Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Vilks: Vaškevičs sūdzējies par iespējamu fizisku izrēķināšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bruiser
b
lai sez cietuma...cik kontrabandistu sez un maksa lielus sodus ar mantas konfiskacijam, un auto konfiskacijam...a shis sedeja silta vietina, izmantoja dienesta varu un tik naudinu skaitija...lai ietupina cietuma...parejiem bus maciba...
Juhans
J
Būs vien jālaiž ārā, jau jau tādas tš lietiņas.
ivs
i
Neticu KNAB .Ko viņi cenšas safabricēt?Esot uzmanības centrā runāt par kukuļa došanu?Smiekli nāk.To pat "emsis' nedarītu.
jautājums
j
Bet kāpēc, tad KNAB ņēma, ja saprata, ka informācija ir nopludināta un operācija izgāzusies ? Presei? Un uz kāda pamata, ja Vaškevics kukuļošanu neizdarīja, bet rakstīja iesniegumus uz visām pusēm?
VIENTULAIS VILKS
V
KAS NOPLUDINAJA INFORMACIJU? PROTAMS DRAUGS NO KNABja.
jautājums
j
Zināja par par KNAB , bet joprojām turpināja dot kukuli? Nu nezinu, nezinu...Ja viņam ir nodota iezīmēta nauda, ko pie viņa atrada, tad varbūt...Bet pierādīt plānošanu, kas iesniegumi uz visām pusēm par provokāciju...Nu cerams, Strīķei ir pierādījumi, jo savādāk...Strasbūru zaudēsim! Miķelsonu arī ar lielu pompu paņēma, tad klusi izlaida, bet kaut kā baigi nedzird, ka lietu gatavotos tiesai nodot...Strīķe mums kā Alfa.... Paņemt nav māksla...māksla ir pierādījumus savākt!
ak šitā
a
vai pat viens cilvēks kas ir aizturēts kādu reizi ir teicis, JĀ es to izdariju?
Zinātāja
Z
Nu re kāpēc TP un ZZS un LPP/LC vajag Vaškeviču FM, lai organizētu kontrobandu, savukārt Vilnīti KNAB vajag, lai ir kāds kas nepieļauj izmeklēšanas vai vismaz pabrīdina tos, kuriem nāk pakaļ. Atceramies TP patronēto Bodi, kura uzdevums arī bija būt KNAB un brīdināt noziedzniekus, ja kas slikts notiek.
Lelle
L
Nu tad beidzot kretīns ielipa riktīgi! Bet kad kāds no valsts izlaupītājiem sāks arī atsēdēt?! Apcietināt apcietina, bet tad palaiš brīvībā un velk līdz noilgumama,,,
dihlofos
d
Vai tad tu nezināji,pabrīdināja,lai uzskribelē un neaizmirst uz viņa vārda arī atsūtīt,ka čokā šo grib uzlaist gaisā.Žēl,ka netiek kopā ar Gulbi,tad gan paliktu bez pautiem,bet bez tiem viņš būs vaškēviča un tiesāt nevarēs,nebūs tās dzimtas.
Oi
O
Un ko tad viņš ar šo iesniegumu ir panācis? Vai viņu tāpēc nearestēja, vai tiesa tāpēc nepiemēros apcietinājumu, ja tiešām ir reāli pierādījumi par kukuļdošanu?
Kaspars
K
Taktisks gājiens - kad jūt, ka uguns pakulās, jāiesniedz iesniegumiņš - un visa uzmanība pievērsta iespējamajiem fiziskās izrēķināšanās draudiem. Diemžēl tas ir tik baltiem diegiem šūts gājiens, ka izskatās diezgan nožēlojami un visnožēlojamāk izskatās tie portāli ar Dienu priekšgalā, kas ļauj šai "novirzītājziņai" tik ilgi karāties ēterā pašā centrā. Vēl viens aizdomu akmens Dienas redakcionālās neatkarības dārziņā, par kuru jau domāju tikai retais vairs lolo kādas ilūzijas.
nazis
n
Veel dereetu izmekleeshana, KNAB - kursh putninjsh Vashkevicham pachuksteeja, ka vakaraa njems ciet. Jo neticu, ka tieshi stundu pirms aresta vinjam ne no shaa ne no taa ienaaca praataa uzstrochiit iesniegumu Vilkam.
Fil
F
Varbūt, ka Vilnītis izveseļosies un izpestīs. Jo kāpēc tad viņš tur ir, ja ne lai palīdzētu cilvēkam?
Troll
T
Sports uzrāvās. Juta Strīķe - respect!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas