Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Zatlers ārstus dēvē par briljantiem, kas iemīcīti plastilīnā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balamovska
b
Šķiet, tikai "vilkam" nav talantu, jo komentāri jālasa to saturu uzminot (piemēram-kapec setnies u.t.t.)
balamovska
b
Talants ir Dieva dāvana un nav ar naudu jāapmaksā, bet katrs godīgi padarīts darbs ir ar talantu padarīts. Bībele liecina, ka Dievs katram dāvina savu talantu un rūpīga un atbildīga sētniece ar savu darbu ir goda kroni pelnījusi (un galā arī dabūs), bet ārsts- deģenerāts savu talantu iznieko nelietīgai dzīvei , paskatietie uz to cilvēkēdāju rozentāli - viņa arī Aušvicē būtu lieliski jutusies (tiesa, ne kā upuris).
Vientulais vilks
V
Cilvecin ,kapec setnies nestudeja par arstu? Redziet tur ir nepieciesams ari talants.
balamovska
b
Kāpēc neizsakāt cieņu Latvijas sētniekiem un nebrēcat, ka viņi nesaņem adekvātu algu, jeb jums sētnieki liekas ļoti nesvarīgi salīdzinot ar ārstiem? Aploksnes ārsti gaida, vismaz Zatlers atzinās.
Lempis
L
Ārsts ir ārsts un štrunts par aploksnēm. Tradīcija. Dažreiz klients pat uzmācās. Cits līmenis ir ja ārsts grib būt politiķis. Te aplokšņu pagātnei normālā valstī nebūtu jāiet cauri. Otrkārt, Zatlera kungs ir pārsniedzis savas kompetences līmeni, pats to jūt un baidās. Var jau runas izstāstīt, bet viss tā pārāk pareizi un ne no sirds.
Vientulais vilks
V
Kas jums liek dot to aploksni? ESVELREIZI APLIECINU DZILU CIENU LATVIJAS ARSTIEM,ARSTAM TARAM NOONKOLOGIJAS CENTRA ,ARSTAM OZOLAM ,KAS NESEN VEICA LOTI SAREZGITU OPERACIJU MANAM DELAM, ARSTAM IRBEM IGORAM noKULDIGAS VINIEM IR JASANEM ADEKVATA ALGA SAVAM IEGULDITAM DARBAM.
Užavnieks
U
Te viens otrs ieņemts pērkona laikā !
giga OTTO
g
VAI TAD SIM BRILJANTAM SEN NEVAJADZEJA SAEIMU ATLAIST BET REDZ NAV DROSMES TAGAD GUDRI RUNA UN PROTAMS TA VISU LAIKU VIENS OTRAM PASNIEDZ ORDENUS ZIEDUS KLAJ GALDUS UN UZLIELA PASLAVE TA JAU VISOS SVETKOS MES TO REDZAM
giga JB
g
BET PAR APLOKSNU NEMSANU AUDERU PIESMEJA SIS PATS GODIGAIS
kolchoznieks
k
Ko Jīs tur varat cepties par to "zvēru dārzu "!? Vai būtu labāk, ja prezidents būtu izvirzīts kādā krogus pagrabā vai baznīcā ? Galu galā arī mēs esam ieņemti kur nu katrs- gan laulības gultā,gan siena gubā, gan kūtsaugšā... Un , vispār, apmeklējiet "lētos" ārstus, tad nebūs vēlāk jāgaužas...
Paija
P
Mazākā daļa ārstu ir briljanti, lielākā daļa ārstu nav un nebūs briljanti.
???
?
plastiīns, vai nav, plastilīns? no kurienes TUR plastilīns? brūna masa ar ērkšķogām?
Kāpēc atkal tikai ārsti?
K
Manuprāt liela daļa Latvijas iedzīvotāju ir briljanti, kas mīcās pa bezveidīgu ķēpu, ko radījusi bezatbildīga Latvijas varasnesēju politika kopš padomju krišanas...
Jānis
J
Kapēc tam amerikānim jāpiešķir goda doktors?Prezideta k-m taisnība,bet Latvijā nebūs augsta medicīnas un socialā līmeņa,kamēr nebūs augsti attīstīta ekonomika.
mēsls
m
Dakteri - briljanti, pārējie - mēsli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas