Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Varētu samazināt atlaišanas pabalstus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ansis
a
KADAS CUCIBAS PIESTRADATAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dana1
D
Tas tikai apliecinās, cik bezjēdzīgi strādājošiem ir maksāt sociālo nodokli. Aplokšņu algās būs ieinteresēti gan darba devēji, gan darba ņēmēji. Valsts pilnīgi visiem liksies kā ļauns laupītājs, kas "nodīrā" jau tā niecīgos ienākumus. Tā jau arī ir tā valsts pamatu graušana.
jautrais
j
Valdībai jāsak ar Kārtības rulli, kur paredzētas trīskāršīgas piemaksas deputātiem, tad arī var runāt par citu maciņu tukšināšanu..
jurjānis
j
Par Krīgera divkosību interesants raksts ir laiki.lv
zigis
z
Kad tadi pabalsti izdomati?Agrak tadu nebija,un viss bija normali.Jajau vajag,tad ne vairak par 1 menesi par ilgu labu darbu.
mazepa
m
..a man šķiet, ka vajag nošaut atlaistos ierēdņus - būs laba ekonomija...ne kādu pabalstu un gaiss tīrāks....
probleema
p
a varbut vispar nemaksaajam pabalstus? iedomajaties cik liels ietaupijums valstij! tad mees saksim mirt... no bada...beerni arii nedzims... Tautas nebuus, nebuus arii probleemas! Un visa nauda Jums cienitie politiki!! NEVIS DOMAT TIK DAUDZ , KUR IETAUPIT UN KO NOGRIEZT, BET KAA NOPELNIIT!! KAA ATTISTIT UZNEMEJDARBIBU!! Klaunu bars!
zvirbulēns
z
Nepiedošu, Jūs esat pavirš un man tādi nepatīk! :))))
Nevergs
N
Kāpēc netiek reklamētas partijas, kuru dēļ mēs esam šajos mēslos? - TP, TB/LNNK, ZZS, daļēji arī JL. Atbildība partijām jāuzņemas pēc pilnas programmas. Ja nē, būs nemieri, kaut gan tāpat būs. Jūnijs būs krāsains.
zvirbulim
z
Vai, zvirbuļi, piedod-es esmu bez acīm...laikam, man rādījās, ka Tu raksti tagadnes formā, piedod, piedod..
Q
Q
Tas tiek darīts speciāli, lai tautai nav naudas par ko aizbraukt prom no šīs pūstošās valsts! Lai labāk nosprāgst šeit, nekā pēc laika atgriežas atpakaļ pārāk stipri un gudri ;)
zvirbulim
z
Kurā piecgadē Tu dzīvo..KNAB šefs Loskutovs?? ''Gudrs jautājiens'' zvirbuļam-kas ir KNAB šefs???
Vajadzīgs limits
V
Vajag ieviest limitu summai, nevis griezt nost mēnešus, un būs lielisks rezultāts. "Šofera dēls" lai saņem 500 ls un būs super !!! Nedrīkst atņemt pabalstus tiem, kas ilgus gadus tiešām strādājuši !!!
Alef
A
Tātad, vajag: 1. Noteikt atlaišanas pabalstu griestus. (tieši priekš ierēdņu biezā gala, ministriem, valdes locekļiem. Atlaišanas pabalsts ir domāts iztikai līdz jauna darba atrašanai, nevis naudas pelnīšanai) 2. Ministriem un viņiem līdzīgajiem pēc pašu atkāpšanās nedrīkst izmaksāt kompensācijas. Uzskatīt, ka šie aiziet pēc pašu iniciatīvas. Pēc valdības krišanas, tiem, kas atjauno deputātu mandātus (pāriet no viena valsts darba citā) nedrīkst izmaksāt kompensācijas. Tāpat tos, kas pirms aiziešanas jau ir nominēti citā darbā nedrīkst saņemt kompensācijas. Tiem, kurus (piemēram ministrijās) nomet no darba, dēļ smagiem finanšu pārkāpumiem, nedrīkst izmaksāt pabalstus. (principā, ja atlaišanas pabalsts nebūs lielāks par 400 uz rokas katru mēnesi, valsts ierēdņu nomešanas un valdību maiņas nebūs tik dārgas)
Priekšlikums
P
Atlaišanas un bezdarbnieku pabalstiem vajag noteikt griestus jeb limitu, jo tas nav normāli, ka lielo algu saņēmēji, gadījumos, kad beidzot aizslēdz viņu ienesīgo vietiņu, vēl saņem milzīgus pabalstus un paralēli strādā vēl citos darbos. Ne jau tādēļ šie pabalsti ir radīti. Ekonomistiem par to ir steidzīgi jādomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas