Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

papildināta - Visi Saeimā ievēlētie ZRP deputāti atbalstījuši SC iekļaušanu valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis Liepa - vēsture atkārtojas
J
Lasot jūsu uzrakstīto murgojumu , rodas jautājums , vai jūs tiešām esat idi-ts , vai tikai izliekaties par tādu .
zinis
z
Manu balsi Zatlers turpm'ak NEDABUUS!!!
rubiks
r
Manējie JUMS arī PATĪK!!!!
Anna
A
Arī Valdis Liepiņš? Nu kā lai kādam latvietim uzticas, kur ir jūsu pašcieņa?
:o)
:
Vai Ražuks, kas savulaik vadīja Tautas fronti cīņā pret interfronti, arī atbalstīja sadarbību ar SC? Tad jau viņš tagad ir vienos ierakumos ar A. Rubiku, pret kuru savulaik cīnījās! Rubiks, kā zināms, lepojas ar to, ka nemaina savus uzskatus, tas nozīmē, ka Ražuks ir mainījis savējos. Zoozatlera partija ir kangaru partija!
bumers
b
Uzrakstiet kāds , kurš zina informāciju, kas Zatleru pirms četriem gadiem izvirzīja kandidēt uz prezidenta amatu ? Ar šo informāciju varētu atklāties tas kāpēc Zatlers šādi ir izrīkojies.
bumers
b
Uzrakstiet kāds , kurš zina informāciju, kas Zatleru pirms četriem gadiem izvirzīja kandidēt uz prezidenta amatu ? Ar šo informāciju varētu atklāties tas kāpēc Zatlers šādi ir izrīkojies.
:o)
:
Par zatlera kandidatūru lēma šķēle un co zoodārzā!
  • 0
  • 0
Laimonis
L
Šis lēmums savā būtībā pielīdzināms Latvijas valsts nodevībai. SC tā saucamā piekrišana sāpīgajos jautājumos ir glumja taktika, nevis sirds vai prāta izpratne.
Ducal
D
ZRP deputāti ir kangari, kropļi un pretekļi! Kaut viņi ietu bojā no tiem Zatlera tankiem! Nodevēji! Krievu di#slaižas!
ta nu gan
t
Visi oligarhi ir labi, ja vien to vārds nav Lembergs.
Laura
L
Kur var redzēt šo sarakstu, kur visi parakstījušies? Valdis Liepiņš turpina apgalvot, ka zatlers melo!
ritdienis
r
Pajautājiens:Tautieši,kāda ""jēga"man,vecam puikam,bija vēlēšanās izteikt ""savu politisko gribu un platformu""ja Zatlera kompānija""nonivelē manus politiskos principus iztirgojot tos ""pārrunās ar SC,kam ir diametrāli pretēji politiski uzskati.Sc ""nenokāps no karātavu kalniņa"" Uzvaras parkā pat tad ja iekļūs Valdībā!
zj
z
Vai tiešām kādam nav skaidrs, ka Latvija ir tikai maza skrūvīte Eiropa-Amerika-Krievija shēmā. Šis starptautiskais projekts (mēneša laikā izveidotā ZRP) valsts orientācijas maiņai virzienā uz austrumiem liecina par noteiktām grūtībām lielajā politikā. Diemžēl, pirms 20 gadiem mums doto iespēju izveidot nacionālu valsti esam izniekojuši. Tagad uzmanīgiem vajadzētu būt pret to, ka vadošos posteņos atkal tiek bīdīti nezinoši zēni bez nekādas pieredzes tautsaimniecībā un politikā - iespējas manipulēt vienmēr KĀDAM ir bijis izdevīgas. To jau Škēle precīzi formulēja attiecībā uz Jūrmalas mēru. Cerība uz Prezidentu, kuram pietiks drosmes izvirzīt Premjera amatam vismaz nedaudz tautsaimniecībā pieredzējušāku kandidātu.
Raiča
R
Nodevēji!
selga
s
Tas nu ir cinisma kalngals,tautas frontes vadonis ražuks,kuram rubiks 1991gadā bija sagatavojis roku dzelžus un vietu lopu vagonā,tagad 9 maijā pie krātavu staba kopā dzers šņabi un uz latviešu kauliem uzdejos kazačoku,un rusiņša arī...priekš parakstu izspiešanas zatleram ir personīgā armija ,bruņoti pusbandīti,ja neklausīs,tad nožēlos,pretīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas