Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Valsts prezidents Zatlers un pētnieks Ķīlis izveido domnīcu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Vīriņiem darīt nav ko! Šie tagad domāšot... Un ko tad lielie domātāji visus šos 20 gadus ir izdomājuši un galvenais, izdarījuši, kamēr veiklie darboņi Latvijas valsti paspējuši privatizēt?
jānis
j
Tas tā, ja runājam par korupcijas & taisnīgas/godīgas valsts pārvaldes skalu.
jānis
j
Āfrikas valstu diktatori ir sliktāki par Venecuēlas diktatoru. Venecuēlas diktators ir sliktāks par Baltkrievijas diktatoru. Baltkrievijas diktators ir sliktāks par Krievijas pusdiktatorisko valsti. Krievijas pusdiktatoriskā valsts ir sliktāka par SC pārvaldītu valsti. SC pārvaldīta valsts varētu būt mazliet sliktāka par ZZS, LPP/LC vai TP zagļu bandu pārvaldītu valsti, jo SC elektorātam pretkorupcija diez vai ir aktuālākā problēma, turklāt, viņiem, manuprāt, nav nekādas neatkarīgas preses. ZZS, LPP/LC vai TP zagļu bandu pārvaldīta valsts ir sliktāka par jebkuru no Vienotības partijām. Jebkura no Vienotības partijām visdrīzāk tomēr atpaliek no Igaunijas, Zviedrijas vai Somijas līmeņa, bet par to varam šeit vēl pat nesapņot.
pp
p
Scenāriji zombēšanai? Kad tiek likti komentāri pret Ķīli, tad dažos portālos tos vienkārši izdzēš, acīmredzot, lai mēģinātu apmuļķot tautu.
who cares
w
:)
koļa
k
Loti apsveicama ideja,jo pat pašas Latvijas politiku,līderus,galvenās partiju grupu raksturojošās pazīmes daudzi cilvēki,sevišķi aizņemtie ar darbu nu nezina un nesaprot,bet vai daudzi cilvēki zina kaut nedaudz ķīmiju,struktūras,formas.Lai politiku saprastu ir daudz jālasa,jāklausās,īstenībā arī politika ir sava ķīmija ar likumsakarībām,reakcijām un molekulsvariem.Prezidents Zatlers ar savu darbu iekšpolitikā ir ieguvis autoritāti un Latvijas valstij un tautai cenšas jau ļoti palīdzēt,es saprotu,ka arī viņa komanda patreiz ir ļoti zinoša un darboties spējīga.Zinu tikai to,ka atrast tādu radošu,nesasprindzinātu ,draudzīgu kontaktu ar cilvēkiem nav viegļi,pirmkārt daudziem nebūs ne laiks ne interese,jo katrs domā,ka viņš labāk zina,k'ā cits,kas grib pamācīt.Kārli Streipu paklausīties ir vērts,jo ir diezgan zinošs un labs sarunas vedējs.Vajadzētu uz plaši apmeklētu diskusiju ierasties vairākiem sarunu vedējiem,jo saistīt publikas neviltotu uzmanību nav nekāda viegla lieta.Tie kas paši lasa,klausās nezvai kaut ko jaunu var uzzināt,jo mēs liekas daudz runājam,būtu labi ka arī labi darbi būtu mums visiem.Būtu jāaizliedz reklāmas veidi ar kuru palīdzību partijas zvejo mazās,lētās un naivās zivtiņas
qwe
q
Varbūt es arī esmu totāls tiesisks nihilists, bet mani tiešām neuztrauc Kalnietes kredīts 90ajos gados, kuru viņa vienkārši atdeva, nevis nozaga, vai Ēlertes kļūšana par miljonāri. Mani uztrauc G24 kredīti, lielu partiju vadītāji, kuri cenšas sev izbīdīt amnestijas likumus un ielikt sev paklausīgus apšaubāmas reputācijas generālprokurorus, augstākās tiesas priekšsēdētājus, KNAB vadītājus, Satversmes tiesnešus. Mani uztrauc valsts līmeņa shēmošanas ar Vēja parkiem un digitalizācijām, daudzu miljonu pārmaksāšana neatliekamā medicīniskā dienesta automašīnu privatizācijai, ielikteņi Bērnu slimnīcas apzagšanai, Kargina un Krasovicka kredīta procentu lobēšana. Varbūt esmu idiots, bet uz tā visa fona mani tomēr kaut kāds 10000 Ls kredīts (nevis naudas uzdāvināšana) kaut kad 90 gadu vidū tiešām it nemaz neuztrauc.
qwe
q
"Tikai vienu mal, bet padomā vai tā Vienotība ir kaut kas Latvijai jauns, tā ir biezo kapitāla partija" - jā, viņiem arī nācās piesaistīt lielu kapitālu, bet ko lai dara, ja TP, LPP/LC un ZZS par visiem spēkiem cenšas tikai tādas partijas pieļaut? Vienotības partijas vismaz kaut ko centās darīt, lai ierobežotu priekšvēlēšanu tēriņus un lai ieviestu partiju finansēšanu no valsts kases, kas palielina neatkarību no sponsoriem. "tacū mazajā latvijā biezo muķu īpašnieki uzveido jaunu lielo kapitālistu klonu un mauro, ka šitais tagad būs labāks kā iepriekšējais. paiet gadi ,bet nekas jau nemainās, biezie lēkšē ikrus" - nejuksim nu prātā. Nevag
šuriks
š
Pirmā lieta ko šai domnīcai un leģendārajam profesoram Ķīlim vajadzētu izskatīt būtu tas kā Zatlera kunga ģimenei izdodas noēst 5000 LVL mēnesī, kā par to ziņoja Sudrabas kundze! Vai vispār nodokļu maksātājiem ir jāmaksā par Zatlera un viņa ģimenes ēdināšanu? Un nevajag pasaciņu par ārzemju viesu barošanu, nav viņu te tik daudz. Vēl. Varbūt irvērts Zatlera kungam atgādināt, ka viņš bija apsolījis aktīvi iesaistīties aplokšņu izkaušanā veselības aprūpē. Pamuldēja un apklusa..... Toties tagad bez aploksnes pie ārsta vairs nevar rādīties. Paldies Zatleram un viņa pļāpātājam Ķīlim .
Ķīlim
Ķ
Apsveicama ideja. Tikai pēc manām domām daudz svarīgāk ir "apgaismot" to tautas daļu, kura internetu nelieto un "pārtiek" tikai no reklāmām. Tieši šie cilvēki tiek visvairāk maldināti un vēlēšanu dienā var nobalsot par "lielākajiem kretīniem". Vajadzētu kaut ko izdomāt, lai patiesa informācija aizsniegtu arī viņus. Jo viena balss ir arī visnaivākajam un vislētticīgākajam pilsonim. Un tieši viņi ir "lielāko kretīnu" mērķauditorija.
Vienotības triumfs
V
Nu nu pastāsti kā tad kalnainīetes nabadzītes kredītiņš tik balts un pūkains palicis un kā šī pie lielām naudiņas summām tika? Un kā sarmucis bagāts tapa vari pastāstīt? Kā sarmucis Rīgas centrā pa lēto pie biezā voņa tika? Kā baļuks Jūrmalas Puķu ielu 7 prihvatizēja un kā rižā sēdēdama TM šo no krimlietas un sēdēšanas glāba? Reiz atbildi nevis muldi.
Ulmaņlaika moderis
U
Jā, tagad viss ir dikti mainījies... Nu pa piemēru, agrāk mākslā bija glezniecība un tēlniecība, bet tagad instalācijas un mahinācijas, tautsaimniecībā bija eksports un imports, tagad ir inovācijas un spekulācijas, politikā bija demokrātija un vadonis, tagad -domnīcas un muldoņas.
qwe
q
"Kāds, kāds tur cits līmenis???? Vienotībā ir tāds pats līmenis kā citās siles partijās, jo no kā tad tur citāds līmenis radīsies?" - es zinu, ka neticas, bet vienkārši ir arī salīdzinoši godīgāki cilvēki. Tie tevis uzskaitītie briesmīgie pārkāpumi ir tieši tas, kāpēc man visvairāk riebjas TP, LPP/LC un ZZS, jo tās visas ir viņu izfantazētas nomelnošanas kampaņas. Tieši tas, ka vidējais vēlētājs ir tāds idiots, ka nespēj saskatīt atšķirību starp kaut kādu 90. gadu vidū iedotu Kalnietes kredītu dzīvoklim, un G24 kredītu ar virkni pēc tam pēkšņi mirušu cilvēku, un citām valsts līmeņa apzagšanas shēmām, ir iemesls primitīvāko demagogu un shēmotāju varai Latvijā.
Vienotības triumfs
V
Ko tu poļitrukam padarīsi kā tev . Tikai vienu mal, bet padomā vai tā Vienotība ir kaut kas Latvijai jauns, tā ir biezo kapitāla partija, kura tikai izlikas labāka par bijušo LC, tā klonu TP vai ZZS... Lai Latvija būtu stabila jāmainās labējiem ar kreisajiem vai kreisajiem ar labējiem, tad tā partiju lieta strādā, tacū mazajā latvijā biezo muķu īpašnieki uzveido jaunu lielo kapitālistu klonu un mauro, ka šitais tagad būs labāks kā iepriekšējais. paiet gadi ,bet nekas jau nemainās, biezie lēkšē ikrus , bet nabagi turpina sūkāt ķepu. lūk tev visa laimība. Bet tava bļušana pret mani ir tikai tava pašā kaka, kurā pats tā arī mnogrimsi. Čir.
Lelle
L
Tās šausmas vēl tik pēc tavu saimnieku nākšanas pie varas tikai sāksies, jo tad jau vairs nebūs jāizliekas Vienotībai par tautas draugiem un glābējiem, nebūs jāmelo, ka redz pensijas nemazināsim un darba vietas radīsim. nekā jau nebūs, būs tautiņa tikai jākāšs., lai ārzemju onkām piķītis kabatā rūkdams skrietu un tādi kā bum-rovskītis tikai ārzemju bļemmas saņemtu. Paskaties kā Polijā Valdības par savu valsti cīnās ar pasaules varenajiem, bet ko mūsu pakaļlaižas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ssd

Ventspilī – Ventspils augstskolā. Inženieru iela 101a, Amfiteātra auditorijā. Diskusiju vadīs Valdis Melderis, Radio Skonto programmu direktors.

Jelgavā – Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Lielajā ielā 2, Jelgavas pilī,  2.stāvā 290.kabinetā. Diskusiju vadīs žurnālists Kārlis Streips.

Valmierā – Vidzemes augstskolā, Cēsu iela 4, 1.stāvā bibliotēkas reprezentācijas telpā. Diskusiju vadīs žurnālists Ēriks Niedra.

Daugavpilī – Daugavpils universitātē, Vienības iela 13, 310.auditorijā. Diskusiju vadīs LTV žurnālists Gundars Rēders.

Rīgā – Latvijas Universitātē, Profesoru klubā, Raiņa bulv.19. Diskusiju vadīs Aidis Tomsons.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas