Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Vilkaste Latvijā; par savu statusu kriminālprocesā nerunā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veesums
v
Interesanta sakritība - citos portālos mafijas atbalstītāju komentāri gandrīz nav atrodami. Laikam visi spēciņi mobilizēti "Dienas" lapai. Pārāk uzkrītoši..., bet laikrakstam - tad jau būsiet trāpījuši vārīgā vietā,
ABC
A
Ko tur tagad runās - pagaidīs, kad Loskutovs būs noēsts, un tad sāks vārstīt žaunas
Tāuntā
T
Manuprāt, deVilkaste un de Vaškevičs jau pārsniedz gaumes robežas.
Andrejs
A
Kur graudi atrodami, to zin visi zvirbuļi. ------------- Savulaik Ķīnā visus (nu, protams, ne jau 100%, bet tuvu tam) zvirbuļus izkāva. Pēc tam gan izrādījās, ka tas ir bijis ne gluži pareizs risinājums, bet pirms izkaušanas šķita, ka viņi pārlieku daudz apēd no tā, ko ļaudis izaudzē.
lasītāja
l
Kur graudi atrodami, to zin visi zvirbuļi.
Visitor
V
Haa! Shie jau "ieziepeejushi asti" ?Un pareizi.Viss ljembasts atklaatiibaa tak saakaas no shiem.Pat ezim skaidrs par aizsardziibas ministra lielo ieintereseetiibu novaakt Loskutovu.Laikam karaviiru dienestaa viss ir augstaa liimenii,ka visi speecinji tiek virziiti "valsts sakaartoshanaa".Diemzjeel,tas shkjirtais paaris arii nevar justies droshiibaa,jo" miilestiibas pineklji" vinjus saista ar daudzaam ietekmiigaam personaam.
mērglis
m
es esmu sapratis , ka graudi nav atrodami "atkariigajaa riita aviizee"...
labais
l
Varbūt Tu kādreiz tomēr sapratīsi, kas ir pelavas un kas graudi!
mērglis
m
manupraat atkal ļoti pareizi dara ka izraada nepaarttrauktu interesi par šiim personaam , tagad skaidri zinaams , tikko Loskutovs buus no Knaba aaraa taa šie atgrieziisies no atvaļinaajuma , ka loskutovy izmetiis to jau draugs paziņoja kad pie šiem ciemojaas..., vai tad tikai dzeltenaa Lembrga prese par šiem var rakstiit ???, nu nevar deelietis pieraadiit no kurienes lielaas summas , nu no futbola, bet jaaierodas Knabaa ... , kad Loskutova vairs nebuus arii kanabaa nebuus jaaierodas , varees atkal sportot taalaak !
labais
l
Papildinot, nevis gaumes, bet kauna robežas, bet ko var gribēt, viņi taču saņem papildus honorārus par šo vājprātīgo cilvēku noliešanu.
Es
E
Manuprāt, I.Spriņģes un Nekā personīga apsēstība ar Vilkasti un Vaškeviču jau pārsniedz gaumes robežas.
labais
l
Abstrahējoties no konkrētā gadījumā, interesants ir fakts, ka pēdējā laikā arvien vairāk cilvēku atsakās runāt ar dienu.
""
&
Par tikšanos mc2 runāt "par suņiem un citām sadzīviskām lietām" es šaubos ;)
Fakts
F
> Kopš maija vidus līdz pat jūlija sākumam V.Vaškevičs devies ikgadējā atvaļinājumā un > atrodas ārzemēs, tāpēc KNAB viņam aizdomās turētā statusu nevar piemērot. Likums > nosaka, ka pie izmeklētāja jāierodas pašam muitniekam vai arī viņa advokātam. Hmm... :) "65.pants. Aizdomās turētais Ja pierādījumu kopums dod pamatu procesa virzītāja pieņēmumam, ka izmeklējamo noziedzīgu nodarījumu, visticamāk, izdarījusi konkrēta persona, viņš pieņem rakstveida lēmumu, ka persona atzīstama par aizdomās turēto."
Lapsasgalva
L
Karš visu noraksta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas