Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Zatleram pagaidām nav konkrētu plānu doties uz Gruziju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anglosaxis
a
Nē, daži komentētāji šeit nav no NRA. Daži komentētāji šeit arī domā, atšķirībā no samazgu lējējiem, kuru histērija jau pārlieku sāk atgādināt Mao hunveibinus.
oli
o
Liekat mieru Lilitas Zaķim,kurš aiz pārpratuma iecelts par prezidentu!
Dispčers Kļavinsh
D
Viss, ko var pārmest V.Zatleram ir tas, ka viņš pieredzes trūkuma dēļ nemāk noslēpt to, ka pēc viņa rīcībā esošās informācijas, Latvijai varbūt tiešām nav jāsteidzas uz Gruziju.
Dominiks.
D
Labāk būtu darījuši ko lietderigu un labu, nevis izniekojuši laiku blefošanai un tukšai muldēšanai . Putekļi UNIVERSUMā vienkārši pazūd !!!
zatlers
z
kapeec tik sudiigam valtinjam kaa latvija utt. vienmeer jaabljauj visskaljaak?
novērojums
n
tāda sajūta, ka daži komentētāji ir no konkurējošās Neatkarīgās Rīta Avīzes ! nu baigi saskan ar NRA atsevišķu žurnālistu stiliņu . varu nosaukt piemēru
ululiņš
u
Kas tad Zatlerusim no mūsu komentāriem? Vēl tikai pāris gadu kauna, ko viņš pacietīs, bet pēc tam nodrošinātas vecumdienas...
viss personiski
v
ja jau runājam par Zatleru, godmani, Ilvesu utt. tad katram vajadzētu apzināties, ka viņš nav brīvs cilvēks, politisko varu banānrepublikās nekad nenodibina tauta, bet lielvaras, caur saviem masu medijiem, provokācijām, vēlēšanu rezultātu viltošanām un režīmiem ir jāpakļaujas tam kungam, kas viņu pie tās varas ir iebīdījis. Pat amerikas valdību un prezidentu "ievēl" noteiktas aprindas - starptautiskie banķieri un rausta šos "prezidentus" aiz aukliņām kā pašiem tīk, Kendedijam tās auklas kaut kā nelipa klāt, tamdēļ notika traģēdija.
viss personiski
v
ASV ir sava stratēģija kā noturēt hegemoniju pasaulē. Bžežinskis un citi daudzo karu scenāriju autori ir nobažījušies par augošo eiropas savienību un strauji attīstošos Krieviju. Protams, bažas rada arī uz bankrota robežas esošā amerika ar 500 triljonu dolāru ārejo parādu un importa pārsvaru pār eksportu. Kā saglabāt vadošo lomu? Nu, te ir vairāki varianti, 1. sarīdīt ES un Krieviju savā starpā, ideālā gadījumā sākas lokāla mēroga karš, tad amerikai parādās iespēja ražot un eksportēt preces un ieročus uz konflikta zonām, nu gluži kā pēc 1 un 2 pasaules kara, kad amerika kļuva no valsts parādnieces par valsti kreditori. Plus, šī konflikta gadījumā abi konkurenti tiek novājināti. Nākamais scenārijs - Krievija pārtrauc eiropai energoresursu piegādes - ideāls trieciens gan ES, gan krievijas ekonomikām. ES dabūs pirkt naftu no arābiem vai amerikas kontrolē esošās Irākas, bet krievija kamēr pārorietnēsies uz austrumu tirgu, tikmēr cietīs zaudējumus un būs vājināta. Faktiski, ASV ar savu režīmu bijušajās PSRS republikās palīdzību īstenoja izcilu provokāciju - vispirms deva zaļo gaismu savam ieliktenim saakašvilli (kurš demokrātiski izdzenāja mītiņus un triecienā ieņēma visas televīzijas īsi pirms vēlēšanām), tālāk, konflikts tiek eskalēts - tajā pēc pavēles iesaistās 3 baltijas valstis un polija, tie ir pirmie bļāvēji krīzes pastiprināšanai. Tiek darbināta milzīga melu un propogandas mašīna, lai sarīdītu tautu pret tautu un šīs mašīnas rezultāti ir redzami visos portālos. Katrs nedomādams vēlas karu vai liela mēroga konfliktu tepat un uz vietas, nemaz neapzinoties, ko tas īsti nozīmē. Praktiski visos medijos ir tikai viens vienīgs viedoklis - vajag konfliktu! Tomēr, jāatzīmē arī gruzijas vēstnieka perfekto provokāciju - Latvijas TV aicināt sniegt militāro palīdzību.
Oskars
O
Viņam prātā Ķīna un Krievija.
Y
Y
Domājat, ar padomju laikiem arī padomiskā domāšana beidzās? Muļķības! turpinās joprojām. Tāpēc arī Jūs esat tās vergs. Un kakājam jau mēs, bračiņ, visi. Tikai daži, kam pašiem ar to īpašas problēmas, citiem to kakāšanu atgādina un vēl pārmet. Aizdomīgi gan. Patiešām aizdomīgi.
jūrmalniece
j
Vēlētos atgādināt Liepnieku Jurģa frāzi, ka no "s.. pīrādziņu neizcepsi" vai citiem vārdiem sakot nekādiem PR trikiem Zatlera tēlu neglābt. Varbūt VZ bija labs ārsts, bet PR neglābs to, ka viņš prezidenta amatā ir katastrofa. Turklāt sliecos domāt, ka Zatleram ir "īpaši" piemeklēta padomdevēju komanda. Paldies Šķēlem un Co. Lielākais kretīns ir vietā.
aizdomīgi>>Y
a
Ja uzskata, ka padomju laiki beidzās 1991. gadā, tad iznāk ka manu domāšanu maitāt . beidza 6 gadu vecumā. Vai nav aizdomīgi :-) Kas attiecas uz brīvo kalnu ērgli - arī viņš nereti kakā, it sevišķi kad saēdas "gudru" lasāmvielu.
nasca
n
Tieši tā, vispār nav svarīgi, kas ir prezidenta krēslā, tāpēc jau tur ir cilvēks, kurš pats ne visai ko saprot no sabiedrības un politikas un arī padomnieki vai nu nesaprot vai viņus neņem vērā. Un, ja Latvija ir pārstāvēta ar premjeru (pēc ranga 3.persona valstī), bet Lietuva, Igaunija un Polija ar pezidentiem - pirmajām personām, tad Tev nav kauns par savu valsti? Man ir.
punkts
p
Zatlers lieliski zina , ka īsti nezina , kas viņš ir , kā arī to , ka NEKAD nebūs PREZIDENTS ar lielo burtu . Zatlers vienkārši izmanto izdevību un bauda dzīvi , ņem no tās ko var par valsts naudu dabūt .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas