Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - VID pagaidām vadīs Jezdakova

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dille
D
Ja tā dziļāk paskatās, šajā p... mūs ieveduši tieši latvieši ar savu drausmīgo mantkārību un čakarēšanu. TIesa, nešķiet, ka Ušakovs Rīgas domē grasītos rīkoties citādi :)
Pensionerka-Jaunietim
P
Vai tu neesi no tiem TP šmurguļiem?
Dainis
D
Kad kļūsi pieaudzis, tad arī varēsi spriest, kurš kuru apzadzis. Pagaidām paklusē, ja!?
>>>
&
Redzams, tu sen neesi pārlasījis darba sludinājumus. Tavai zināšanai - krievu valodas zināšana ir pirmais kas tiek prasīts no pretendenta vismaz pusē visu darba piedāvājumu. Nemaz nerunājot par krievu firmelēm, kur latvitis ar jebkurām zināšanām ir tikai nevēlams "fašists". Pirms gada gribēju iekārtoties kādā valsts iestādē par datortīkla administratoru. Starp oficiālajām prasībām bija arī labas krievu valodas zināšanas. Par laimi, intervētāji nosecināja, ka zinu krieviski un fdarbā pieņēma. Sāku strādāt, un ar lielāko daļu valsts iestādes darbinieku tagad sarunājos krieviski, jo šiem slinkums lauzīties un "urkšķēt cūku valodā".
who cares
w
"Atbrīvot visus krievus no darba, visus, kam neatkarīgā Latvijas valsts piešķīrusi Latvijas pilsoņu statusu, lai latviešiem nav jābrauc prom....!!!!!" === Protams, protams. Ja latviešu gudrīši, kuriem ir sava veida priekšrocība darba tirgū - oficiālā valoda ir šo dzimtā valoda, nespēj konkurēt ar krieviem, tad pie tā neviens izņemot viņus pašus nav vainojams. PS. Nav darba - taisi kantori.
>>>
&
"fašistskaja roža" ir parastais, un sen zināmais ko var dzirdēt . Bet piemēram man nesen paģērēja - Ņehrjukaj na svajom svinom jazike! Lūk tas jau ir ar izdomas un oriģinalitātes pieskaņu! :))
Jaunietis
J
Tā ir jēlo jampampmpiņu pirmsnāves agonija. Visiem zināms, un dabiski, arī jēlajai kliķei, ka viņu gals pienāks uzreiz pēc budžeta pieņemšanas. Tauta izmēzīs politiskajā miskastē šo marsuiešu un Briseles lācīšu mazspējīgo valdību, kura visu laiku to vien darījusi, kā izzagusi valsti un apzagusi tās iedzīvotājus, pensionārus, skolotājus ārstus, policistus. Vietā jānāk valdībai, kam tauta uzticas, vietā jānāk pagājušo vēlēšanu uzvarētājiem, LPP/LC, SC, TP. Premjera krāslā jāsēž Šlesera kungam, kurš kopā ar nule atgriezušos pieredzējušo politiķi Šķēles kungu un kreisi orientētās deputātu daļas atbalstu īsā laikā izvedīs valsti no jēlo sorozīdu radītās "krīzes"!
Zane Grīnberga >>>
Z
Šodien viens krievs uz vienu latvieti tik sulīgi nolamājās, fašistskaja roža...!!! mums ar jāsāk ....okupanstkaja roža...!! * okupantu purns....:))
Zane Grīnberga >>>
Z
Atbrīvot visus krievus no darba, visus, kam neatkarīgā Latvijas valsts piešķīrusi Latvijas pilsoņu statusu, lai latviešiem nav jābrauc prom....!!!!!
Jaa
J
VID vajag kartigu nagu mauceju, kas strada un iekase nodoklus no sitiem TP zagliem.
Oskars
O
Tad JĀIZKRATA TP un DOMES .
Buba
B
Nez vai kampēji to krupi tiešām norija, - drīzāk tur aiz vaiga, lai pareizā laikā izspļautu. Bet par vajāšanu - Segliņš droši vien domā pašu organizēto Loskutova vajāšanu
Bickovics
B
Vai AT prieksnieks Bickovics vel arvien amata? Nekad lemumu neesmu dzirdejis?
dzeris
d
1: 0, pagaidām Repšes labā, bet, visa spēle vēl priekšā. Nočiepstēja tikai Šķēles tuvākās šestjorkas Segliņš un Zalāns. Bet viss vēl priekšā.
nnn2
n
laikam Repšes čomi no visuma ar vakardienas akmentiņu,visus nobiedējuši...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas