Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

papildināta - "Vienotības" ministru amatu kandidāti nosauc savas darbības prioritātes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zoja Monroza
Z
Gaudojiet, jana, vien tālāk un aplūkojiet bildi raksta galvgalī un pajautājiet savai sirdsapziņai vai jums ir kaut kripata no šīs kundzes dižciltības un aristokrātijas, jeb tikai galma kranča diploms vien?
Grieta
G
Čuri vēlētāji Mūrnieci izsvītroja - vai no SC, vai no PLL, vai jana visu vārdā?
jana
j
Kā Mūrniece var būt ministre, ja viņu vēlētāji IZSVĪTROJA???????
Zoja Monroza
Z
Un pavērojiet- arī Dieva vārdu nelietīgi valkā, lai gan ir zināms, ka ir māksla, kas Dieva inspirēta un cita- no velna. Ne jauna, ne veca, ne moderna, ne nemoderna- vai nu no Paradīzes, vai no elles, bet, lūk, jauc gaisu, maisa duļķainus ūdeņus, norej cilvēku pēc Dieva līdzības radītu (šinī gadījumā Ēlerti) un sevi vēl prezentē kā sludinātāju tā Kunga druvā.
°kad vēders netur
°
Nesaprotu ko šī virtuālā un reizē verbālā caureja grib pasacīt, bet varbūt jau holēra- tā vismaz izklausās...
ne-brīnos
n
Biedri, nomierinieties! 2.novembrī nosauks jauno ministru prezidentu. Zatleru amatā ielika šķēle Zoodārzā, a ja nu par premjeru nosauc saraino veci no mākoņmājām ? Tad gan visi būtu uz pakaļas!
.Sirmais
.
Kas tie par kandidātiem, kur tādi radušies. Prezidents vēl nav nosaucis ministru prezidentu, bet pēc Satversmes ministrus izvēlas ministru prezidents , nevis kaut kādi rižiki vai hūtaiņi.Vai Satversme ir atcelta vai uz laiku apturēta?
Jānis
J
Skumji !!!
jupis
j
Notiek visu veidu caurkritēju Saeimas vēlēšanās izvērsta kampaņa, lai vēl netapušu un Saeimā vēl neapstiprinātu valdību tā pamatīgi aplietu ar samazgām. Un šeit vienotā frontē darbojas gan bāleliņi-kampēji un "obžoristi", bālēliņi-mutesbajāri, latvju-ultranacionāļi un krievu šovinisti, un politsuteneri! Pēc Jūsu lāstiem izskatās, ka Latvijas Republika nav cienīga pastāvēt! Pirms izgāžat savu žulti, a tcerieties, ka viss notiek demokrātiski un ir no Saeimas vēlē''sanu rezultātiem izrietoša realitāte.
V ministri-garām
V
Dombrovska valdībai interesē tikai amati un portfeļi - kas notiks ar valsti - pofig!!! Toties par gandrīz 200 tūkstošiem taisa sabiedrisko aptauju, kā vērtējat Dombrovska valdību. Vakar viena tante atnāca ar jautājumu lērumu - tendenciozi, stulbi, dusmas uzdzenoši jautājumi. Smiekligi, cilvēks sarka, kad vinam paziņa uzdeva pretjautājumus par uzdoto jautājumu loģiku
AD
A
Diemžēl man kaut kādu reālu saturu, kas varētu nākt par labu Latvijas valstij un latviešu tautai, izdevās sadskatīt tikai Kampara un Vilka prioritātēs.
Ilmārs
I
Artis Pabriks - aizsardzības un premjera biedra amatam - kādu vēl teritoriju atdosim Krievijai? Aigars Štokenbergs - tieslietu - ar visu bargumu pret tiem, kas sapņo, ka te varēs bez sekām runāt latviski! Sarmīte Ēlerte - kultūras - marihuanas audzētāji, sarosieties!
andris
a
Kur tad ir S.Ēlertes prioritātes?
Ēlertei
Ē
cien. ministra kandidāte! Modernā māksla var iegūt vērtības , ja cilvēku psihe ir vesela- tas , kas notiek Latvijā - bērnu izvarošanas, homoseksuālisms, pedofīlijas, narkomānijas--, ar;i agresijas un depresijas- tās lūk ir vērtības, kādas seko modernās mākslas pasaulē Latvijā. Vai tsā ir vērtības vai suņu murgi?-tas ir ceļš uz elli. Sakārtojiet savu psihi un morāli, tad ari Jūsu personīgās vērtības mainīsies. Dievs sargi Latviju!
mūziķis
m
korupcija un blatu būšana augs augumā- Kultūras ministrijā. Latvijā vēl nekad neviena objektīva vērtējuma nav bijis- jo ir aitas par dārzniekiem. Dālderis vismaz kaut ko saprata mūzikā...Dziesmu svētki, trallallā. Tās institūcijas nevarēs nepaust, jo nav jau iespējams izdzīvot- dzimtbūšana turpināsies- kas izturēs- labi, kas ne, - brauks uz Vāciju ielas slaucīt- tāda tā mūsu modernā kultūra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas