Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Zaļās enerģijas tarifus samazinās par trešdaļu, izskatīs valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
SITAS MAN PATIK, RAZOSIM DIVAS REIZES DARGAKU BIOMASAS ELEKTRIBU. MALENIJA BUS ZALA ELEKTRIBA! JA ES GRIBU LAI MAN PACEL 2 REIZES ELKTRIBAS TARIFU! ES LOTI TO VELOS! PALDIES KAMPARAM! KAMPAR KO TU ZMODZIES UZLIEC TAUTAI 4 REIZES DARGAK MAKSAT TIK UN TA TIE STULBENI AUROS KA VINIEM VAJAG BIOMASAS ELEKTRIBU, TIE AUNI JAU NEKO NESAPROT KA TA IR NAUDAS PLUDINASANA IZREDZETO NAUDAS MAISOS..
jonj
j
es labāk no krievijas pērku nekā no šiem mafijoznikiem
jonj
j
kāpēc man kā gala patērētājam jāmaksā par viņiem?
jonj
j
es negribu maksāt par zaļo enerģiju no sava rēķina
darbiņš
d
Kampar, neslēpies aiz koalīcijas! Tieši Tavā partijā būs buki, kas kvieks pret! Saprotu - Tu esi neapskaužamā situācijā, bet esi taču godīgs un sauc lietas īstajos vārdos!
Dārznieks
D
Ļoti interesē cik nepieciešamas Latvijā "zaļo" enerģiju ražojošas iekārtas, lai visu valsti aizlaistu pa "skuju taku". Bija jau mēģinājums ieviest gāzģeneratorus automašīnām un bleķa krāsniņas katrā daudzstāvu mājas dzīvoklī, lai cilvēkiem būtu ar ko nodarboties. Tagad par kredītiem iepirksim no ASV un Rietumeiropas 20 gadus vecas tehnoloģijas tā vietā, lai piedomātu par savu AES.
skaugis
s
ko tu tur gvelz???
Nost ar 'jēlīšierm
N
Tikai stulbs jēlītis var ar nopietnu ģīmi gvelzt muļķības un uzskatīt, ka ar to TAUTA tiek aplaimota! Iepirkuma tarifs līdz 14,36 sant/kwst!!!!!!!! Un tas TAUTAS labā, lai priecājās, ka varēs paaugstināt elektroenerģijas cenu- VISMAZ APZIŅA, KA NO SAVIEM ATKRITUMIEM!!!!
Malēnietis
M
Vidēji viens LV iedzīvotājs mēnesī tērē elektrību privāti par 3Ls (mans pieņēmums). Tātad +30%, katrs mēnesī maksāsim Blēžiem 1Ls, jeb gadā 12. 2 milj. iedzīvotāju samaksās 24 milj. Ls. Nav slikti. Un cik vēl maksāsim par dārgāku maizīti!
ululiņš
u
Savā laikā labu brīdi domāju iet vai neiet parakstīties pret Latvenergo privatizāciju. Neaizgāju. Bet no tās neprivatizēšanas tāpat nekas labs nav iznācis - monopols paliek monopols.
who cares
w
"UN TAD VĒL DAUDZI GRIBĒS." === Vai tas, patiesībā, nebūtu lieliski, ja visi gribētu un visi ražotu elektrību?
who cares
w
"Te "zemnieki" uzskata, ka stimulējoši ir 19 s/kWh, ne kapeikas mazāk :)" === Būtībā jau to var aprēķināt ar diezgan vienkāršām aritmētiskām metodēm un "zemnieku" uzskati nebūtu jāņem par pilnu. == Alias 1 kW saražošanai vajag tik un tik daudz biomasas, kuras izaudzēšanai vai iegūšanai ir vajadzīgi tik un tik santīmi, pie kaut kāda prognozētā vidējā apjoma, ko 1 "vidēja" saimniecība var saražot, šiem ir vajadzīga noteikta izmēra elektrostacija, kas maksā tik. par atmaksāšanās termiņu nosaka 8 gadus (kas ir ļoti maz). Viss. Bišķi problemātiski ir lata riski un tāpēc arī augstie procenti. == Ar vēju vēl vieglāk. === Vēl 1 lieta: pastāv ļoooti liela iespēja, ka neviens no kvotu ieguvējiem netaisās tās izmantot pats (uzsākt ražošanu), bet cer uzvārīties, tās pārdodot tālāk. Kvotu atcelšana šādu 'krievu biznesu' bišķi pabojātu.
?
?
It kā viss loģiski, bet tik un tā nesaprotu, kādēļ Latvenergo vienmēr reaģē tikai un vienīgi ar tarifu celšanu...kad visi citi tarifus nolaiž, tad L. uztur tos tādus pašus, kad valsts atbalsta, tad ceļ un tad atkal ceļ... un tad atkal ceļ..Lai gan mums jau sen ir viena no dārgākajām elektrībām Eiropā... Forši būt monopolam un piekāst visu un visus!
PAR 2/3
P
UN TAD VĒL DAUDZI GRIBĒS.
Dase
D
Kadel valsts tur monopolstavokli uz energo resursiem- Latvenergo, un liedz attistit alternativu?? Tas taka man ir traktors ciemaa vienam, bet citiem nelauju nopirkt mazakus. Valsts neparekina, ka no konkurences energo razosana ieguveji bus tiesi budzets, jo radis konkurejosos vietejos razotajus, un radis darba vietas regionali, vienmerigi attisitsies uznemeji, mazie uznemumi, soc nodokli un tt bus vairak. Tagad viens milzis pelna, tur monopolu, valsts energo tiklus nedod neitralas rokas, lai jauni speletaji naktu ieksa, razosanas izmaksas nemazinas tadel, esam mazak konkuretspejigi, saules un veja energiju monopols un par astronomiskam cenam. Nu vai to nesauc- nopirkta valsts??? Lai uzskatitu par nopirktu- nevajag tikai ceku izsist, pietiek, ka valsts nerikojas iedzivotaju un ekonomikas labad, bet dazu kretinu labad.............

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Pārspīlēts atbalsts

Zaļajā enerģijā arī JL pēdas

Naudas dzirnavas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas