Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

papildināta - Veismani ar diplomātisko pasi neielaiž Ēģiptē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žuks
ž
Veismane - diplomāte! Cirks par brīvu! Vai visa valdība, saeimas deputāti un tos apkalpojošais personāls - ierēdņi arī visi ir diplomāti???? Vai viņiem arī nokārtotas šādas pases un ar tām saistītās privilēģijas?
Gringo
G
Kadi varasvīri un sievas tāda valsts
gunta
g
eeehhh, ēgipte bij aizslēgta, atslēga bij nolauzta
sirmais
s
VK, kaut kas nav riktīgi ,kas tādu grezeli ... ?
VK atzinums:
V
dienesta pases izmantošan sextūrismā ir nepieļaujama!
alins
a
domāju uzvārds iegāza ,arābi taču))))
ES
E
Vai diplomātisko pasu turētājiem nebija kaut kādi atvieglojumi muitas un bagāžas pārbaudēs? Varbūt tas suns ir norakts tur?
Sargsuns
S
Būs vien Dombrovskim jātbrīvo viņa...
sarkanais paklajins
s
nu ko nemaas, meitenei vienkarsi gribejas sajusties drusku svarigakai ari saulojoties.:)))
Tre
T
Izmantot valsti, amata priekšrocības, kā vien iespējams. Ja tik kādu niecīgu labumiņu var no tā izsist - teiksim, nesamaksāt tos štrunta 15 dolārus par vīzu... Vot i pripliļi, kundzīt. Izrādās nekā nav vērts tavs amats, tikko ārpus Latvijas degunu izbāz...
Emma
E
Rīts ir labi sācies. :) Mani tikai pārsteidz tas, ka nav neviena līdzjūtības un nožēlas komentāra, rakstam visi salikuši tikai pozitīvas atsauksmes. Tas arī daudz ko liecina par šo amatpersonu. Nākamais ir premjerministra gājiens - viņam būtu jārīkojas jau līdz pusdienlaikam.
borcinsh
b
...Latvijaa ta ir "slimiiba" - izdot sevi, nu pat atejaa, par kadu "augstu figuru"!... ienaciet kadreiz "iepazishanas" - tur visi - tikai no valdiibas-vadiibas !? tikai ar augstaaku izglitiibu ! tikai "aristokrati !!! citus vispar Latvijaa nav !!! ( iznemot" vienu" - taa pardod biletes "uz meteoritu" ...)
Liva
L
Diplomātiskā pase apliecinot, ka tās turētājs ir oficiāls Latvijas Republikas pārstāvis. "Diplomātiskajās pasēs ir ieraksts "Latvijas Republikas vārdā Ārlietu ministrija lūdz un aicina visus, no kuriem tas atkarīgs, atļaut šīs diplomātiskās pases turētājam brīvi un netraucēti ceļot, kā arī sniegt viņam nepieciešamo palīdzību un aizsardzību saskaņā ar starptautiskajām tiesībām". ...šis raksturojums attiecas arī uz parasto pasi.
tip-tap
t
Jā, Veismanes kundze! Nu redziet, kā tauta jūs mīl! Neviena jums labvēlīga vai pat neitrāla komentāra...Nešaubos, ka normālā valstī cilvēks atkāptos no amata. Valsts, kurā augsti stāvošs ierēdnis nezin elementāras lietas par privātbraucieniem vai komandējumiem, nevar saukt par civilizētu... Diemžēl... Un uz kapiem, kā te lasu, nevajag lietot dienesta mašīnu, jo par savu algu varat dot iespēju nopelnīt arī kādam taksistam, kuram jābaro bērnu bars.
Senais
S
Es arī labprāt, katram gadījumam, apgādātos ar tādu pasi, kas, ja ko "sabrūvetu", tik vien kā izraidīšanu uz dzimteni garantētu. Nevienam nav uz sejas rakstīts, ko tas iecerējis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas