Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Zatlers pagaidu dzīves vietai lūdz nelielu dzīvokli

Valsts prezidents Valdis Zatlers uzskata, ka Ministru kabineta apstiprinātā summa 1200 latu mēnesī par pagaidu dzīves vietas nodrošināšanu eksprezidentam ir nesamērojami liela, tādēļ, lai taupītu valsts naudu, V.Zatlers lūgs viņam nodrošināt nelielu pagaidu dzīvokli, portālu Diena.lv informēja Latvijas Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests.

Valsts prezidenta kanceleja skaidroja, ka V.Zatlers kā bijušais Valsts prezidents turpinās pildīt virkni sabiedrisko pienākumu un šīs telpas tiks arī  izmantotas darba vajadzībām. Parasti bijušās valsts pirmās amatpersonas tiek aicinātas gan lasīt lekcijas, tikties ar NVO, studentiem, skolēniem, gan arī atbalstīt dažādus sabiedriskus projektus un kustības jeb patronāžas.

Valsts kancelejas pārstāvji uzsvēra, ka, lai taupītu valsts budžeta naudu, 2007.gadā Jūrmalas rezidences remontdarbu laikā Valsts prezidents atteicās no piedāvātās pagaidu  īres vietas un dzīvoja rezidencē tās remonta laikā, tādējādi ietaupot valsts naudu, kas tiktu tērēta papildu telpu īrei.

Prezidenta preses pārstāve Ilze Rassa portālam Diena.lv nesniedza atbildi, kas noticis ar īpašumu, kurā V.Zatlers dzīvoja pirms ievēlēšanas prezidenta amatā.

(pievienota pēdējā rindkopa.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas