Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - VID: KNAB rīcība ir tipiska reakcija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
VID ZIEPĒS TĀ ORGANIZĀCIJA NESTRĀDĀ SABIEDRĪBAS INTERESĒS !!!
Econ
E
Manuprāt, ar to, ka VID augstā amatā tiek apstiprināta persona, kurai ir atņemta pieeja valsts noslēpumam, kā arī ir bijis piemērots aizdomās turamā statuss finanšu noziegumos, jau tāpat viss ir izteikts. Nav jau ko noliegt arī šie gadījumi (institūciju, kuru uzdevums ir apkarot korupciju, vājināšana) sniedz diezgan lielu ieguldījumu Latvijas starptautisko reitingu mazināšanā, par kuriem pirms kāda laika tik nopietni izteicās augstas Latvijas amatpersonas, jo tas viss rada iespaidu (un varbūt ne tikai iespaidu), ka valstij vienkārši nevar uzticēties. Var jau būt, ka arī KNABā ir novērojami pārkāpumi, tad arī vainīgos ir jāsoda, taču pašreiz vismaz man liekas, ka no VID puses (kas īstenībā pēc būtības ir tikai nodokļu iekasēšanas iestāde un tai nebūtu jāapkaro korupcija) tiek veikts mēģinājums izdarīt spiedienu uz atsevišķiem lēmumu pieņēmējiem, kas manī savukārt rada aizdomas par šādu darbību pamatotību un īstajiem nolūkiem (iesaistīto vēlmi kaut ko noslēpt, piemēram). Šādas taktikas (jāsaka gan - tās ir visai primitīvas) bieži tiek pielietotas Austrumāfrikas nabadzīgākajās valstīs (kur korupcija "zeļ un plaukst"), tieši tādēļ arī tur daudzas valsts funkcijas veic ārzemju kompānijas (varbūt ir laiks arī Latvijai nodokļu un nodevu iekasēšanu kā pakalpojumu nopirkt no kādas ārvalstu kompānijas, tāpat arī amatpersonu deklarāciju pārbaudi - tas varētu būt mans priekšlikums LDDK).
viesis
v
"VID darbību apšaubīšana ir tipiska reakcija no nodokļu maksātājiem, pret kuriem VID vēršas. Līdz ar to nedomājam komentēt katru šādu izteikumu. Ar nepacietību gaidīsim Ģenerālprokuratūras slēdzienu," notikušo komentē VID,........" Tik pat droši var komentēt, ka cenšanās pilnībā diskriditēt tādu iestādi kā KNAB ir tipiska noziedzīgu aprindu pasūtīta rīcība......... Šeit jau vairs nav runa par cīņu par taisnību un likumību, bet ir vērojams mērķtiecīgs darbs sabiedriskās domas vēršanai pret konkrēto iestādi, kurā iesaistīt arī noteikti masu mediji (nu, vismaz viens :) )
Uldis
U
Ja jau Loskutovu noņēma par kontroles trūkumu, tad kā nākamam solim būtu jāseko tādas sakompromitējušās personas kā Vaškevičs, kuram pie tam ir piemērots aizdomās turamā status un liegta pieeja valsts noslēpumiem, kā minumums atstādināšana no ieņemamā amata uz izmeklēšanas laiku. Ja tas tā nenotiek, tad jārisina jautājums par Jakāna atstādināšanu no amata par kontroles trūkumu. Ja neviens no šiem jautājumiem netiek risināts, tad rodas aizdomas par politisko korupciju un atbildība jāuzņemas atbildīgajam ministram Slakterim un TP.
UVE
U
Jā piekrītu,ka Vid vienmēr ir PRETIMNĀKOŠS Tām personām,kas apzinās,ka ir kļudījušies,ļauj arī izlabot,,bet šjā gadījumā nav iespējams viennozīmīgi pateikt,ka KNAB VISPĀR būtu jel ausi pakustinājis,ja VID nerīkotos tieši tā kā rīkojas ,jo lūk knab iedomājušies,ka viņi nav MĀCĀMI,JO VIŅI IR SVĒTĀS GOVIS PĒC DEFINĪCIJAS.
Umka
U
Ja KNABis ņem par tiesnesi Maizīša k-gu,tad tā spēlīte beigsies ar rezultātu 1-0 KNĀBa labā,kaut ari VIDam ir labs uzbrucējs !
zoss
z
TPisti komentee un vem!!
J.Hermanis
J
VID (Vaškevica ieņēmumu dienests)
Nastasja Fiļipovna
N
Var jau būt, ka es kā tante no laukiem neko nejēdzu, bet izskatās, ka iet vaļā karš starp labajiem un sliktajiem policistiem.
cirks
c
Tev, vecais, pašam jāstaigā liela izmēra pamperos, lai rakstītu šitādu : " ja pret tavu de Sportu kas reāls būtu, tad netrūktu tādu, kas to nekavŗejoties liktu lietā. Un Maizītis jau nebūtu pēdējais, kurš mundiera spodrināšanas dēļ Vašķi piekārtu pie lielā zvana." Lai nu kurš, bet tieši Vašķa līmeņa kadrs jau nu gan zinātu, kā sev pakaļu piesegt. Un domāt , ka Maizītis var vienkārši tā - čiks un "piekārt" Vašķi pie zvana - arī ir vistiešākais apliecinājums tavam "līmenim". Pat zinot tikai hipotēzes - tev jau , gaišreģim, viss skaidrs !!! Arī par Emsi mēs ilgi neko nezinājām, un izskatījās viņš balts un pūkains ... Tad jau drīzāk ir jāsaka, ka VIDam NEKĀ NOPIETNA pret KNABu nav, ja jau šie nolaižas līdz tirgusbābu skandālu līmenim ... Kas ir redzējis VID deklarāciju - vot tie ir konkrēti džungļi, tur vajag talantu , lai nekļūdītos ... Bet redz, kad daži Ventspils un Rīgas frukti "kļūdās" par ļimoniem, tad VIDam iestājas atmiņas zudums, bet kad KNABs kļūdās par , būtībā, sū ... uz kociņa, tad VIDs pēkšņi sāk ņemties kā lētā bojevikā ... Kurš tad var to ņemt nopietni ? Visvairāk , protams, besī, ka šiem būtu JĀSADARBOJAS, bet VIDs sāk čakarēt patiesībā savējos ... Laikam zin, ko ēdis
lno
l
Par tevi: rupjš, probežotsTPJO vidējā līmeņa pajoliņš:)
ululiņš
u
Nožēlojamais, tev jau katrs, kurš neņem kukuļus, izskatas pēc plānprātiņa kā Jūrmalas Ančāns. Vismaz nebūtu lielījies ar savu noziedznieka uztveri... Tev arī kukuļus dod?
krūmubeka
k
pasākuma mērķis ir " vai viņiem mēteli nospēra, vai viņi nospēra, bet kaut kas tur nav labi" , jo sēt kā minimums šaubas ir Futboljakāna iecere, jeb veidot fonu KNAB pilnīgai likvidēšanai. Der atcerēties, ka tur strādā dzīvi cilvēki, ar ģimenēm, bērniem, domājiet baigi viegli tādu presingu turēt?
Jautris
J
Tad uzraksti nīkulīgo ērgleli kaut ko gudrāku. Taču ar tavu nabadzīgo intelektu tas nav iespējams, jo proti itikai kā papagailis atkārtot citu teikto. Pašam tev savu domu acīmredzot nav. Ar to arī viss par tevi pateikts. Vienkārši muļķītis.
carlito
c
Nu bet vai KNAB amatpersonas ir vērsušās VID ar lūgumu izlabot savas deklarācijas. Un kā tad ar vienu MK un Lielās saimes amatpersona, kas tur vienu brīdi nekādi nevarēja ar saviem kredītiem un vērtsparīriem tikt skaidrība, tak arī tur precizēja pusgadu, kamēr noprecizēja. Katrā gadījumā pozīcija, nevis paskaidrot darbības, kas tiek inkriminētas, pēc būtība, bet rādīt ar pirkstu uz citiem ir tipiska sīka noziedzinieka pazīme, visādi sīki zaglēni un laupītāji arī pie aizturēšanas auto, ka neko jau daudz nav ne zaguši, ne salaupījuši un policijai vispār vajadzētu ķerti "lielos" zagļus. Un tā visi zagļi pēc kārtas ar pirkstiem rāda uz kaut ka'diem "lielajiem" zagļiem, bet neviens pats sevi šajā kategorijā neieskaita, jo viņa izdarītais pārkāpums jau ir pārāk mazs. Pēc tādas loģikas vajadzētu cietumiem būt tukšiem. P.s. Un nabaga Emsi ar viņa nelaimīgo koferi taču beidzās sauca pie atbildības par melošanu, cik daudz naudas bija koferī, tad ar ko šis atšķiras? Nevar salīdzināt uz vispārēja pamata dažādas lietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


VID deklarācijas ļāvis labot, visticamāk, Lembergam un Kavacam


DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Jakāns "karadarbību" starp VID un KNAB noliedz

Maizītis: uzmanām VID kriminālprocesus pret KNAB darbiniekiem

VID rokās vēl viens Strīķes darbinieks

Var parādīties jauni kriminālpocesi pret KNAB


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas