
Neraudat, Maizīt, neviens Jūs ar varu tai amatā nelika! Pats gribējāt, pats rāvāties, tagad laiks atbildēt! Ja nav zināšanu, nevajag lauzties amatā !
Nu gan
N
atraduši grēku, smieklīgi. Maizītis ir lielisks džeks. Rokas nost!
Sestdienis
S
Maizītim jāturpina strādāt un jānovērš nepilnības. Pārkāpumi ir vērā ņemami, taču ne tik būtiski, ja ņem vērā, ka vispār valsts iestādēs pagājšgad neefektīvi iztērēti 100 miljoni latu. Tas labi, ka beidzot Latvijā ir normāla un neatkarīga Valsts kontrole. Valdošās partijas, protams, gribētu noņemt Maizīti, Loskutovu un beigās arī Sudrabu, un pēc tam salikt vietā paklausīgus jampampiņus, kas stāstītu, ka korupcija Latvijā neeksistē, finanšu noziegumi uz valdošo partiju politiķiem un viņu sponsoriem neattiecas, bet visi līdzekļi, kas kliķes pārziņā, tiek tērēti efektīvi un pareizi.
Janīna
J
Aizstāvēsim Maizīti! Tas ir zemisks oranžās Sudrabas pasūtījuma uzbrukums Ģenerālprokuratūras neatkarībai!
Janka
J
ja jau šitie zog,ko tad vispēr,lai saka??????????????????
102
1
tas viss vēl priekšā, i naudiņa būs pazudusi, i visi raustīs plecus, i beigās neviens ne par ko neatbildēs :)))
Ojārs
O
Lai nodrošinātu krimināllietās izņemto naudas līdzekļu uzskaites un uzglabāšanas atbilstību likumam, VK iesaka izvērtēt iespēju izstrādāt jaunu kārtību par lietisko pierādījumu un citu krimināllietās izņemto priekšmetu uzskaites un glabāšanas kārtību pirmstiesas izmeklēšanas iestādēs. __________________ ______________________________ ________________ Kā es saprotu, tad tas diplomātiskā valodā nozīmē, ka KNAB'ā krimināllietās izņemto naudas līdzekļu uzskaite un uzglabāšana neatbilst likumam un Prokuratūrai vajadzētu to priekš KNAB'a izstrādāt. Ņemot vērā to, ka Prokuratūra tam ir piekritusi, tad tas varētu nozīmēt, ka Loskutovs nav nodrošinājis likuma prasību izpildi un ... Vai saliekot kopā šos faktus ir iespējami vēl kādi citi skaidrojumi?
101
1
ĢP jau nav konstatētas nekādas lietisko pierādijumu vai izņemtās naudas zudības,tikai iespējamie riski,par kuriem doti 12 ieteikumi to novēršanai.Šī nav tāda situācija kā bija KNAB,bet ,protams,Maizītis ir atbildīgs,lai šīs lietas tiktu sakārtotasun,ja kāds ir pelnījis kādu sodu,tas viņam arī jāsaņem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas