Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Zatlers "Jaunā vilņa" organizētājus pieņem rīt Rīgas pilī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Te viens otrs komentētajs kaismīgi cenšas apelēt pie tatu draudzības, bez maz vai ekonomiskaja saitēm ko V.Z.tur gribējis stiprināt, ka pats ari to iztēlo.Nu nevajag, mīļie, jaukt peļu sūdus ar putraimiem. Es saprotu tā, ka V.Z.piemēram aiziet uz minoritāšu pārstāvēto pašdarbības kopu koncertu dziesmusvētku laikā, jā, tur viņi izrāda cieņu mūsu sveēkiem un prezidents viņiem kā cittautiešiem kas godprātīgi dzīvo, strādā un kopj savu un sadarbojas ar mūsu klultūru, tur viņs avr iet ar šo domu būt par prezidentu visiem.Nu es vēl saprotu, ka Prezidents var apmeklēt jebkuras tautas profesionāļu kncertu,izrādi,izstādi, bet ne šito balagānu. Un ne jau tikai lētas popsas dēļ, šis ir krievu nostaļģisko atmiņu pasākums par "naša jurmala" , un viņu un mūsu pašu jaunizcepto miljonāru tusiņš, pie tam tādu,kuru nauda un politiskā azmugure smird . šie naudas maisi jau būtībā ir izpirkusi zemi un ēkas Jūrmalā, jau pirms gadiem diviem daļa sabiedrības sāka satrukties, ka vasarā jūrmalā vairs nedzird latviesu valodu, viss mudž no "novije ruskije", tas atgadina 60-70.gadus padomju Latvijā.Viņi ņirgājas apr Latviju un musu Prezidentd tur iet un vel viņus pieņem.Kauns.Un nav tur ko Lasei uzbrukt, jo brīvo laiku kā pavadit viņs konsultejas ar sievu un tā jau nu ir tipiskas padomju tirdzniecības blata sistēmas produkts...
gaisma ausa
g
par šo publiku-glums,glumāks un vēl glumāks
Pļovkins
P
Zatlers ir tāds pats latvijietis, kā visi citi - padomju selekcionētie lettiņi, kuru izdzīvošanas kritērijs bija - iecietība pret okupantiem.... Nekā īpaša un nekā jauna ! Nepieciešama ir cita - atjaunota latviešu genofonda - valdība un prezidents "ar cietāku mugurkaulu"!
Jā, krieviska
J
Ieslēdzu televizoru pulkstenis 22:43 - Vienīgais kanāls kur es dzirdēju latviešu valodu bija LTV1, pārējie bija krieviski. TV7 raidījums zvejniekiem, kur latvieši sarunājās savā starpā krieviski, pielika manai pacietībai punktu. Latviešu ikdienas valodu un mentalitāti izspiež no savas valsts. Naivi esam, kas neredz reālo valodas stāvokli Latvijā.
Egons
E
Zatlers jau tikai izpilda rīkojumus.
Dr.xy
D
Daudzu komentetaju naivitete ir patiesam apbrinojama.Muzika neesot politika!!! Politika ir pilnigi viss! Koncerti( muzika),sports ( Pekinas olimpiade), Starptautiskas koferences. energijas piegade( Gazprom) u.t.t. Tatad Zatlers ir iemaisits "Gazprom-Kalaschnikova-diplomatija". Vai ta nav Valsts nodeviba!?
maxis
m
O, jē, vai tiešām nav skaidrs, ka letiņi "Jauno Vilni" vēro nevis lai integrētos, līdzāspastāvētu vai citādi žākstītos, bet lai IERĒKTU - kādas citas reakcijas gan var raisīt tukla tantīte lampas abažūrā, veči ar uzpolsterētām lūpām un dibeniem un mūsu politikas un ekonomikas "zieds", kuri kā tadi apjukuši ganiņi pelēkos vadmalas svārkos šo balagānu vēro
Pļovkins
P
Zatlers ir tāds pats latvijietis, kā visi citi - padomju selekcionētie lettiņi, kuru izdzīvošanas kritērijs bija - iecietība pret okupantiem.... Nekā īpaša un nekā jauna ! Nepieciešama ir cita /atjaunota genofonda/ valdība un prezidents "ar cietāku mugurkaulu"!
gribu zināt
g
Vai Zatlers uzņēma jaunā viļņa ākstus vizītē? Nez kāda sajūta viņam, vai apzinās, ko sastrādājis?
Человек
Ч
И про пародию на латвийский гимн. На самом деле, Галыгин показал Латвии уважение. Я понимаю, не всем это понравилось. Но как мог, так он и показал.
jautājums JV organizatoriem
j
Urlu valodā: "Kak eto gavņistoje čmo galigin mog izdevatsja nad gimnom Latvii?
kāds
k
neko nevar darīt ka dzīvojam Muļķu zemē, vai pareizāk teik stulbeņu zemē! Derētu Krištopānam pajautāt vai viņš saviem pirms daudziem gadiem teiktajiem vārdiem piekrīt vai nē! Viņam izrādījās taisnība!!!
viss personiski
v
nākamgad nedrīkst ļāut notik šim pasākumam, kamēr tie mēsli iemācīsies cienīt valsti uz kuru viņi ir atbraukuši!!!
viss personiski
v
galigins un visi tie scenāristi jāizraida no valsts bez paskaidrojumu sniegšanas, ja viņiem nav ne mazākās cieņas pret šo valsti, tad viņiem te nav ko darīt. Es neesmu baigais nacionālists, bet tas jau bija par daudz. Parktiski nekur pasaulē neviens, pat, ja valstis savā starpā naidojas, neviens neuzdrīkstas ņirgāties par valsts simboliem, bet te atnāk kaut kāds krievijas lops un to izdara miljoniem skatītāju priekšā. Mani izbrīna masu mediju reakcijas neesamība, vakar cerēju, ka šodien būs skandāls tipa:"Jaunajā vilnī ņirgājas par Latvijas valsts himnu", bet nekā, tas ir kaut kā aizdomīgi, vai tiešām visi, tajā skaitā diena ir nobijušies no tiem krievijas ākstiem?
skuķis
s
bet par to himnu vakar. Tas bija izcili tizli un debili. bet tieši tāpat kā ikviens cits teksts no Sobčakas un Galigina mutes izvēlies. izcili stulbi un nožēlojami. arī paši žūrijas locekļi (RUS pārstāvji) skatījās uz viņiem ar nicinājumu. bet tā ir scenogrāfu, vadītāju un organizētāju problēma. bet tas jau, savukārt, ir cits stāsts...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIOREPORTĀŽA. FOTOGALERIJA

Jaunā viļņa atklāšanas ceremonija

IEPRIEKŠĒJIE IZTEIKUMI



"Jaunā vilņa" organizētāji šogad tiksies ar premjeru


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas