Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

papildināta - Vienotības un ZRP ekspertu grupā valdības deklarācijas izstrādei iesaistīsies arī SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vita
V
Krievi balsos arī tad par SC,ja tai būs vissliktākā programma,jo ien;ist latviešu tautu un tā uzskatāmi demonstrē savus uzskatus. Visi,kas balsoja par SC ir latviešu tautas nīdēji,un to,ka redzams ir daudz. un latvieši,kas biedrojas ar Sc ir nodevēji. Tādi ir katrā tautā kopš seniem laikiem.,kas pārdod tēvzemiun godu par pāris sudraba grašiem.
mmm
m
Manus vecvecākus izsūtīja, mani vecāki tika mocīti čekas pagrabos. Jautājums SC, kas tobrīd bija pie varas: vai Ženēvas konvencija ir nacistiska un idiotiska?
lux-Barons
l
Es Jums pilnīgi pierītu. Turklāt nebija pat īpaši jāskatās uz darbiem. Internacionāliusmu Zatlers jau pasludināja savā programmā. Internacionālisms pats par sevi ir laba lieta, bet ne jau ar cilvēkiem, kuri strādā citas valsts interesēs. Noliedzot okupāciju viņi noliedz arī Latvijas kontinuitāti. Tagad nāk klajā ar vispār prātam neapotveramu lozungu "okupācija ir- okupantu nav". Ja par balsošanu. Saprotams, cilvēki gribēja pārmaiņas. Dabūja jau arī. Es tikai nesaprotu, vai tik maza izpratne par valsts pārvaldi, ka, zinot kādus ļaudis viņš ap sevi savācis, nekas labs tur nevar iznākt. Valdība pēc definīcijas nav vakarskola tiem, kuriem ar izglītību nav paveicies. Man nav skaidra Zatlera motivācija. Viņš taču zina, kas un kā. Izglītots cilvēks, kādreiz cienījams ārsts, kas viņu uz tādiem soļiem mudināja. Par tiem lumpenizētajiem latviešiem, kuriem vajag bulciņas no gaisa, šoreiz nerunāsim. Tādi Latvijā bija arī 40. gadā. Man grūti saprast. Zegalē, pietiekami pārtikušājā, masveidā par Zatleru. Vai arī viņiem vienalga, ka puišelis par kandidātu norīkots. Labi, jaunība nav netikus, bet tad būtu vismaz izvēk]lēkusīes kādu izglītotu cilvēku, kam ir kāda citu valstu pieredze vai tamlīdzīgi, bet ne jau tirliņu, kas tā vietā, lai atbildētu uz jautājumiem, smejas. Skat. interviju SEstdienā.
vēlētājs
v
Nu malači, ka to darīs kopā. Labākā izvēle priekš Latvijas sabiedrības.
Andris
A
Kas tad par to idiotu balsoja ----nodzērušies laucinieki.Jau 20 gadus laucinieki gremdē Latvijas valsti .Tātad viss turpināsies.Kā liekās viņu partijā ir karjerists Srūdž .,šovinists Makarovs (Palasiet Viktora Makarova blogu pagājuša gada Politika .lv ,par 'DŽ Dudajevas ielas pārdēvešanu.)Maita.
Barons
B
Man patīk, ka jau 3 dienas pēc vēlēšanām daudzi sāk nožēlot savu izvēli. Domāt vajag, pirms kautko darat. Visu vasaru bija laiks domāt un paskatīties uz katra solītāja darbiem nevis vārdiem. Bet IQ Latvijas vēlētājiem nav pārāk augsts. Es, protams, saprotu SC elektorātu. Tie aptuveni 30% viņiem vienmēr bija un būs. Bet pārējo balsu sadalījums parāda, ka ar domāšanu Latvijā ir pavisam bēdīgi. Un pasakām pie mums tic daudzi.
Māris
M
Zatler, tu esi norakstīts!
Dr.xy
D
To: Laura (plkst.8:15 ). Cien.Laura, ja Zatlers darbosies kopa ar pretvalstisko kremla organizaciju SC,ar merki iznicinat Latvijas Valsti un latviesu tautu,tad vins ir Latvijas Valsts un latviesu tautas nodevejs.Soda likuma 69.punkta,par Valsts nodevibu,smaga gadijuma,draud naves sods. Latvija vel nav ratificejusi naves soda atcelsanu.
Dream
D
Varbūt varētu rīkot referendumu par to, kādu koalīciju vēlās Latvijas pilsoņi, nevis ievēlētie deputāti?
Dr.xy
D
Diena publiceja 20.septembri plkst. 11:04 ,autors LETA : VIenotiba un ZRP veido koalicijas kodolu. 21.septembri Vienotiba tiksies ar VL-TB /LNNK, un 22.septembri ar SC. 23.septembri divpuseja apspriede,Vienotiba+ ZRP.
Laura
L
Nu arī latviešiem ir savs kangars - zatlers!
nejokot
n
Tauta lemj vienu , bet Zatleram savs krekls tuvāks?
Aizmugures
A
politika ir SC politika. Tā tas bija Rīgas Domē, kad sagāja kopā ar mazskaitlīgo Šlesera grupiņu. Tādi bija aizmugures balsojumi, un tagad, vesneaprotamākais, ka V.Zatlers turpina tās pašas tradīcijas.
Valdis
V
Uz ko tādu ir spējīgs tikai Zatlers!
Vai
V
tad V.Zatlers nesaprot, ka Valdis Dombrovskis kā premjers varētu garantēt uzsāktā ceļa turpinājumu. Viņi taču kopā sadarbojās, kā premjers ar prezidentu. Lai Šprūdžs vispirms pastrādā sadarbībā ar Valdi Dombrovski, lai apgūst jaunas zināšanas, un tad, ja viņam ir vēlme, lai startē kā prmjera kandidāts nākošajās vēlēšanās, bet tagad tā ir absolūta vieglprātība. Ieklausieties, ko saka ārzemju partneri, pašu mājās tādi ļaudis kā I.Sudraba, Feiferis u.c. Patiešām, vai tad Latvija ir izmēģinājumu poligons?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas