Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Zatlers lūgs jaunās ministres vērtējumu par Alūksnes slimnīcu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aina
A
Vēl Zatlers varētu padalīties ar jauno veselības ministri pieredzē - viņš pastāstītu par "pateicībām aploksnēs" un sievas transplantu firmiņu, viņa par savu pieredzi grāmatvedības dokumentu viltošanā un "sadarbībā" ar zāļu firmām... Tā labi padalītos abi.
lauku vecis>riņķī apkār
l
Valdīšana kopumā un veselības ministrija atsevišķi laika gaitā ir pieņēmusi tik daudz aplamu lēmumu, ka personīgi man nav nekādas pārliecības, ka tagadējā politika likvidēt skolas, slimnīcas un visu pārējo, kas patrāpās pa rokai, ilgtermiņā būs tā īstā un pareizā. Ja konkrēti par Alūksnes slimnīcu- neesmu dzirdējis argumentus, kāpēc jāslēdz tieši Alūksne. Ja nu vienīgi par argumentu uzskata baumu līmenī izskanējušās runas, ka iepriekšējā ministra ģimene esot finansiāli ieinteresēta Gulbenes slimnīcas pastāvēšanā...
riņķī apkārt
r
Zatlers "palīdzēs"Apei, būs noticis precedents un ar to viss ir beidzies. Valstij bankrots, jo Delfos lasīju, ka ST apstrīd arī lēmumu par pensijām budžeta grozījuma kontekstā un viss kopā - tas Lativjai ir vakars uz ezera. Ir tāds teiciens. Ir arī objektīvi iemesli mūsu dižķibelei un viens no tiem ir laikus neizslimotā nostalģija pēc sava tēva zemes- teiksim 10 ha uz kuras tagad turēšu vienu govi , savas vecās skolas, savas slimnīcas, kur bērnībā izslimoju masalas utt, taču šāda romantika mums, kā izrādās, ir par dārgu. Kas zin, ja nebūtu tik ilgi uzturējuši tās savas bērnības mīļās skolīņas, bet laikus tiktu veikta reforma, varbūt šodien strādājošie pensionāri nebūt jāizdzen uz ielas. Viņi varētu turpināt skolā strādāt. Vārdu sakot - nekādas žēlastības, neviena izņēmuma, citādi no mēsliem ārā netiksim
vinnijs>drakons
v
Var piekrist, bet tikai daļēji. Alūksnes novads nav 3000 dvēseles, bet drusku vairāk. Ceļi te nav kā vecajā Eiropā un kamēr brauks dakteri, klients dosies pie Pētera. Slimnīcas paliek Madonā un Gulbenā - divos BLAKUS rajonos, kas nav loģistiki pamatoti.
atkal TP
a
Lieta tāda, ka aizdomas rada slimnīcu slēgšanas izvēle "māsterplānā" - slēdz slimnīcas, kur pie varas nav oranžie. Tātad šis ir tas kritērijs?
drakons
d
Ko mēs gribam? Lai pie mūsu mājas būtu veikals, vēlams līdz 22.00. strādājošs, skola, bērnudārzs, atpūtas laukums, bezmaksas autostāvieta, bezmaksas IT centrs, tad vēl ģimenes ārsta prakse, pašvaldības vienas pieturas aģentūra, protams, aptieka un slimnīca, vēlams arī bērnu slimnīca un bezmaksas sabiedriskais transports. Man ar sāpēm sirdī jāatzīst, ka Latvijā tas nav iespējams. Šādu brīnumzemes modeli esmu redzējis tikai Īrijā, kur 3000 iedzīvotāju pašvaldība un valsts ir nodrošinājusi šādu pakalpojumu pieejamību. Par visu ir jāmaksā un mūsu nodokļu maksātāji (un arī nemaksātāji) tuvālos tūkstoš gadus var aizmirst par šādu brīnumzemi savā novadā.
Lea
L
Alūksnes slimnīca ir labā līmenī, tās slēgšana būs milzīgs zaudējums cilvēkiem. Tā galu galā ir Latvijas nomale kur tad lai cilvēki iet? Un daudziem nav naudas autobusam, par mašīnu nerunāsim, tad sanāk, ka tuvākās slimnīcas ir Smiltenē un Gulbenē, ja nemaldos.
DACĪTE
D
Vēl šodien atceros, kā Alūksnes slimnīcā dakteri man ,tolaik pirmskolas vecumā , 60. gadu sākumā izārstēja masalas kopā ar plaušu karsoni.Kabatas lakatiņu lai sanitāre bija izmazgājusi un izgludinājusi. Tā ,lūk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Izdzīvos apsviedīgākās. Lai pasargātos no slēgšanas, lokālās slimnīcas apvienojas ar kaimiņiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas