Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Zatlers līdz vēlēšanām nolēmis "paklusēt" par premjera kandidātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilze
I
ir tikai 2 varianti no nosauktajiem :Dombrovskis vai Zile.Premjeram jabut inteligentam ar augstako izglitibu-tomer gudram ar valodam .Domaju,ka V.Zatlers nekludisies.
P.S.
P
mums jau bija uzurpators K. Ulmanis, kas nobijās un ielaida krievus.
Tā nu tas ir...
T
Saprātīgs lēmums,nav ko "zīlēt kafijas biezumos",
DOMĀTĀJS!
D
PAREIZI. Un ne jau kāds no ,,BIJUŠIEM,, vai ar apšaubāmu reputāciju,kā Lembergs NEBŪS PREMJERS!! Jo tad viņu tauta nekad nevēlēs par prezidentu.
:))
:
Uzmanīgāk! Jums tādi jociņi...Jūsu teikto var uztvert arī nopietni!
ww
w
Ari Dombrovskim vajadzetu dot kadus skaidrus majienus ar ko vins sadarbosies un tie varetu but Slesers Skele Lembergs, ja protams ka kads kometetajs uzrakstis ka vini ir sliktie zeni bet tie tomer ir musu sliktie zeni daudz launak butu ja Dombrovskis nolemtu sadarboties ar Kremla nelieti Urbanovicu.
100%
1
tieši tā
nu, re!
n
Vispirms lielais valdis pasniegs krēslu mazajam valdim, tad sekos atbildes gājiens no mazā valda lielajam valdim Skaisti izplānots, vai ne? Tā dēļ vērts arī paklusēt gan par pensionāru un pārējo mazturīgo aplaupīšanu /no lāčuka puses/, gan par afēru ar valsts īpašumu noprihvatizēšanu priekš svešajiem kungiem,gan par 200000 no darba padzītajiem/no lāčuka puses/,gan 79%jauniešu aizdzīšanu no dzimtas mājām/likvidējot lauksaimniecību ,neradot nekādas darbavietas iznīcināto vietā ,gan atņemot pēdējo cerību ,kas jau bija parādījusies labajos laikos,bet tad nāca Ļaunais laiks un ....visas cerības uz normālu /kaut vai uz 1/ 100 daļasno eiropeiskās dzīves/ izpostīja šī lāčuka -svešu kungu pakalpiņu - komanda
to nekā pers.COPY
t
JAA
nekā pers.COPY
n
skumjais 08:48 26.Jul. Klusēs vai neklusēs,bet izvēle`skaidra -lācis ,tikai šis ar svf atļauju bīdīs VZsvešajiemkungiem paklausīgos/premjeru,prezidentu/ uz nākošo,iesildīto VP krēslu kāpēcis 08:57 26.Jul. Tātad valdību veidos "pareizie".Un nevis tie kas iegus vairak balsu.Sanāk ka varu balsot vienalga par ko,bet valdīs savējie. plāns 09:05 26.Jul. Vispirms lielais valdis pasniegs krēslu mazajam valdim, tad sekos atbildes gājiens no mazā valda lielajam valdim Skaisti izplānots, vai ne? Tā dēļ vērts arī paklusēt gan par pensionāru un pārējo mazturīgo aplaupīšanu /no lāčuka puses/, gan par afēru ar valsts īpašumu noprihvatizēšanu priekš svešajiem kungiem,gan par 200000 no darba padzītajiem/no lāčuka puses/,gan 79%jauniešu aizdzīšanu no dzimtas mājām/likvidējot lauksaimniecību ,neradot nekādas darbavietas iznīcināto vietā ,gan atņemot pēdējo cerību ,kas jau bija parādījusies labajos laikos,bet tad nāca Ļaunais laiks un ....visas cerības uz normālu /kaut vai uz 1/ 100 daļasno eiropeiskās dzīves/ izpostīja šī lāčuka -svešu kungu pakalpiņu - komanda
infa
i
baidās pirms laika teikt-URBANOVIČS!
KLM
K
Ar abām rokām balsoju par biedru Lembergu - savulaik kā KPSS poļitruks veda latviešu tautu uz saulaino komunisma uzvaru, pratīs arī tagad tik pat saulaini izvest valsti no krīzes ! Slava Lembergam - lai kāda vara, bet Latvijas patriotam vienmēr!!
ww
w
Un kapec Sleseram un Lembergam tik loti jaraujas pie varas? Kas vainas Dombrovskim? Laivu vins nesupo, kugis peld stabili, butu vairak javers uzmaniba lai Kremla aiz auklinas raustitais ampelmanis Urbanovcs netiek pie varas jo vins gan var sasupot laivu ta ka pats Slesers un Lembergs velak raudas..
ww
w
Slesers Lembergs par premjeru? nu ziniet..vini jau valdija bet jegas nebija.. ja ieliks Urbanovicu ar vina idiotiskajam idejam ka visiem migrantiem jadod pilsonibu ta mes tiesam nonaksim lidz asinsizliesanai Biskekas stila.. No visiem kandidatiem paliek tikai Dombrovskis, valsts lenam atkopjas tas ir tas kas vajadzigs.
prātīgi darīts
p
Ņemot vērā VP padomdevēju kvalitātes, ir ļoti daudz jautājumu, par kuriem viņam būtu labāk palusēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas