Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Zatlera preses sekretāre būs Ilze Rassa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Rassa... knapi var papikstet. diezgan komiska izloksne..... smiekligi, ka si par preses sekretari..:) Loti atbilst musu prezidenta limenim..:) lai veicas sim paritim.. viens otru papildina
".....
&
Netaktiska, netaktiska ir mūsu latviešu tauta - to var vērot gan, apspriežot Ilzi Rassu, gan sarunājoties ar "'čelovek".
Noskaņa
N
Ko dod grādi un tituli, ka ik rītu izsūta preses relīzes par Statoil degvielas cenu izmaiņām....
Noskaņa
N
Nu, palasot grādus un titulus, izskatās, ka Rassa ir spēcīgāka par Lasi.
Es kopā ar eh
E
Šausmas! Tagad visos medijos būs jāskatās uz šo latviski nepareizi transkribēto uzvārdu. Prezidents jau ir parādījis, cik daudz vispārēju vērtību viņš ignorē. Tagad pievienojusies tāda sīka vienība kā latviešu valodas pareizrakstība. Tumsoņi!
mja
m
Хорош болтать. Почему Илзе Расса а не Наталья Иванова? ----- 1. raksti latviešu valodā, jo jaunā paaudze nesaprot ko raksti tik un tā, bet mums tavs kulturālais 0. līmenis ir pie vienas vietas. Un Krievijas krievi nesapratīs, ka tu tāds vienīgais gudrinieks kas lieto valodu, kas atšķiras no Maskavas vai Pēterburgas dialekta. Neizlec ;) 2. Ko tev tik ļoti nodarījusi Natālija? Būtu normāls Latvijas valsts pilsonis, neuzbāztos un nepiedāvātu savu tautieti kā tādu prostitūtu... Fui!
Ha!
H
Es arī esmu patīkams un atvērts cilvēks, bet tas jau vēl nenozīmē, ka protu strādāt ar presi. Nevajag murgot, ja neko no profesionālajām lietām nesaprotat! Esmu strādājis ar Rassu, un neko labu par to nevaru teikt. Nesaprot viņa, ko presei vajag.
Brigita
B
Ilzi iepazinu pavisam nesen. Patīkams un atvērts cilvēks, bez liekām ambīcijām, un ar gaišu skatu uz dzīvi! Izturību un veiksmi, Ilzīt! Neklausies šajos rējējos, lai viņu asie vārdi Tevi neskar, bet iedvesmo!
Lasītājs
L
Loģiski -- nevienam nezināms prezidents, nevienam nezināma preses sekretāre.
Clash
C
Normāli krievu čeloveki lasa ej.ru, klausās eho moskvi un skatās RTVi, nevis abalvaņivajutsa ar kremļa propogandu, kas paredzēta būtnēm ar cāļu smadzenēm.
e-ezis
e
Bet bilde ta ir no apavu reklāmas !!!
Visiem,
V
kas pievērš uzmanību autsaidera textiem kirilicā un vēl taisa reveransus, viņam TAJĀ MĒLĒ atbildot: nu esiet taču gudri un vienkārši IGNORĒJIET!!!
Pikselis
P
Lai jaunajai preses sekretārei veicas! Bet tas jampampiņš, kas te kiriļicā zīmējas ir profesoināls provokators. Tas ir viņa maizes darbs un viņš pilda tādu pašu uzdevumu kā visi Krievijas TV kanāli un prese, ieskaitot PBK. Viņš gan nav diez cik spējīgs. Varbūt viņam par to maz maksā, vai zināšanu pamaz.
Eller shveller
E
OK, press sekretaare, labi. Deju skolotaajs, labi. Frizieris, u.t.t. Bet kas veido Z. teelu kopumaa, kas atbild? Biroja vadiitaajs? kas?
balbieris
b
Ar šito pričeni - nu izlieta Emma Kārkls ;))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas